- 30 Ocak 2014
- 4.517
- 6.350
- 358
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #64.661
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14.02.1988Kızlar gadi doğum tarihlerinizi verin bir test var bütün hamile kaldığınız ayları da verin bakalim sonuç ne çıkacak benim çocukların üçünde de tuttu doğum tarihleriniz doğru olacak ama
Sana zahmet bana da bi bakar misin.14.02.1988
16.05 sat
Yum haziranda mı oldu yoksa mayısta miSana zahmet bana da bi bakar misin.
Haziran in basindaYum haziranda mı oldu yoksa mayısta mi
Merhaba benim eşim Ağustos doğumlu 83 lü, ben sanırım nisan sonu hamile kaldım ne olabilir
Canım kız çıkıyorHaziran in basinda
Canim ben dogum senemden emin degilim aslinda bide kucuk kiziminkine bakar misin. 30 mart 2017 son satCanım kız çıkıyor
Esiniz erkek yaşında ama sizin doğum tarihiniz nedir acaba onu da bilmem lazim
Esiniz erkek yaşında ama sizin doğum tarihiniz nedir acaba onu da bilmem lazim
Bu da kız çıkıyor yöntem şu yaşınıza hamile kaldığınız ayı ekleyin sonra da 9 çıkarın sonuç tek sayı çıkıyorsa erkek çift çıkarsa kız ve 2017 de hamile kaldığınızda nisanda hamile kalmışsınız kız çıkıyorCanim ben dogum senemden emin degilim aslinda bide kucuk kiziminkine bakar misin. 30 mart 2017 son sat
Doğum tarihiz tam doğru olmalı ama bu ikisi kız cikiyorKimlikte 87 teyzem 88 diyo bilemiyorum tam olarak
Anladim canim. Cok sagolBu da kız çıkıyor yöntem şu yaşınıza hamile kaldığınız ayı ekleyin sonra da 9 çıkarın sonuç tek sayı çıkıyorsa erkek çift çıkarsa kız ve 2017 de hamile kaldığınızda nisanda hamile kalmışsınız kız çıkıyor
Erkek çıkıyorMerhaba Aralık 1986 benim de çok merak ettim
Teşekkür ederim canım değişik bir yöntemmişErkek çıkıyor
Kacinci ayda doğdu ordan bulurum doktor ayın kaçında doğar demistiMesela benim birinci çocuğum kız ona da Ya 2013 Aralık sonu ya da 2014 Ocak ayında hamile kalmıştım diye hatırlıyorum sağlamasını yapabilir misin belki de doğrudur
Aslında kızım Eylül 20 fln gibi doğacaktı ama 30 haftalık doğdu teyzesi 15 temmuz 2014 doğumlu oldu erken doğduğu içinKacinci ayda doğdu ordan bulurum doktor ayın kaçında doğar demisti
Ben simdi diger kizlarimi hesapladim buyuklerin ikisi tek rakam cikiyo.Bu da kız çıkıyor yöntem şu yaşınıza hamile kaldığınız ayı ekleyin sonra da 9 çıkarın sonuç tek sayı çıkıyorsa erkek çift çıkarsa kız ve 2017 de hamile kaldığınızda nisanda hamile kalmışsınız kız çıkıyor
Aralık 20 de hamile kalmışsınız ve kız çıkıyor yani sonuç dogruAslında kızım Eylül 20 fln gibi doğacaktı ama 30 haftalık doğdu teyzesi 15 temmuz 2014 doğumlu oldu erken doğduğu için