Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Şimdi ne alaka? Ahkam kesmek ne demek tdk'ya bakın lütfen saçma sapan konuşmadan önce gelin konuşun. Okuma kısmına gelince sizden daha çok okuyorum.

Şimdi ne alaka? Ahkam kesmek ne demek tdk'ya bakın lütfen saçma sapan konuşmadan önce gelin konuşun. Okuma kısmına gelince sizden daha çok okuyorum.
Vay beğenmedime karşı beğenmedim He oda iyimiş çok okumuş hanımefendi

Aferin size ozaman.. okumak iyidir siz ve sizin gibilerin cogalmamasi için tek tesellimiz okumak okutmak

Iyi ki bir şeyin hayırlısını Allah'tan istiyoruz da nasibimiz varsa nitelediğimiz kadarı çıkıyor karşımıza elbette beslenmek tedbir almak önemli ama beklentin Allah'tan olmalı. Okumak iyidir sizin gibilerin zihniyetini düzeltmeleri açısından kat kat iyidir

İşte ne kadar saçma sapan bir iş değil mi beğenmedim butonuna basmak işte siz basıyorsunuz ya ilk olarak bizde sizi örnek alıyoruz çok bilmiş
Ben beğenmediğim için bastım sen tepki olsun diye bastın buda senin çok akıllı olduğunu gösterir

Ayy canım sıkılıyordu ya gelmen iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…