Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar acaba kan için yarını mı beklesem yoksa bugün mü

Zaten öyle ama kaçırdığınız nokta şu bir şeyler yiyerek veya deneme yanılma you ile bu olmaz cinsiyete biz karar vermiyoruz.
Bence bu konuda biraz arastirma yapip faha sonra boyle bir baslik altina bunlari yazmaliydin..elbette olabilir beslenme ve yaşam şekli kadının ve erkeğin cinsiyet üzerinde etkisi kesinlikle kanıtlanmış bilimsel bir gerçektir..inanc kısmına gelince buradaki herkes emin ol senin bunları yazdığın bos vaktinde sağlıklı bir bebek icin dua ediyordur zaten..sacma oluyor aradan çıkıp ahkam kesmek maalesef.. araştırmanı tavsiye ediyorum mesela daha çok okumani

Bende incir kürü ve soğan kürü yapmak istiyorum ondan sonrada testere başlı aslan pencesi hepsini denemeyi düşünüyorum inşallah etkisini görürüm osıradada rahmimde kendini toparlar biraz

Bugün de çıkar varsa stres yaptın o yüzden ver dedim ama beklemen ıi tabiki..dur bakalım bugün de hayırlısı sürpriz mi yapacaksın yoksa bize
Yok kız ne sürprizi adet olursam büyük bi sürpriz olaca ama bana valla bekliyim dedim ya çıkarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…