- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #61.221
Kizlar ya bazi arkadaslarimiz kayiplarda flowers cikoo hesaplari pasif gorunuyo kizlarinin aneciginden haberiniz varmi oda dogummu yapti acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canm degilim ne zmn olsam kararda veremiyorumsuan hamile misinz. eger ki hamileseniz size biraz kendi belirtilerimi anlatabilirim
Amin canım hamdolsun bende iyiyim teşekkür ederimSelam canım nasılsın? Ben daha beklemedeyım. Insallah gonlumızdekı olur canım
Canım bilemedim ki şimdi ne desem yalan olurKardeşim dusuk yaptı ve hiç korunması dusukten sonra kanaması bitti sonra hemen hamile kaldı adet görmedi
Canım ceymiceyn takvimin kızmı erkek mi demiştiInssallah:)
Bilgilerini yazmis
Adet dogum tarihi
Hepsi kesin tarihmi
Cunku yanlis olunca tarih yanlis cikiyor
Kendisi okuyunca insallah yazar
Cnm vallla bende çok çok silik bi çizgi görüyorm inş inş öyledir ama sana git kan ver demeye cesaretim yok ne yalan söyliyim. Ama silik çizgi bende görüyorum inş yanılmıyoruzdrEki Görüntüle 2246489 kizlarrr ben kendi kendimi yemek uzereyim lutfen biseler diyin test bozuk diyin negatif diyin ama test silik git kan bmver demeyin hic cesaretim yok cok korkuyorum cokkk
Gebelik testimi bu canımEki Görüntüle 2246489 kizlarrr ben kendi kendimi yemek uzereyim lutfen biseler diyin test bozuk diyin negatif diyin ama test silik git kan bmver demeyin hic cesaretim yok cok korkuyorum cokkk
Evet cnmGebelik testimi bu canım
Cok korkuyorum cok canimCnm vallla bende çok çok silik bi çizgi görüyorm inş inş öyledir ama sana git kan ver demeye cesaretim yok ne yalan söyliyim. Ama silik çizgi bende görüyorum inş yanılmıyoruzdr
Canım kızında kaç yaşında hamile kaldın ve hangi ay 2015 miydiAy canım inşaallah yan
Ben 2 aydır bu siligi defalarca kez kendimde gördüm. Başka arkadaslarda gördük. Umudunuz olsun ama lütfen çokta inanmayın bu siliklere . Sonuç negatif olunca yıkımı çok oluyor . Adet günü geçmesi en güzeli diye kanaat getirdim ben artık.Eki Görüntüle 2246489 kizlarrr ben kendi kendimi yemek uzereyim lutfen biseler diyin test bozuk diyin negatif diyin ama test silik git kan bmver demeyin hic cesaretim yok cok korkuyorum cokkk
Haklısın cnm hadi hayırlısı ne yapmayı düşünüyorsunCok korkuyorum cok canim![]()
Geçti kiiBen 2 aydır bu siligi defalarca kez kendimde gördüm. Başka arkadaslarda gördük. Umudunuz olsun ama lütfen çokta inanmayın bu siliklere . Sonuç negatif olunca yıkımı çok oluyor . Adet günü geçmesi en güzeli diye kanaat getirdim ben artık.
Canim bugun 37.. gunum benim bilemiyom artik bendeBen 2 aydır bu siligi defalarca kez kendimde gördüm. Başka arkadaslarda gördük. Umudunuz olsun ama lütfen çokta inanmayın bu siliklere . Sonuç negatif olunca yıkımı çok oluyor . Adet günü geçmesi en güzeli diye kanaat getirdim ben artık.
Pzt regl olmazsam saglik ocagina gidip kan verecem cnmHakl
Haklısın cnm hadi hayırlısı ne yapmayı düşünüyorsun![]()
Geçti kii
Sen çok stres yapıyorsun canım inşallah hamilesindir ben tam net göremedim sen silik çizgimi gördünEvet cnm
İnşallah olmazsın inşallah olmazsın inşallah olmazsınPzt regl olmazsam saglik ocagina gidip kan verecem cnm