Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
İşte ne kadar saçma sapan bir iş değil mi beğenmedim butonuna basmak işte siz basıyorsunuz ya ilk olarak bizde sizi örnek alıyoruz çok bilmiş
Sizin ne işiniz var bu başlıkta öğrenci degilmisiniz siz..cok ayıp ya..baska islerle ilgilenmelisin Su anda.. bunlar senin için henüz erken bence..üzüldüm gerçekten durumuna

arkadaşım burda kimse Allahtan beklemiyorum demiyor, zaten isteyen önce Allahtan istiyor hayırlısı istiyor. bi de sağlıklı erkek evladım olsun istiyor. niye bunu anlamak bu kadar zor? neyini yadirgiyorsunuz anlamadım. biz deneriz olur ya da olmaz Allah bilir. nasip olduğunu biliyoruz ona inancımız tam çok sukur

Ya buna nie açıklama yapıyorsunuz sinirlerim bozuldu yine ban yiyecem

Istediğim her konuyu irdelerim araştırırım bu beni bağlar oturup abc oynamıyoruz burada
Sana ne ya sanane sana zorla yaptıran mı var. Çok okuduğun belli gerçekten daha y ve x kromozomu ne işe yarar onu bilmiyon.. Bunu ilkolukdada öğretiyorlar

Istediğim her konuyu irdelerim araştırırım bu beni bağlar oturup abc oynamıyoruz burada
Belli oluyor okumak dışında Her şey yaptığın yazık sana emek verenlere ne diyeyim..inanc postacisimisin nesin gerçekten anlamadım isteyen inanır isteyen inanmaz sana ne nasıl bi gereksizsin suan var ya anlatamam..

Hakaret eden davranış bozukluğu olan sizseniz napayım? Sizde beni anlamıyoruz ilk mesajımı okuyun ne anlatmak istedim sanki bende inançsız kişiler haketmez diyorum
İnançsız sensin ve senin gibilerdir. bam diye buraya gelip laf atmak nedir ya çık git burdan

Bana doktora düzeyinde örneklerle gel ilkokul abc düzeyinde değil. Veremiyorsan hiç konuşma.
Biz araştır araştır zaten doktora düzeyine geldik sıkıntı yapma. Bilmiyorsun ya öyle Bişey yok diyorsun ya belli oluyor okumuşluğun. İlkokulda öğrendik biz bunları sen bu yaşına gelmişin hala yok diyorsun

Sana ne ya sana hesap mı vereceğim istediğim yerde dururum istediğim yerden çıkarım sanane o zaman musallat olma mesajıma cevap vermeseydin o zaman ben düşüncelerimi belirttim
Belirt ve git o zmn senin saçma sapan düşüncelerine ihtiyacımız yok

Şimdi bir soru sorar şak diye kalırsın senin mantık düzeyin kavramaz o kadarı o yüzden boş yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…