- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #60.361
Ne gordun merak ettim simdiK Khvekokusu20 hayrolsun oncelikle ben dun gece seni ruyamda gordum cnm
Bilmiyomki cnm cok karisikti bisey anlayamadim hepimiz burda birbirimizi ne gormusuz nede taniyoz ama demekki kalpten edilen her dua kabul olunuyo ve sahibine ulasiyo ve zeynocta bana cok yardimci oldu bu sy bi insan birbirini sevmesi icin demekki illa birbirini tanimak gerekmiyor onun bu ay yardimi cok dokundu allah razi olsun ondan belki bi isaretti ve onun sayesinde hamile kalacam yada o en yakin zamanda hamilelik haberi alacak ben ruyami ona yordum cunku surekli zeynoc17 diye soyleniliyordu bana hep boyle onun nicki gozumun onundeydi ve zeynoc diyip diyip duruyodum boyleydi yani sonu hayrolsun insalahNe gordun merak ettim simdi
Test değil canım sadece göhsünün ucundaki şekile göre kızmı erkekmi diye.Ne testi kozlar banada anlatın deneyim barı
Aa hayırlara gelsin canım nasıl gördünK Khvekokusu20 hayrolsun oncelikle ben dun gece seni ruyamda gordum cnm
İnşallah hayırlara gelsin canım senin hamilelik haberini alalım en kısa zamanda Allah senden de razı olsunBilmiyomki cnm cok karisikti bisey anlayamadim hepimiz burda birbirimizi ne gormusuz nede taniyoz ama demekki kalpten edilen her dua kabul olunuyo ve sahibine ulasiyo ve zeynocta bana cok yardimci oldu bu sy bi insan birbirini sevmesi icin demekki illa birbirini tanimak gerekmiyor onun bu ay yardimi cok dokundu allah razi olsun ondan belki bi isaretti ve onun sayesinde hamile kalacam yada o en yakin zamanda hamilelik haberi alacak ben ruyami ona yordum cunku surekli zeynoc17 diye soyleniliyordu bana hep boyle onun nicki gozumun onundeydi ve zeynoc diyip diyip duruyodum boyleydi yani sonu hayrolsun insalah
Ins cnm bakalim azcik daha disimi sikacam bugun 7. Gunumdu 8martta 12. Gun oluyo ovu testiyle bakicam once sonra 10 martta hcg testi yapcam ama nedense hamile oldugum hic icime dogmuyo ya hani bazilari varya hisediyolar bende o his bile yok artik degisim desen beyaz akintim var bide ara ara kasiklarda sancim oluyoİnşallah hayırlara gelsin canım senin hamilelik haberini alalım en kısa zamanda Allah senden de razı olsun
İnş tutunur sana bebegin canım hislere belirtilere takılma sadece dua etIns cnm bakalim azcik daha disimi sikacam bugun 7. Gunumdu 8martta 12. Gun oluyo ovu testiyle bakicam once sonra 10 martta hcg testi yapcam ama nedense hamile oldugum hic icime dogmuyo ya hani bazilari varya hisediyolar bende o his bile yok artik degisim desen beyaz akintim var bide ara ara kasiklarda sancim oluyo
Yer gok hep dua cnm cok cok ediyorum cnm ins rabbim ellerimi bos cevirmez bu ay bi karsilik alirim ins rabbim benden once hic olmayanlara nasip etsin donrada bana sizlere isteyen herkese insalah cok dua ediyom namaz kiliyom kuran okuyom elimden gelen herseyi yapiyom ama bunlara ragmen olmuyorsa rabbimin bizden daha iyi bildigi seyler vardir eminim bizim iyiligimizi istedigi icin vermiyodur ins en kisa en hayirli zamanda herkese nasip olurİnş tutunur sana bebegin canım hislere belirtilere takılma sadece dua et
Amin inşallah canım bende sana dua ediyorumYer gok hep dua cnm cok cok ediyorum cnm ins rabbim ellerimi bos cevirmez bu ay bi karsilik alirim ins rabbim benden once hic olmayanlara nasip etsin donrada bana sizlere isteyen herkese insalah cok dua ediyom namaz kiliyom kuran okuyom elimden gelen herseyi yapiyom ama bunlara ragmen olmuyorsa rabbimin bizden daha iyi bildigi seyler vardir eminim bizim iyiligimizi istedigi icin vermiyodur ins en kisa en hayirli zamanda herkese nasip olur
Allah razi olsun canm benimAmin inşallah canım bende sana dua ediyorum ♥
Aynen öyle canımAllah razi olsun canm benimins dualarimizin karsiligini alacagimiz bi zaman da gelecek ellerimiz kollarimiz hep boyle bos kalacak degil ya
Çok iyi cnm seninkiler büyük bariBuyuk sekiz ikinci yedi ucuncu uc yasinda tatlim
Seninki kac yasinda canimÇok iyi cnm seninkiler büyük bari
Benim ilklerimde oyle oldu sen biraz ara ver canim iki sene kadarBiri 1 biri 2üstüste oldu
Bende öyle düşündüm ama Gelde adama anlatBenim ilklerimde oyle oldu sen biraz ara ver canim iki sene kadar
Merhaba canm sagol allah razi olsun ins dualarin kabul olur .sen nasilsin iyimisinKızlar merhaba
Bende yeni sistemi pek sevemedim
Eski kendine has haliyle kafalara kazınmıştı o pembe sayfa ne zaman açılsa insan anlıyordu ki orası kk
Suuus canım dualarım seninle...
Hepinizi çok öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?