Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evet yaaaaa ben sımdı düşünüyorum da öyle oldu sanırım. Keşke is yerinde yapmasaydım. Bu tecrübe kazandın sanırım ama beni de etkiledi biraz moral olarak. Neyse ki Dr çok iyi normalinde Pazartesi günü randevum vardı ama asistanı Beni aradı yarin bir kontrol edecek. Artık Mart ayına kaldım. Sen bize dua et böyle bolcadan olur mu... sevgiler

Kayınvalidem de bana yapmış
Hiç haberim yoktu yapacağından bıçağa oturmuşum
Ama tabi bunlar işin eğlencesi sanırım
AA hadi hayırlısı bakalım benim kızımda bu tutmuştu bundada tutacak mı cinsiyet belli olsun 30 kadar teori buldum baktım hepsini not aldım o listeyi paylaşırım sizlerle maksat eğlence ne doğru çıkacak diye

Ederim tabi Rabbim hayırlısıyla herkese gönlündeki evlatları nasip eder inşallah

Bana ilk kez yaptılar ama kayınvalidem de eşimde bıçağa oturmuş onun kayınvalidesi de ona habersiz yapmış
Bende doktorumdan çok şüpheleniyorum bence cinsiyeti tahmin etti ama henüz 9+4 olduğum için söylemedi
Gerçi sevindim söylemediğine tahmin etmesin tam emin olsun öyle desin

Canim nerden anladin mesela tahmin ettigini bisey mi dedi

Canm cok şükür insallah şifan bu doktorla seni bulur ve bu doktor sana vesile olup hamile kalmana yardimci olur insallah guzel haberler duyalim tez zamanda senden

M Minikbaharrr sen kac haftaliksin cnm yeni degilmi gebeligin bana proluton diye bir igne vermis doktor ama bulunmuyor malesef Rabbim bebegine sag salim kucağına almayi nasip etsin bu arada kac kizin vardı.

Basin sagolsun mekani cennet olsun

Cinsiyet organın yeni yeni belirdiği zaman bence anlaması çok zor ama kemik yapısından falan tahmin etmiş olabilir bencede net öğrenmek en iyisi USG almışmıydın 9+4de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…