- 24 Ağustos 2015
- 888
- 1.487
- 113
- 44
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #59.541
Evet yaaaaa ben sımdı düşünüyorum da öyle oldu sanırım. Keşke is yerinde yapmasaydım. Bu tecrübe kazandın sanırım ama beni de etkiledi biraz moral olarak. Neyse ki Dr çok iyi normalinde Pazartesi günü randevum vardı ama asistanı Beni aradı yarin bir kontrol edecek. Artık Mart ayına kaldım. Sen bize dua et böyle bolcadan olur mu... sevgilerPrensesim2016 canım iyiyim ananem vefat etti o yüzden pek giremedim doktora gitmişsin güzel şeyler duymuşsun umarım bu ay güzel olur herşey iwashereonce tatlım şükür iyi diyelim iyi olalım heyecan var ama bi sakinlikte var Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah haftaya çarşamba randevum merakla bekliyorum Cikoo canım nsl gidiyor tehliken var mı daha tekrar doktora gittin mi arlo canım bence sen sabah içtiğin kahvelerin kurbanı oldun erken yumurtladığını düşünüyorum sıvıda çok etkilediği için iş yerinde yaptıkların yanlış sonuç verdi bence çünkü adet döngünde kısa diye hatırlıyorum K Khvekokusu20 iyi bilir ama sıvı çok etkiliyor pikken su içsen bile pik çıkıyo diyolar ama benim etkiliyor mesala 4de yaptığım test pikken 5 gibi bi çaybardağı çayla 7buçuk da yaptığım test resmen silinmişti tabi bu kadar silinme olmıycağı anormal geldiği için hiç sıvı almadan 11 gibi yaptığım test hala pikti
Evet canımBicak erkek mi oluyorhamile kalmadan oturrsak nolur kii
Sağol canım allah razı olsunBasinsagolsun Canım Allah rahmet eylesin inşaallah
AA hadi hayırlısı bakalım benim kızımda bu tutmuştu bundada tutacak mı cinsiyet belli olsun 30 kadar teori buldum baktım hepsini not aldım o listeyi paylaşırım sizlerle maksat eğlence ne doğru çıkacak diyeKayınvalidem de bana yapmış
Hiç haberim yoktu yapacağından bıçağa oturmuşum
Ama tabi bunlar işin eğlencesi sanırım
Hamileyken yapılıyor iki minderin altına birine makas (kız bebek) birine bıcak (erkek bebek)koyuyorlar sen görmeden hangisine oturursan o cinsiyet olur diyorlar kızımda makasa oturmuştumBicak erkek mi oluyorhamile kalmadan oturrsak nolur kii
Ederim tabi Rabbim hayırlısıyla herkese gönlündeki evlatları nasip eder inşallahEvet yaaaaa ben sımdı düşünüyorum da öyle oldu sanırım. Keşke is yerinde yapmasaydım. Bu tecrübe kazandın sanırım ama beni de etkiledi biraz moral olarak. Neyse ki Dr çok iyi normalinde Pazartesi günü randevum vardı ama asistanı Beni aradı yarin bir kontrol edecek. Artık Mart ayına kaldım. Sen bize dua et böyle bolcadan olur mu... sevgiler
Hamileyken yapılıyor iki minderin altına birine makas (kız bebek) birine bıcak (erkek bebek)koyuyorlar sen görmeden hangisine oturursan o cinsiyet olur diyorlar kızımda makasa oturmuştum
Bana ilk kez yaptılar ama kayınvalidem de eşimde bıçağa oturmuş onun kayınvalidesi de ona habersiz yapmışAA hadi hayırlısı bakalım benim kızımda bu tutmuştu bundada tutacak mı cinsiyet belli olsun 30 kadar teori buldum baktım hepsini not aldım o listeyi paylaşırım sizlerle maksat eğlence ne doğru çıkacak diye
Bunu da sende deneyelim canımBicak erkek mi oluyorhamile kalmadan oturrsak nolur kii
İlk firsatta denicem yazarim buraya canimBunu da sende deneyelim canım
Canim nerden anladin mesela tahmin ettigini bisey mi dediBana ilk kez yaptılar ama kayınvalidem de eşimde bıçağa oturmuş onun kayınvalidesi de ona habersiz yapmış
Bende doktorumdan çok şüpheleniyorum bence cinsiyeti tahmin etti ama henüz 9+4 olduğum için söylemedi
Gerçi sevindim söylemediğine tahmin etmesin tam emin olsun öyle desin
Cikoo canm geçmiş olsun Rabbim korusun
Çok sukur cok Iyim cnm alllah razi olsun ben dun klinige gittim adetin 5. Gunundeydim doktor altan muayene etti baya bi ilgilendi baya tecrubeli bi doktordu yani yasindan dolayi baya bi tecrube kazanmisti ben cok memnun kaldim beni ckk rahatlatti rahim ve yumurtaliklarda hicbir sorun yok dedi baya ilgilendi konustu rahatlatti beni haftaya tekrar gidicem yumurta gelisimine bakacak bugunden itibaren incir yemeye basladim bu doktordan umutluyum bakalim ins bu ay o vesile olur hamis kalmama rahim agzina falan bakti parca myom polip sukur hicbisey yok dedi hormon tahlilleri istedi onlari da yaptirdim bugun aldim sonuclarim hepsi normal cikmis yani hamile kalmami gerektirecek hicbir engel yok yeterki rabbim nasip etsin ins bu ay olur diye umut ediyorum
Sağol canım allah razı olsun
Basin sagolsun mekani cennet olsunPrensesim2016 canım iyiyim ananem vefat etti o yüzden pek giremedim doktora gitmişsin güzel şeyler duymuşsun umarım bu ay güzel olur herşey iwashereonce tatlım şükür iyi diyelim iyi olalım heyecan var ama bi sakinlikte var Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah haftaya çarşamba randevum merakla bekliyorum Cikoo canım nsl gidiyor tehliken var mı daha tekrar doktora gittin mi arlo canım bence sen sabah içtiğin kahvelerin kurbanı oldun erken yumurtladığını düşünüyorum sıvıda çok etkilediği için iş yerinde yaptıkların yanlış sonuç verdi bence çünkü adet döngünde kısa diye hatırlıyorum K Khvekokusu20 iyi bilir ama sıvı çok etkiliyor pikken su içsen bile pik çıkıyo diyolar ama benim etkiliyor mesala 4de yaptığım test pikken 5 gibi bi çaybardağı çayla 7buçuk da yaptığım test resmen silinmişti tabi bu kadar silinme olmıycağı anormal geldiği için hiç sıvı almadan 11 gibi yaptığım test hala pikti
Cinsiyet organın yeni yeni belirdiği zaman bence anlaması çok zor ama kemik yapısından falan tahmin etmiş olabilir bencede net öğrenmek en iyisi USG almışmıydın 9+4deBana ilk kez yaptılar ama kayınvalidem de eşimde bıçağa oturmuş onun kayınvalidesi de ona habersiz yapmış
Bende doktorumdan çok şüpheleniyorum bence cinsiyeti tahmin etti ama henüz 9+4 olduğum için söylemedi
Gerçi sevindim söylemediğine tahmin etmesin tam emin olsun öyle desin
Amin inşallah canım hayırlısı neyse o olur inşallahBaşın sağolsun canm nurlar icinde uyusun insallah ananecigin.
Cinsiyet bekleyen 2 kisisiniz sen ve ceymiceyn insallah ikinizde guzel haberlee getirirsiniz zamanlamaniz da birbirine benziyor sizin :)
Allah razı olsun canım sağolBasin sagolsun mekani cennet olsun
Çokça amin cnm ins hersey guzel olacak rabbim.yuzumu guldurur bu ay insCanm cok şükür insallah şifan bu doktorla seni bulur ve bu doktor sana vesile olup hamile kalmana yardimci olur insallah guzel haberler duyalim tez zamanda senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?