Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Iyiyim canm seni sormalı sen ne yapıyorsun
Çok sukur cok Iyim cnm alllah razi olsun ben dun klinige gittim adetin 5. Gunundeydim doktor altan muayene etti baya bi ilgilendi baya tecrubeli bi doktordu yani yasindan dolayi baya bi tecrube kazanmisti ben cok memnun kaldim beni ckk rahatlatti rahim ve yumurtaliklarda hicbir sorun yok dedi baya ilgilendi konustu rahatlatti beni haftaya tekrar gidicem yumurta gelisimine bakacak bugunden itibaren incir yemeye basladim bu doktordan umutluyum bakalim ins bu ay o vesile olur hamis kalmama rahim agzina falan bakti parca myom polip sukur hicbisey yok dedi hormon tahlilleri istedi onlari da yaptirdim bugun aldim sonuclarim hepsi normal cikmis yani hamile kalmami gerektirecek hicbir engel yok yeterki rabbim nasip etsin ins bu ay olur diye umut ediyorum

Prensesim2016 canım iyiyim ananem vefat etti o yüzden pek giremedim doktora gitmişsin güzel şeyler duymuşsun umarım bu ay güzel olur herşey iwashereonce tatlım şükür iyi diyelim iyi olalım heyecan var ama bi sakinlikte var Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah haftaya çarşamba randevum merakla bekliyorum Cikoo canım nsl gidiyor tehliken var mı daha tekrar doktora gittin mi arlo canım bence sen sabah içtiğin kahvelerin kurbanı oldun erken yumurtladığını düşünüyorum sıvıda çok etkilediği için iş yerinde yaptıkların yanlış sonuç verdi bence çünkü adet döngünde kısa diye hatırlıyorum K Khvekokusu20 iyi bilir ama sıvı çok etkiliyor pikken su içsen bile pik çıkıyo diyolar ama benim etkiliyor mesala 4de yaptığım test pikken 5 gibi bi çaybardağı çayla 7buçuk da yaptığım test resmen silinmişti tabi bu kadar silinme olmıycağı anormal geldiği için hiç sıvı almadan 11 gibi yaptığım test hala pikti

Canım başınız sağolsun
Kabri nur mekanı cennet olsun
Dediğin doğru insana bi sakinlik geliyor kız da olsa erkek de olsa eminim Mevla ne verdiyse en güzelidir

Uzuldum cnm basiniz sagolsun rabbim mekanini cennet eylesin ins sukur iyi seyler duydum bakalim ins guzel gunler yakindirr cnm

Başınız sağolsun Canim mekani cennet olsun insallah

Sivi gercekten ciddi anlamda etkiliyor arlo erken yumurtlamis kacirmis olabilirsin canim hayirlisi olsun martta daha sıkı takip yaparsın tecrübe etmis oldun

Canım başınız sağolsun
Dediğin doğru insana bi sakinlik geliyor kız da olsa erkek de olsa eminim Mevla ne verdiyse en güzelidir
Amin canım çok sağol.
Aynen öyle Rabbim bizim için en iyi olanı bilir sağlıklı sıhhatli kucağıma alayımda
Uzuldum cnm basiniz sagolsun rabbim mekanini cennet eylesin ins sukur iyi seyler duydum bakalim ins guzel gunler yakindirr cnm
Sağol canım allah razı olsun inşallah canım inşallah senin için en iyisi en güzeli olur bu ay
Başınız sağolsun Canim mekani cennet olsun insallah
Amin canım çok sağol inşallah

Canım başınız sağolsun
Bu akşam kocakarı teorisini yaptılar makas-bıcak bıçağa oturdum çoğu teori erkek çıkıyo ama bakacaz

Canım ben Gebze’deyim ne iğne verdiyse burdan aldım bi eczanede yoktu burda başka bi eczane ver ordan aldım araştır buradaki eczanelerde vardır bence istanbuldan buraya gelmek te 40 dk falan arabayla bir an önce al kullan bana beş paket Progestan verdi bide bi paket yine iğne verdi oda koldan baya büyük bi kutuydu içinde baya vardı ama adını hatırlamıyorum sen iğnenin adını yaz ben bi internetten bakim benimkinden mi yardımcı olur eczanelere sorarım sen için dikkat et kendine ama eyer nasibi varsa doğar canım ben bundan önceki çocuğumda dikkat ettim iğne yaptım ama düştü bunda iğne yaptım + işe başladım 9 da ayaktayım cok şükür su an bi sıkıntı yok ama ilk bebekte iğne sayım azdı ve ben doktor iğneye başla dedikten iki gün sonra başladım bellide ondan bilemiyorum hayırlısı ne ise o olsun senin için inşaallah bi sıkıntı sorun olmaz

Cok teşekkülrer cnm Allah razi olsun
Ama gerçekten bol bol su iç kabız olmamaya çalış soğan maydanoz san uzak dur yeşillik yerken muhakkak sirkeli suya koy bizim görmediğimiz böcekler varmış hamile isek bebeğe zarar veriyormuş ilk dusuk yaptığımda doktor soledi + dusuk teh. Olanlar ABur cubur san hazır yemeklerden uzak durmalıymış

Basinsagolsun Canım Allah rahmet eylesin inşaallah

Bu ay yumurtalama yok sanırım senin Varsa da büyümeden işlevini yitirdi canm bu ay bırak akışına mart ayında test yaparsın olmasa bir dr a muayne olmanı tavsiye ederim yumurttaliklarinı kontrol ettir
Evet canim aynen randevu aldım zaten bıraktım Mart yada önümüzdeki aylarda bakacağız artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…