Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
şu bir gerçek yalnız. ataerkil bir toplumda yaşıyoruz ve hala kırılamayan ya da azaltılamayan bir erkek bebek sevdası var. soy devamı vs. düşüncesi var hala. özellikle yaşlı ve biraz daha zihnen cahil kalmış insanlarda. o yüzden 3 oğlu olanla 3 kızı olan arasında fark var. ben iki kızım olduğu için istiyorum. değişik olsun diye ama bazı ailelerde ve çevrelerde çok büyük problemler yaşanıyor. annenin istemesi açısından belki değişen bir durum yok ama çevrenin olaya yaklaşımı kesinlikle çok farklı.

bu arada doktora gidip tavsiye alan var mı içinizde? doktorlar ne diyor acaba? aşılama vs ile yardımcı olan doktorlar yok mu bu konuda? bir keresinde ablamın doktoru ona aşılama yaparken erkek spermlerinden alındıkları kapta yüzeye çıkanların erkek, dipte kalanların kız olma ihtimalinin çok yüksek olduğundan bahsetmiş.

Nsı ya test sılınınce olnstu senın ay bn sok oldm bnm yum cat oldu senın catdan snra allhm kafam ck krıstı oncesınden tutms olma ıhtmlı barmı
ben de bu işi hiç anlamadım. ne zaman ilişki olacak teste göre. biri bana açıklasa ya. t çok koyu olduğunda çatlamaya hazır olduğu anlamına geliyor. sonra devamlı test yapıyoruz hafif silikleşince çatlamış mı oluyor? anında ilişki mi olmalı? benim testler hep çok koyu bu iş bende tutmayacak galiba. gerçi daha ekimde düşünüyorum ben. hoş arada
üçüncü çocuk fikrinden de vazgeçiyorum ama. hayırlısı.

Merhaba arkadaşlar ben testi yaptım ayni negatif neden Böyle oldu kahve içmedim ikinci idrarda yaptım. Sıvı almadım. 11h de yaptim

Sen ne zamn yaparsan bende beraber yaparım ama yazdan önce olmasın :)) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…