Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim adet bitimi yumurtlama varsa olur. Bence riske atma derim. Sen adet bitimi denersin yumurtlaman 2 gun sonra olursa riske atarsin. TERCIH SENIN.

Bunu banada biri soylemisti ama kac aydir test yapiyorum12.13.14.15 gunlerinde hep degisiyo yani akintiya bile guvenmeyin bu yumurtlama cok degsik birsey ama tercih senin canim

Canım bir hafta adetle istemesemde olsaeperhiz oluyor ama sadece bu yeterli mi emin değilim o oğlanlara hamile kaldıklarında bioları neymiş baksak doğum tarihlerini yazsana birde hamile kaldığında ki ayı ve günü bakalu

Anladım peki yan etkileri nde gebelikte ilgili önleyici engel teşkil eden bir durum var mı acaba..bu arada ben van da görev yaptım 4 yil dediğin doğru olabilir hep düşük tansiyonum hem halsizligim kansizliktan dolayi oradayken hic yoktu gercekten

Yok canım gebelikle ilgili bir durum söz konusu değil kızım var 7. Aya giriyor :))

Yokk var suphesi yokk kekik kaynatmisti dedim artık icme birsey bekle dengeni hepden bozcan bakalim olur umarım bugun yarin
Hormon dengesini bozdu o ya olmazsa bal kürü yapsın üç güne adet olur bende düşünüyorum çünkü kanım fazla yükselmiş adet olsam biraz rahatlardım adet söktürücü hamilelikten önce kullandım ama kullanmadm birtane içtim acillik oldum sonra bal kürü yaptım onla adet oldum iki ay sonra rahatlamıştım :))

i

Temam yazıyorum yakında bende deniycem bu kürü yoksa beyninden kan fışkıracak :))
Bir yemek kaşığı bal
Bir çay kaşığı tarçın
Bir tatlı kaşığı çörekotu çörekotunu baharat degirmeninde öğütüuoruz günlük yapıyoruz sabah akşam aç karnına yiyoruz :)

Canim bu dedigin yumruta geliştirmek icin degil mi adette yapıldığını hic duymadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…