- 4 Aralık 2019
- 753
- 1.622
- 43
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #75.701
Sizin ne işiniz var bu başlıkta öğrenci degilmisiniz siz..cok ayıp ya..baska islerle ilgilenmelisin Su anda.. bunlar senin için henüz erken bence..üzüldüm gerçekten durumunaİşte ne kadar saçma sapan bir iş değil mi beğenmedim butonuna basmak işte siz basıyorsunuz ya ilk olarak bizde sizi örnek alıyoruz çok bilmiş
Tamam da Bişey merak ettim can sıkıntısından buraya bela aramaya mı geldin hayırdırHakikaten bundan bu sonucu mu çıkardınız daha fazla beyin yormayın siz ters reaksiyon gösteriyorsunuz
arkadaşım burda kimse Allahtan beklemiyorum demiyor, zaten isteyen önce Allahtan istiyor hayırlısı istiyor. bi de sağlıklı erkek evladım olsun istiyor. niye bunu anlamak bu kadar zor? neyini yadirgiyorsunuz anlamadım. biz deneriz olur ya da olmaz Allah bilir. nasip olduğunu biliyoruz ona inancımız tam çok sukurIyi ki bir şeyin hayırlısını Allah'tan istiyoruz da nasibimiz varsa nitelediğimiz kadarı çıkıyor karşımıza elbette beslenmek tedbir almak önemli ama beklentin Allah'tan olmalı. Okumak iyidir sizin gibilerin zihniyetini düzeltmeleri açısından kat kat iyidir
Cahil sensin ban yemeden defool git burdan terbiyeni takınAllahım sen haketmeyen düşünmeyen olayları irdelemeyen cahillere verme
Sizin ne işiniz var bu başlıkta öğrenci degilmisiniz siz..cok ayıp ya..baska islerle ilgilenmelisin Su anda.. bunlar senin için henüz erken bence..üzüldüm gerçekten durumuna
Ya buna nie açıklama yapıyorsunuz sinirlerim bozuldu yine ban yiyecemarkadaşım burda kimse Allahtan beklemiyorum demiyor, zaten isteyen önce Allahtan istiyor hayırlısı istiyor. bi de sağlıklı erkek evladım olsun istiyor. niye bunu anlamak bu kadar zor? neyini yadirgiyorsunuz anlamadım. biz deneriz olur ya da olmaz Allah bilir. nasip olduğunu biliyoruz ona inancımız tam çok sukur
Amin aminn başta seni aratsın inşallahAllahım sen haketmeyen düşünmeyen olayları irdelemeyen cahillere verme
ya takılma canım sabah sabah yer arıyorYa buna nie açıklama yapıyorsunuz sinirlerim bozuldu yine ban yiyecem
Hakaret eden davranış bozukluğu olan sizseniz napayım? Sizde beni anlamıyoruz ilk mesajımı okuyun ne anlatmak istedim sanki bende inançsız kişiler haketmez diyorumCahil sensin ban yemeden defool git burdan terbiyeni takın
Sana ne ya sanane sana zorla yaptıran mı var. Çok okuduğun belli gerçekten daha y ve x kromozomu ne işe yarar onu bilmiyon.. Bunu ilkolukdada öğretiyorlarIstediğim her konuyu irdelerim araştırırım bu beni bağlar oturup abc oynamıyoruz burada
Amin aminn başta seni aratsın inşallah
Belli oluyor okumak dışında Her şey yaptığın yazık sana emek verenlere ne diyeyim..inanc postacisimisin nesin gerçekten anlamadım isteyen inanır isteyen inanmaz sana neIstediğim her konuyu irdelerim araştırırım bu beni bağlar oturup abc oynamıyoruz burada
İnançsız sensin ve senin gibilerdir. bam diye buraya gelip laf atmak nedir ya çık git burdanHakaret eden davranış bozukluğu olan sizseniz napayım? Sizde beni anlamıyoruz ilk mesajımı okuyun ne anlatmak istedim sanki bende inançsız kişiler haketmez diyorum
Sana ne ya sanane sana zorla yaptıran mı var. Çok okuduğun belli gerçekten daha y ve x kromozomu ne işe yarar onu bilmiyon.. Bunu ilkolukdada öğretiyorlar
Biz araştır araştır zaten doktora düzeyine geldik sıkıntı yapma. Bilmiyorsun ya öyle Bişey yok diyorsun ya belli oluyor okumuşluğun. İlkokulda öğrendik biz bunları sen bu yaşına gelmişin hala yok diyorsunBana doktora düzeyinde örneklerle gel ilkokul abc düzeyinde değil. Veremiyorsan hiç konuşma.
Sana ne ya sana hesap mı vereceğim istediğim yerde dururum istediğim yerden çıkarım sanane o zaman musallat olma mesajıma cevap vermeseydin o zaman ben düşüncelerimi belirttimİnançsız sensin ve senin gibilerdir. bam diye buraya gelip laf atmak nedir ya çık git burdan
Belirt ve git o zmn senin saçma sapan düşüncelerine ihtiyacımız yokSana ne ya sana hesap mı vereceğim istediğim yerde dururum istediğim yerden çıkarım sanane o zaman musallat olma mesajıma cevap vermeseydin o zaman ben düşüncelerimi belirttim
Biz araştır araştır zaten doktora düzeyine geldik sıkıntı yapma. Bilmiyorsun ya öyle Bişey yok diyorsun ya belli oluyor okumuşluğun. İlkokulda öğrendik biz bunları sen bu yaşına gelmişin hala yok diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?