- 24 Ağustos 2015
- 888
- 1.487
- 113
- 44
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #59.161
Allah şifa versin insallahCanım çok geçmiş olsun
Allah şifa versin
Ne yaptınKimse yok sanirimm daha koyu cikmis zaten bende uyuyayim bari saatler sonra iş var
İnsallah yerini doldurur canimKimyasal olmuş demek ki canım
O da çok üzücü oluyor ama Rabbim yerini doldurur yakında
Yattim uyudum: ) 1 saat sonra yapcam tekrar bakalim ne durumda ama kasigimda agri var soldaydi sabah simdi sag taraf agiriyorNe yaptın
şu bir gerçek yalnız. ataerkil bir toplumda yaşıyoruz ve hala kırılamayan ya da azaltılamayan bir erkek bebek sevdası var. soy devamı vs. düşüncesi var hala. özellikle yaşlı ve biraz daha zihnen cahil kalmış insanlarda. o yüzden 3 oğlu olanla 3 kızı olan arasında fark var. ben iki kızım olduğu için istiyorum. değişik olsun diye ama bazı ailelerde ve çevrelerde çok büyük problemler yaşanıyor. annenin istemesi açısından belki değişen bir durum yok ama çevrenin olaya yaklaşımı kesinlikle çok farklı.Erkek olunca ne oluyor cnm bılıyon ınsallh 3 cu kız omr dyolar :)) yanı degısen bsey yok bnce bn o kadar ck ıstdm kı bnu kız ılk oglmdada ıstdm kız ama bnun kadar dgl evlat evlattr bu bı gercek ama bnm ıkı ıkı erkek dgurnca gogsun kabarmıyo 3 cuyu dsunup dua edyosun bıde kızm olsun dye:) yanı ıkı kzı olanada 1 oglun olr 3 cuyu yap dyolar 2 oglu olanada aynı sey onemlı olan mlletn ne dedgı degl senın ne dsunup ne ıstdgın he 3 cu kız olr dyede dsunme olrsa olr rabbm demkkı bnu hayrlı grmus senın ıcın bzı seyler ınsanın elınde olmz evladını secmek gbı mıllet hep bseyler der zaten bnada kımı yap dyo kımı bu devrde napcn 3 cuyu dyo yanı herkes bsey dyo onmlı olan bnm ne ıstdgm onlarn degl ama ınan o kadar sansıyızkı rabbm aratmadan nasıp ettgı ıcın bosver kendını suna sartlma ya yıne kız olrsa dme bn dedım kı ay bu erkek olrsa bn aglarm gnlerce ama sımdıden daha elbıseler battanıyeler almaya bsladım evlat cnku ama 3 cude kız olrs NE YAPARM DEME 3 cuyu dsndgnde kndını sartlandrma erkek olsun dye cok konustm kusura bakma buarada rabbm hayrlı evlatlar nassıp etsın
kızlar daha iyi bilir de t c den koyu olunca değil de hafif silikleşmeye başlayınca çatlıyor demekti galiba. ama tabi burada daha tecrübeliler var. ben hala çözemedim bu test işlerini.Iki farkli testle denedimm catlamis mi sizce bu gece degerlendirim mi
ben de bu işi hiç anlamadım. ne zaman ilişki olacak teste göre. biri bana açıklasa ya. t çok koyu olduğunda çatlamaya hazır olduğu anlamına geliyor. sonra devamlı test yapıyoruz hafif silikleşince çatlamış mı oluyor? anında ilişki mi olmalı? benim testler hep çok koyu bu iş bende tutmayacak galiba. gerçi daha ekimde düşünüyorum ben. hoş aradaNsı ya test sılınınce olnstu senın ay bn sok oldm bnm yum cat oldu senın catdan snra allhm kafam ck krıstı oncesınden tutms olma ıhtmlı barmı
Dün aksam daha koyu gibiydi sanki ama cokda bariz bi fark yok 2 gun yumurtluyorum sanirimkızlar daha iyi bilir de t c den koyu olunca değil de hafif silikleşmeye başlayınca çatlıyor demekti galiba. ama tabi burada daha tecrübeliler var. ben hala çözemedim bu test işlerini.
Sen ne zamn yaparsan bende beraber yaparım ama yazdan önce olmasın :)) )ben de bu işi hiç anlamadım. ne zaman ilişki olacak teste göre. biri bana açıklasa ya. t çok koyu olduğunda çatlamaya hazır olduğu anlamına geliyor. sonra devamlı test yapıyoruz hafif silikleşince çatlamış mı oluyor? anında ilişki mi olmalı? benim testler hep çok koyu bu iş bende tutmayacak galiba. gerçi daha ekimde düşünüyorum ben. hoş arada
üçüncü çocuk fikrinden de vazgeçiyorum ama. hayırlısı.
Ben okuyorum ama akşam misafirim var onlar için hazırlık yapıyorum ondan bişey yazamıyorum. Hep burdayım yani:))Bugün kizlar kayiplarda
Kolay gelsin canm bende aksama hazirlik yapsam mi acabaBen okuyorum ama akşam misafirim var onlar için hazırlık yapıyorum ondan bişey yazamıyorum. Hep burdayım yani:))
Yap yapKolay gelsin canm bende aksama hazirlik yapsam mi acaba
Ayy hadi inş valla bu sefer sanki kesin gibi bi his var nedense içimdeKixlar ben geldim acile beta hcg yapti doktor simdi sonucun cikmasini bekliyorum ne olur dua edin bana bugun37. Gun ve adet olmadim
Ne zman çıkar sonuç. Çıktığı gibi yazKixlar ben geldim acile beta hcg yapti doktor simdi sonucun cikmasini bekliyorum ne olur dua edin bana bugun37. Gun ve adet olmadim
Insallh hayirli olsun deriz canim rabbim seni ordan boş gondermesin inşallahKixlar ben geldim acile beta hcg yapti doktor simdi sonucun cikmasini bekliyorum ne olur dua edin bana bugun37. Gun ve adet olmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?