- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #75.681
Evet daha ii oluyo böyle bir litreye ekliyorum bi paket ne kadar tukettigimi de anlıyorum böylelikle 20 lira cnm bu daha uygun fiyatKız benim öyle bir deil senin ayrı ayrı
Benşm 5 lira naberrEvet daha ii oluyo böyle bir litreye ekliyorum bi paket ne kadar tukettigimi de anlıyorum böylelikle 20 lira cnm bu daha uygun fiyat
Ay hele ben korku heyecan stres hepsi bir arada..Ne olur dualarinizda unutmayin beniKız sabırsızlıkla seni bekliyoruz
Ben herkese ediyorum cnm. İnşallah istediğin şeyi duyarsın bizde burda senle beraber coşarızAy hele ben korku heyecan stres hepsi bir arada..Ne olur dualarinizda unutmayin beni
Bence bu konuda biraz arastirma yapip faha sonra boyle bir baslik altina bunlari yazmaliydin..elbette olabilir beslenme ve yaşam şekli kadının ve erkeğin cinsiyet üzerinde etkisi kesinlikle kanıtlanmış bilimsel bir gerçektir..inanc kısmına gelince buradaki herkes emin ol senin bunları yazdığın bos vaktinde sağlıklı bir bebek icin dua ediyordur zaten..sacma oluyor aradan çıkıp ahkam kesmek maalesef..araştırmanı tavsiye ediyorum mesela daha çok okumani
Vay beğenmedime karşı beğenmedim He oda iyimiş çok okumuş hanımefendiŞimdi ne alaka? Ahkam kesmek ne demek tdk'ya bakın lütfen saçma sapan konuşmadan önce gelin konuşun. Okuma kısmına gelince sizden daha çok okuyorum.
tamam biz yapalım olmayacaksa yine olmasın. siz denemeyinZaten öyle ama kaçırdığınız nokta şu bir şeyler yiyerek veya deneme yanılma you ile bu olmaz cinsiyete biz karar vermiyoruz.
sağol canım benim sürünüyoruz valaGeçmiş olsun cnm salgın var burası da hep ateş enfeksiyon..hep çocuklar hasta ya kiyamam
tamam biz yapalım olmayacaksa yine olmasın. siz denemeyin
Aferin size ozaman..Şimdi ne alaka? Ahkam kesmek ne demek tdk'ya bakın lütfen saçma sapan konuşmadan önce gelin konuşun. Okuma kısmına gelince sizden daha çok okuyorum.
Vay beğenmedime karşı beğenmedim He oda iyimiş çok okumuş hanımefendi
Aferin size ozaman..okumak iyidir siz ve sizin gibilerin cogalmamasi için tek tesellimiz okumak okutmak
aynen bence de sanane? öyleyse neden gelip yorum yapıyorsun? inanmıyorsan sen yapma deneme. burda deneyecek olanlara da laf etme.Yaparsanız yapın yani banane son cümleniz çok mantık dışı
Ben beğenmediğim için bastım sen tepki olsun diye bastın buda senin çok akıllı olduğunu gösterirİşte ne kadar saçma sapan bir iş değil mi beğenmedim butonuna basmak işte siz basıyorsunuz ya ilk olarak bizde sizi örnek alıyoruz çok bilmiş
Ayy canım sıkılıyordu ya gelmen iyi olduIyi ki bir şeyin hayırlısını Allah'tan istiyoruz da nasibimiz varsa nitelediğimiz kadarı çıkıyor karşımıza elbette beslenmek tedbir almak önemli ama beklentin Allah'tan olmalı. Okumak iyidir sizin gibilerin zihniyetini düzeltmeleri açısından kat kat iyidir
Ben beğenmediğim için bastım sen tepki olsun diye bastın buda senin çok akıllı olduğunu gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?