- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #59.121
Bebis tuttugunda devam eder koyuluk diye duydum canim hatta ovulasyon testiyle gebelik ogrenenler varEvet belirgin canimm
Canım sen hamile kalmış olabilirsin
Sen 2 saat sonra yine test yap bence belki yarına kalmaz canımKizlar biraz gec oldu ama anca yapabildim sizce durum nedir yarin yumurtlarim sanriim
Aynı anda aynı şeyi yazmışız canım bu kadar olur :)Bebis tuttugunda devam eder koyuluk diye duydum canim hatta ovulasyon testiyle gebelik ogrenenler var
Canim gece piki gorebilirsin 2 saat sonra test yapKizlar biraz gec oldu ama anca yapabildim sizce durum nedir yarin yumurtlarim sanriim
Ayy heycann yaptimm oyle mi dersin yapimm ben yinee en iyisi insallh yarin tmmdir bu işSen 2 saat sonra yine test yap bence belki yarına kalmaz canım
Kalp kalbe karsi :)) Bende de olmustu bir kere canim hatta degerim de biraz yükseldi hamilelik sinirina geldi sonra dustu adet oldumAynı anda aynı şeyi yazmışız canım bu kadar olur :)
Bana da öyle oldu bu arada her zaman çoook hızlı silinirdi
Hamile kaldığımda daha yavaş silindi
5 günl kala 3 gün kala çıkar canimAnladim adete kac gun kala erken gebeligi ne zaman yapsamm
İlişkiden sonra bence 10. Günden itibaren gebelik testi yapabilirsin elinde varsa fazla canımOn uc gun var daha
Ne mutlu görmeden tanımadan sevilmek sevmekKizlarr sizi tanimasamda sizleri cok seviyorummmm
Tmm yapacagim canm siz olmazsiniz o zmn piki gorursem napcam yarini mi degerlendircem demek oluyoCanim gece piki gorebilirsin 2 saat sonra test yap
Canım ilişkiden sonra 3 gün ise normal değilBilmiyorum daha oncede söylemiştim ben Eylül’de hamile kaldım Ekim’de kürtaj olmak zorunda kaldım. Ben adetimin 17. Gününde tek iliski ile hamile kaldim. İlk geceden itibaren bende değişiklik oldu. Elimde ovalosyon testi vardı uc gün sonra dedim öyle bir deneyim hele nasıl bir fark olacak diye bir baktım iki kıpkırmızı eşit çizgi. Sonra internet üzerinden araştırdım. Erken hamilelik testi aldım hemen çıktı. Çok erken öğrenmiştim. İnsallah hamilesin ve gönlünce olsun her şey sevgiler
Bu gece test yapın bence gelebilir yumKizlar biraz gec oldu ama anca yapabildim sizce durum nedir yarin yumurtlarim sanriim
Sonrasi nolacak peki yarina kalacak dimi degerlendirmeBu gece test yapın bence gelebilir yum
Kimyasal olmuş demek ki canımKalp kalbe karsi :)) Bende de olmustu bir kere canim hatta degerim de biraz yükseldi hamilelik sinirina geldi sonra dustu adet oldum
Ben girerim canım yine 2-3 saat sonraTmm yapacagim canm siz olmazsiniz o zmn piki gorursem napcam yarini mi degerlendircem demek oluyo
Daha önce test yapmadıysan pikin ne kadar süreceğini bilemeyiz canımSonrasi nolacak peki yarina kalacak dimi degerlendirme
Amin ınsallh tmm ben tekraralrim testi yine3 saat sonra tekrarlayın pikte deneme yapacaksanız t cden daha koyu olacak şekle gelmesi gerekir silinmesi için daha var gibi geliyor bana pik olacak sırada o var Rabbim gönlüne göre versin
Yaptim ama kaset tipti testler ertesi gun silindi ben sabaha karsi tekrar yaparim garantiye alim yoksa esim bu saatte geliyo yarin gec kalmis olabilirimDaha önce test yapmadıysan pikin ne kadar süreceğini bilemeyiz canım
Deneme için pikten sonra azıcık silinme olmasını görmemiz gerekiyor sonra hemen denersin
İlk kez yapıyorsan testi pikken deneme derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?