Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Merhaba arkadaşlar ben 2 kız annesiyim bende erkek bebek isteyenlerdenim ama sağlık huzur ve başarı daha önemli Allah nasıl nasip ederse öyle olsun inşallah .

Merhaba arkadaşlar ben 2 kız annesiyim ❤❤ bende erkek bebek isteyenlerdenim ama sağlık huzur ve başarı daha önemli Allah nasıl nasip ederse öyle olsun inşallah .
Hayırlısı cnm denemeyi düşünüyormusn

Canım o nasil oluyo ki hic duymadim cinsiyeti mi o testle belli olucak
Genetik test canım hem çocukta kalıtsal hastalık var mı diye bakıyorlar hem de cinsiyetini söylüyorlar
Harmony, maternit21 gibi isimleri var
Ben kızımda da yaptırmıştım

Takvim falan pek güvenme ben hiç inanmıyorum nedense
Haklısın aslında bende pek inanmıyorum ama diyorum ki son şans işte.. Kızlarında okul temposu yavasladı denemeye değer. Ya birde bu aralar birden bire nedense beril ismi aklıma takıldı şaka gibi

benim gibi erkek bir bebek isteyen varmı ?

Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
Peki denedinizmi acaba merak ettim uzun zaman olmus yorumu yapali ben yeniyimde

Haklısın aslında bende pek inanmıyorum ama diyorum ki son şans işte.. Kızlarında okul temposu yavasladı denemeye değer. Ya birde bu aralar birden bire nedense beril ismi aklıma takıldı şaka gibi
Aman ha şeytan işte benimde arada geliyor aklıma güzel isim duyunca ha aklımda kalsın lazım olur diyorum kızların kaç yaşında cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…