- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #61.261
Azram sen nezaman düşünüyorsunAynen valla sabırsızlıkla bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Azram sen nezaman düşünüyorsunAynen valla sabırsızlıkla bekliyorum
YaşlandımmmNedenki cnm
Cikooo giremiyo sanirim artik 54kbr 54dende haber yok gerci nerde bubkizlar ya soruyorum cvp veren yokBizim kızlar nerde ya kızlarrrrrrr
Yoookkk artik daha neler yazik degilmi sana boyle soyleniyon sen daha cok gencsin coookkYaşlandımmm
GençmiYoookkk artik daha neler yazik degilmi sana boyle soyleniyon sen daha cok gencsin coookk
37 oldum yaaaHaksizlik etme kendineeGençmi37 oldum yaaa
![]()
MaalesefffPrensesim2016 elinizde ovulasyon varsa yapin benim gebelik testi böyle silikti ovulasyan cok koyuydu 2 çizgide
Benim ovulasyonun 11.12.gün gebelik testi çok silikti ovulasyon c t den daha koyuydu hakkinizda hayirlisi olsun insallahEn sonki ovulasyon testim bu 25 subat yumurtlamam oldu yumdan 9 gun sonra testim bole cikti bundan bi hafta sonra idrar testi negatifti idrar testinden bi hafta sonrada yani bugun teste silik cizgi goruyom ben umarim anlatabilmisimdir N nisem12 Eki Görüntüle 2246507
Allah razi olsun insalh herkeste ayni olmuyo isteBenim ovulasyonun 11.12.gün gebelik testi çok silikti ovulasyon c t den daha koyuydu hakkinizda hayirlisi olsun insallah
Vallahi sen gorduysen tamamdir diyorumPrensesim2016 canım silik çizgi bende gördüm
Adete yakın yeniden yumurtlamış olabilirsin ondan hamile kalmış olabilirsin
İnşaAllah vardır
Yarın sabah testi tekrarla canım
Heyecanla bekliyorum
Canım bazen adete yakın yeniden yumurtlama olabiliyor belki o son yaptığın ovulasyon testi o yüzden tekrar koyulaşmaya başlamıştırVallahi sen gorduysen tamamdir diyorumcnm maalesef test yok anca pzt yaparim benim en son 20 subatta 16. Mm yumum vardi ve ondan sonrasi sık sık iliski oldu hangisi tutmus olabilir bende bilmiyom ama gecenlerde size yazdim sol kasigim cok agri sanci yapiyodu ama yum sagdaydi diye ne olfu nasil oldu bende bilmiyom artik
Ins cnm ..Hmmm olabilir cnm zaten o testen sonra takip edemedim cunku son 8 testim kalmisti bende almaya gerek gormemistim hadi insalh bu sefer rast gider herseyCanım bazen adete yakın yeniden yumurtlama olabiliyor belki o son yaptığın ovulasyon testi o yüzden tekrar koyulaşmaya başlamıştır
İnşaAllah bu sefer herşey gönlünce olur![]()
Nisem12 senin yumurtlamanın kaçıncı gününde birliktelik oldu tek ilişkimi hangi tarafta yum oluştu biraz anlatır mısın birde ilişki günü ağrın varmıydı ve akıntın nasıldıBenim ovulasyonun 11.12.gün gebelik testi çok silikti ovulasyon c t den daha koyuydu hakkinizda hayirlisi olsun insallah
Canım testini tekrar yap İnseAllah doğru goruyorumdur çok sevindim kuzum daha iyi haberlerini alırız aminnEki Görüntüle 2246489 kizlarrr ben kendi kendimi yemek uzereyim lutfen biseler diyin test bozuk diyin negatif diyin ama test silik git kan bmver demeyin hic cesaretim yok cok korkuyorum cokkk
Amin amin canimcim insalah daha iyi haberler veririm keske test olsaydi simdi yapardim ama yok yarinda pazar nobetci eczanelerde uzak pztye kaldiCanım testini tekrar yap İnseAllah doğru goruyorumdur çok sevindim kuzum daha iyi haberlerini alırız aminn