- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #75.441
Buraya yaz cnm herkes görsünTekrar yaziyim
Bende aynen sizin gibi düşünüyorum abilerimin erkek çocukları var sanki onlarla çok ilgileniyor geri kafalı insanlara laf anlatmak zor. Benim çocuğum olduğunda onun sevgisine ilgisine ihtiyacımız olmayacak. Bunu arkadaşıyla konuşurken duydum dedimya o konuştuğu kişininde kız torunları var adam şok olmuştu bi olsun o zaman gör demişti. Amin Allah herkesin gönlüne göre versin bu da bi sınav hepimiz için. İnşallah geçecekAllah en kısa zaman da nasip etsin size hayırlı bi evlat, o zaman görsün babanız da kızdan olana torun deniyor mu denmiyor mu, söylediğinden utanır. diyorum ya eskiler gerikafali, haa senin bi çocuğun olsunda babanda varsın torunum oldu demesin. Allah en kısa sürede nasip etsin insallah
Canim butun kalbimle diliyorum. Rabbim en kisa surede kucagini doldursun insAllahBende aynen sizin gibi düşünüyorum abilerimin erkek çocukları var sanki onlarla çok ilgileniyor geri kafalı insanlara laf anlatmak zor. Benim çocuğum olduğunda onun sevgisine ilgisine ihtiyacımız olmayacak. Bunu arkadaşıyla konuşurken duydum dedimya o konuştuğu kişininde kız torunları var adam şok olmuştu bi olsun o zaman gör demişti. Amin Allah herkesin gönlüne göre versin bu da bi sınav hepimiz için. İnşallah geçecek
Gel bacım gelMeraba benim iki kızım var oglum olmasını cok istiyorum bana yardımcı olurmusunuz lütfen
Aminn çok teşekkür ederim inşallah buradaki herkes amaçladığı şeye ulaşır evlatla kimseyi sınamasın rabbim. Umarım sizede erkek evlatlarınızı nasip ederCanim butun kalbimle diliyorum. Rabbim en kisa surede kucagini doldursun insAllah
AminAminn çok teşekkür ederim inşallah buradaki herkes amaçladığı şeye ulaşır evlatla kimseyi sınamasın rabbim. Umarım sizede erkek evlatlarınızı nasip eder
Eskiler girmiyor artık malesef bizde görüşmek isterdikOkudugum sayfalarda tervet diyebi arkadaş vardı nasıl ulaşırım kendisine
Amin canim insAllahAminn çok teşekkür ederim inşallah buradaki herkes amaçladığı şeye ulaşır evlatla kimseyi sınamasın rabbim. Umarım sizede erkek evlatlarınızı nasip eder
Mart erkrk gösterıyo çin takvimindeGel bacım gelne zmn denemeyi düşünüyorsun
Eğer hamile değilsen bal kürü ile adet olabilirsin canımÇok stresliyim korkuyorum. Tmm olursa olsun ama o maydanoz ona zararr verirmi diye korkmuyor da değilim. Hamileysem. Değilsem de o akıntı neydisalı gününe kadar olmazsam kan verecem
Aman Çin takvimini geçMart erkrk gösterıyo çin takviminde
O nasıl cnm. hamile miyim değil miyim bilmiyorum Vala pazartesi kan vereyim yoksa yaparımEğer hamile değilsen bal kürü ile adet olabilirsin canım
Bı hormon testi yaptır adetimde canım bu testleri sık sık bakılması lazımdoktora gittim cnm bugün yine yumurta yok ne halt yiyeceğimi şaşırdım
Canım ben korunmayı bırakınca hormonların bozuldu ilk ay adet oldum ama hormonlarım onada bozulmuştu ki iki y adet olmadom bende adet olmak için bal kürü yaptım solda yumurta var demişti adet olmuştum doktor gördü birde testere dişli aslanpençesi kullandım hormon düzenlenmesi için bir ayda. Fazla bal kürinden sonra 3. Gün adet oldum yumurtamıda geliştirmiş bal kürüne devam ettim adet bitene kadar hatta yumurta çatlayan kadar o ay hamile kaldım doktor ne dedi o ay biliyormusun eski tahliline göre çocuğun olmaz derdim dedi ve tahlil sonuçlarına şok oldu zira e2 değerim 300 e çıkmış diğerleri de olarakta güzelmiş ki anlatamam başı sevindim :)) bal tarçın çörekotu kürüO nasıl cnm. hamile miyim değil miyim bilmiyorum Vala pazartesi kan vereyim yoksa yaparım
Kaçgün geçti üzerindenKızlar geçe kasık ağrım çok vardı ya test yaptım koyu çıktı o günün sabahı ilişki olmuştu prezer... Ten taşmıştı korktum acaba o zmn olmuş olabilir mi
Pazartesi bakayım hamile değilsem başlarım cnm saolCanım ben korunmayı bırakınca hormonların bozuldu ilk ay adet oldum ama hormonlarım onada bozulmuştu ki iki y adet olmadom bende adet olmak için bal kürü yaptım solda yumurta var demişti adet olmuştum doktor gördü birde testere dişli aslanpençesi kullandım hormon düzenlenmesi için bir ayda. Fazla bal kürinden sonra 3. Gün adet oldum yumurtamıda geliştirmiş bal kürüne devam ettim adet bitene kadar hatta yumurta çatlayan kadar o ay hamile kaldım doktor ne dedi o ay biliyormusun eski tahliline göre çocuğun olmaz derdim dedi ve tahlil sonuçlarına şok oldu zira e2 değerim 300 e çıkmış diğerleri de olarakta güzelmiş ki anlatamam başı sevindim :)) bal tarçın çörekotu kürü
PazartesiydiKaçgün geçti üzerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?