Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Şimdi bir soru sorar şak diye kalırsın senin mantık düzeyin kavramaz o kadarı o yüzden boş yapma
Ya sne ne sanıyorsun kendini pardon da. Tamam anladık üniversite okudun bilmişsin tamma hadi git. Sen herşeyi bilirsin yavrum sen bu dünyanın en zekisin kuzım hadi tıpış

bir gram uyku uyumamışım , çocuklarım hasta kafam bi.milyon zaten sabah sabah geldik uğraşıyoruz ya. okumakta okumak. şu devirde herkes okuyor zaten. neyin kafası. gelip bizim dönemde okusalarmis keşke. sanki bizim mesleğimiz yok. sinir oldum ya . insan yükseldikçe alcalmali diyor, bunun gibiler alcaldikca yükselmeye çalışıyor komik

Ya Bişey bilmiyor aslında bakma öyle bilmiş konuştuğuna kendince bize bişeyler anlatacakda bizde haa diyecez doğru biz cahilmişiz

Bende incir kürü ve soğan kürü yapmak istiyorum ondan sonrada testere başlı aslan pencesi hepsini denemeyi düşünüyorum inşallah etkisini görürüm osıradada rahmimde kendini toparlar biraz
Hormon seviyelerinde oynama varsa incir kürü sakın yapma hem liste sebep oluyor hemde menapoz endişesi varsa tetikliyor malesef önce soğan kürü yap sonra hormonlar.süzelsin diye testere dişli yaparsın ikisi aynı zamanda okuyorubende yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…