- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #75.461
Yapacağın zaman haber ver nasıl olduğunu anlatırım canımPazartesi bakayım hamile değilsem başlarım cnm saol
Tmm cnmYapacağın zaman haber ver nasıl olduğunu anlatırım canım
İkigün daha geçsin sonra test yap bence varmı kasık ağrısı birşey için rahat edecekse kan versenPazartesiydi
Kasık ağrısı ve bel ağrısı varİkigün daha geçsin sonra test yap bence varmı kasık ağrısı birşey için rahat edecekse kan versen
Bide kremsi akıntım varİkigün daha geçsin sonra test yap bence varmı kasık ağrısı birşey için rahat edecekse kan versen
Kız benimde kasık ağrım var karıncalanma gibi ama kcgündür adet olmadım daha 7.aya giriyorum ya der olma belirtisi yada benimkide riskli:))) siz doğumdan sonra âdet nezaman oldunuz yaTmm cnm
İnşallah adet olacaksın bana öyle geliyor burda fazla gerildim birkaçgündür stres yaptın farkındayımBide kremsi akıntım var
Ben 1 ay sonra oldum adetKız benimde kasık ağrım var karıncalanma gibi ama kcgündür adet olmadım daha 7.aya giriyorum ya der olma belirtisi yada benimkide riskli:))) siz doğumdan sonra âdet nezaman oldunuz ya
İnşallahhhh. Stres miii gözüme uyku girmiyorİnşallah adet olacaksın bana öyle geliyor burda fazla gerildim birkaçgündür stres yaptın farkındayım
Ne acelen var dıBen 1 ay sonra oldum adet
Git tahlil ver ozaman canım strese girdikçe vücut dengesi bozuluyor malesefİnşallahhhh. Stres miii gözüme uyku girmiyor
Konu sahibi çok niyetlendi de fırsat bulamadı. Benşmde kaç gündür aklımda var öyle Bişey yapmak ama tüm herkesi bilmek lazım bunu yapmak için. Olsa güzel olurduTablo şeklinde yapılacaklar listesi yok mu kız ve erkek için
Çıkar mı ki şimdi. Ben salıyı beklesem iyi olırGit tahlil ver ozaman canım strese girdikçe vücut dengesi bozuluyor malesef
Duyuru yapalım ozaman herkes bildiklerini yazsın biride toparladımKonu sahibi çok niyetlendi de fırsat bulamadı. Benşmde kaç gündür aklımda var öyle Bişey yapmak ama tüm herkesi bilmek lazım bunu yapmak için. Olsa güzel olurdu ☺
Varsa çıkar lekelenme den sonra eğer ki yerleşme ise inşallah değildirÇıkar mı ki şimdi. Ben salıyı beklesem iyi olır
Valla süper olur bşzede fikir olur. Çoğunluğun erkek olduğu kesinDuyuru yapalım ozaman herkes bildiklerini yazsın biride toparladım
Polikistik falan değilsin demi sende bı kan ver adetimdeÇıkar mı ki şimdi. Ben salıyı beklesem iyi olır
Karşımda sağlık ocaşı var pazartesi salı direk gidip orda yaparm. Çocuklarla hastane zorVarsa çıkar lekelenme den sonra eğer ki yerleşme ise inşallah değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?