- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.262
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #59.041
Yedigin halde mi yok bi etkisiAaa ben çok yedim ondan mi acaba bir aydir cokk yiyorum. Bende Yok bir etki henüz
Canim 7 de idrarini yap hic sivi almadan bidaha wc ye de gitmeden 11 de testini yapYanı ilk hiç yapılmadan mi 11 de yapıyim
Canim senin kaahve etkilemis buyuk ihtimal bide bazilarinda bi gunde koyulasma pik görülebiliyorAaa ben çok yedim ondan mi acaba bir aydir cokk yiyorum. Bende Yok bir etki henüz
Yanı bu ay henüz görmedim bir faydasını bakalım ben cokk yerim gerçektenYedigin halde mi yok bi etkisi
Cokkkk teşekkür ederim canım anladım sımdı. Allah kızını sana bağışlasın ve allah dileğini kabul etsinCanim 7 de idrarini yap hic sivi almadan bidaha wc ye de gitmeden 11 de testini yap
Amin canim cumlemizin inşallah ❤Cokkkk teşekkür ederim canım anladım sımdı. Allah kızını sana bağışlasın ve allah dileğini kabul etsin
Kaynat suyunu ic canimYanı bu ay henüz görmedim bir faydasını bakalım ben cokk yerim gerçekten
Olabilir... ben yarin kahve içmeyeyim o zaman. Bide benim göğüslerim agrıyor akıntım var ve sol kaşığım agrıyorCanim senin kaahve etkilemis buyuk ihtimal bide bazilarinda bi gunde koyulasma pik görülebiliyor
Yumurta gelişiyor canim onlara işaret akinti. Göğüs hassasiyeti ve mide bulantisi da yaşayanlar var bu dönemde normal yaniOlabilir... ben yarin kahve içmeyeyim o zaman. Bide benim göğüslerim agrıyor akıntım var ve sol kaşığım agrıyor
Evet daha da faydası olur. Bunun icin geç mi kaldım. Bu eğer yumurtayı yakalamasam tam kur yapayım dimi insallah olur canım yaKaynat suyunu ic canim
SuperrrYumurta gelişiyor canim onlara işaret akinti. Göğüs hassasiyeti ve mide bulantisi da yaşayanlar var bu dönemde normal yani
Bunlar bende oluyor ama ben normalde de sinirli bi insanimKarında şişer yum zamanı herkeste olmayabilir sinir de yapabilir
Demekki bütün gacilar sinir Bende vücut sıcaklığı el ayak yanması oluyorBunlar bende oluyor ama ben normalde de sinirli bi insanim
Evet vallahi öyle zaten kızım bana diyor anne sen sınırlı olmuşsun niye bak bir şey daha öğrendim valla ya ben kendimi hiç dinlememişim. Canim teşekkür ederimKarında şişer yum zamanı herkeste olmayabilir sinir de yapabilir
Ama hiç öyle gözükmüyorsun canimBunlar bende oluyor ama ben normalde de sinirli bi insanim
:)Ama hiç öyle gözükmüyorsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?