Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bende aynen sizin gibi düşünüyorum abilerimin erkek çocukları var sanki onlarla çok ilgileniyor geri kafalı insanlara laf anlatmak zor. Benim çocuğum olduğunda onun sevgisine ilgisine ihtiyacımız olmayacak. Bunu arkadaşıyla konuşurken duydum dedimya o konuştuğu kişininde kız torunları var adam şok olmuştu bi olsun o zaman gör demişti. Amin Allah herkesin gönlüne göre versin bu da bi sınav hepimiz için. İnşallah geçecek

Canim butun kalbimle diliyorum. Rabbim en kisa surede kucagini doldursun insAllah

O nasıl cnm. hamile miyim değil miyim bilmiyorum Vala pazartesi kan vereyim yoksa yaparım
Canım ben korunmayı bırakınca hormonların bozuldu ilk ay adet oldum ama hormonlarım onada bozulmuştu ki iki y adet olmadom bende adet olmak için bal kürü yaptım solda yumurta var demişti adet olmuştum doktor gördü birde testere dişli aslanpençesi kullandım hormon düzenlenmesi için bir ayda. Fazla bal kürinden sonra 3. Gün adet oldum yumurtamıda geliştirmiş bal kürüne devam ettim adet bitene kadar hatta yumurta çatlayan kadar o ay hamile kaldım doktor ne dedi o ay biliyormusun eski tahliline göre çocuğun olmaz derdim dedi ve tahlil sonuçlarına şok oldu zira e2 değerim 300 e çıkmış diğerleri de olarakta güzelmiş ki anlatamam başı sevindim :)) bal tarçın çörekotu kürü

Pazartesi bakayım hamile değilsem başlarım cnm saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…