- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.262
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #59.141
Allah razi olsun cnmBen girerim canım yine 2-3 saat sonra
Benim 6 gun vardi ciktiAnladim adete kac gun kala erken gebeligi ne zaman yapsamm
Canim bu ara bobrek agrisi cekiyorum doktor tasdan supelendi sag bobregimdede buyume varmis agrilarla bas etmeye calisiyorumCesaaa nasılsın sende uğramıyorsun canım
Canım çok geçmiş olsunCanim bu ara bobrek agrisi cekiyorum doktor tasdan supelendi sag bobregimdede buyume varmis agrilarla bas etmeye calisiyorum
Ah bu agrilar iki gundur canimdan can cikiyor benimde rabbim sifa versin cnm saglikla sorunsuz bi sekilde yavrunu kucagina almak nasip olur insCanim bu ara bobrek agrisi cekiyorum doktor tasdan supelendi sag bobregimdede buyume varmis agrilarla bas etmeye calisiyorum
İnşallah canimKimyasal olmuş demek ki canım
O da çok üzücü oluyor ama Rabbim yerini doldurur yakında
Canim yaptin mi testiTmm yapacagim canm siz olmazsiniz o zmn piki gorursem napcam yarini mi degerlendircem demek oluyo
Bende de 50 li var toplu aldim bende :))İlişkiden sonra bence 10. Günden itibaren gebelik testi yapabilirsin elinde varsa fazla canım
Ben internetten ucuza 20li almıştım 6 ya da 7. Gün başlıyordum yapmaya
Off ya aklıma geldi de yine aslında bu huyumu hiç sevmiyordum sana da yanlış akıl vermeyeyim
İstersen 12. Günü bekle canım :)
Degerlendirme yarina kalir yada kalmaz o belli olmaz canim oyle sartlama kendini ikinci cizgi iyice koyulasinca pik olcak testin sonra da esit koyuluga gelecek ozaman deneme olacakSonrasi nolacak peki yarina kalacak dimi degerlendirme
Yaptım yaptimm saat kurup kalktimm vallaCanim yaptin mi testi
Canım pik olmuş yattın sanırım inşAllah sabah 6 gibi yine yaparsın kaçırmazsın umarımiwashereonce canim uyanik misin yada uyanik var mi
İyi yapmışsın insan merak ediyorBende de 50 li var toplu aldim bende :))
Günaydın canm yok yapmadim işe geldim zaten şimdi yapsamda derlendiremem bu aksama artik insallh kacmazCanım pik olmuş yattın sanırım inşAllah sabah 6 gibi yine yaparsın kaçırmazsın umarım
Günaydın canim hepimize insallhGunaydinnn hayırlı bereketli olsun gününüz
Cnm bu ovu testlerini hangi siteden alıyorsunzİlişkiden sonra bence 10. Günden itibaren gebelik testi yapabilirsin elinde varsa fazla canım
Ben internetten ucuza 20li almıştım 6 ya da 7. Gün başlıyordum yapmaya
Off ya aklıma geldi de yine aslında bu huyumu hiç sevmiyordum sana da yanlış akıl vermeyeyim
İstersen 12. Günü bekle canım :)
Nerden aldın cnm:)Bende de 50 li var toplu aldim bende :))
Canim ben gerçekten ovalosyon testi ile erken ögrendim belki ondan hemen gitti. Zaten bende çok şaşırdım biliyormuşum. Bana Dr dedi ki embriyo iyi döllenmemiş.Canım ilişkiden sonra 3 gün ise normal değil
Çünkü döllenen yumurta en erken 6. Gün rahme yerleşiyor
Ve idrarda çıkacak kadar hormonun yükselmesi içinde 3 gün daha geçmesi gerekiyor
İlişkiden hemen sonra hcg salgılanmıyır çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?