- 14 Kasım 2016
- 3.838
- 5.249
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #64.621
Sabah piccen yapmış denemeyi16.50 den sonra catlamıs canım deneme yaptı mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah piccen yapmış denemeyi16.50 den sonra catlamıs canım deneme yaptı mı
Seni merak ediyoruz canm bayramdan sonra gidecegim demiştin tarih belli miKızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz uzun zamandır girmiyordum
Yani denemeden 12 saat sonra catlamıs gibiSabah piccen yapmış denemeyi
Perşembe günü öğleden sonra iki otuzda randevum canimSeni merak ediyoruz canm bayramdan sonra gidecegim demiştin tarih belli mi
Ayy ınsallh gonlundeki gercek olur canm yaa hepizimede insallhPerşembe günü öğleden sonra iki otuzda randevum canim
Ben geçen sene kullanmistim. Kullandıktan sonraki 2 ay çok düzensiz oldu önce 20 günde oldu sonraki ay 38 gün sürdü ve sürekli sanciliydim doktora gittim çok kızdı çatlayacak yumurtaları da engelliyorsunuz o yüzden sancıların var yumurtalar çatlamaya calisiyo kullanmayın şunları sonra gebelik olmuyo diye geliyosunuz dedi sonra birdaha da kullanmadim etrafimda kullanacak olan yakınlarımı da engelledimKizlar ya ben bayramda tatile gittik mecbur adet geciktirici kullandim 1 hafta temmuzda gebelik düşünüyorum yumurtlamaya bi zarari olur mu ilacin![]()
Hadi ya bekarkende 1 kere kullanmistim bi sorun olmamıştı o zmn tabi yumurta falan düşünen yok insallh bu seferde oyle olur ya korktum simdiBen geçen sene kullanmistim. Kullandıktan sonraki 2 ay çok düzensiz oldu önce 20 günde oldu sonraki ay 38 gün sürdü ve sürekli sanciliydim doktora gittim çok kızdı çatlayacak yumurtaları da engelliyorsunuz o yüzden sancıların var yumurtalar çatlamaya calisiyo kullanmayın şunları sonra gebelik olmuyo diye geliyosunuz dedi sonra birdaha da kullanmadim etrafimda kullanacak olan yakınlarımı da engelledim
Korka korka gidip insallh sewincle cikarsin canmİnşallah canım inşallah hem heyecan hem korku gitmesem mı aceba
Kac gun kullanmistin acaba ordan mi fark ettiBen geçen sene kullanmistim. Kullandıktan sonraki 2 ay çok düzensiz oldu önce 20 günde oldu sonraki ay 38 gün sürdü ve sürekli sanciliydim doktora gittim çok kızdı çatlayacak yumurtaları da engelliyorsunuz o yüzden sancıların var yumurtalar çatlamaya calisiyo kullanmayın şunları sonra gebelik olmuyo diye geliyosunuz dedi sonra birdaha da kullanmadim etrafimda kullanacak olan yakınlarımı da engelledim
Ayy inşallahKorka korka gidip insallh sewincle cikarsin canm
Aynen.erken olmuş değil mi deneme 16.50 den sonra mı olmalıYani denemeden 12 saat sonra catlamıs gibi
Şimdi tekrar deneme yapsa canımAynen.erken olmuş değil mi deneme 16.50 den sonra mı olmalı
3 gün kullandım benKac gun kullanmistin acaba ordan mi fark etti
Bunyeye gore fark ediyor olabilir cnm ben 10 gun falan kullanmıştım sorun yasamadim insallh yasamam yine3 gün kullandım ben
Canım bence tutan tutmustur artık kendi bilir tabiki ama
EVEt canınErkek bebek için mi canım
Canım dedigim gibi tutan tutmustur artık ama kendi bilir isterse yapsın denemeEVEt canın