Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
valla cnm teyzemin oğlanlar büyüdü yarın sorayım hatırlarsanız, arkadaşın birinı yazdım sana tutmuştu, diğeri de adeti hatirlamiyor yeni doğum yapti

valla cnm teyzemin oğlanlar büyüdü yarın sorayım hatırlarsanız, arkadaşın birinı yazdım sana tutmuştu, diğeri de adeti hatirlamiyor yeni doğum yapti
Tamam canım yine tanıdık birileri olursa bakalu sonuçta herkes faydalanacak bundan ikizimin kızı var oda hatırlamıyor nezaman olduğuna

Bende yumurtlama oluyo mu onu bile bilmiyorum ki
Ovulasyon testi al birde adetimde hormon testi yaptır daha ince yaptırdığon vardoysa at bakayım bende hormonal sorun çok yaşadım doktorlar düzeltecegine bocdular kendi kendime hallettim rabbimin yardımı ile elimizden gelirse sanada yardım edelim canım

Cnm bende çok duydum bunu ama erken yumurtlamasi var belli ki 8. 9. Gün yunuertlayanlarda bemceyada daha erken..ama kesin yumurtlama var bence..

Canım adetin ikinci günü gidicem bakacaklar. ilaç ve catlatma iğnesi dedi bakalım bilmiyorum. evde ki testler pikken yumurta yoktu mesela gittim baktirdim

Kizlar benimde 3 oglum var Allaha emanet söylemek istedigim 3 ünede hatirladigim adet sonrasi 3.kaza ama iyikide olmus daha önce yumurtlama takibi yapmadim hic iki aydir yapiyorum anladim yumurtlamam cok erken oluyo 7 gün sürüyor adetten 3 gun sonra falan yumurtluyorum benimde kiz bebek olasiligi zor gibi nasil olucak bilmiyorum sastim birde ph seviyesini ölctüm esimin baya alkalik oda etkiliyor sanirim bilgilendirmek istedim sizi canlar

Canim esinin ph seviyesini nasil ölçütün
Bu arada rabbim gonlune gore versin insAllah

Canim esinin ph seviyesini nasil ölçütün
Bu arada rabbim gonlune gore versin insAllah
Canim ben yurtdisinda kaliyorum burda eczanelerde oluyor sanirim türkiyedede vardir büyük ihtimal idrarlada oluyor birde bizim icinde vajina icine biraz bekletip ölcebilirsin renk degerine göre anlasiliyo pakette renk düzenekleri var alkalik ve asidik icin

Anladim canim cok sagol. Bi bakayim

Tskler bilgi için.. allah gönlümüzden geçenleri verir inşallah sağlıkla.. kız bebek icin asidik olmalısınız bunun için diyetler var elbette biliyorsunuzdur belki.zor değil sık ilişki yumurtlama oncesi 2 gün kala bırakın ilişkiyi.sirkeli şu ile yüzeysel de olsa duş ilişki öncesi ve eşiniz de sıcak bölgesel duş..iliski öncesi.. arkadaşım uyguladı ovulasyon takip de ederek iki oğlu var birde kızı olacak inşallah yapabilirsiniz arkadaşlara da sorabilirsiniz burada hemen herkesin 2 kızı var

Allah inşallah bi de kız nasip etsin sana

Anladim canim cok sagol. Bi bakayim
Ayy hayal gibi geliyor bana bakalim ims bende önümüzdeki aylarda denemelere basliycam hayirlisiyla canim birde insirah suresini 7 gece kalkip iki rakat hacet namazi kiliyosun ardindan 152 defa insirah suresi ve birlesmeden önce esinle birlikte besmeleyle 3 defa ihlas suresi ins hayirlisi olur canim

Ayy ya neler arastirmadim canim da deneme yok suan bakalim önümüzdeki aylarda ins sirkeli suda mi denedi arkadasiniz acaba o beni korkutuyor kromozomlarin dengesiyle oynarmi diye

Kizlar birde arkadasimin 3 kizi vardi bu ph seviyesiyle oglu oldu cinsel perhiz yumurtlamaya kadar sanirim bu baya etkili

Ayy ya neler arastirmadim canim da deneme yok suan bakalim önümüzdeki aylarda ins sirkeli suda mi denedi arkadasiniz acaba o beni korkutuyor kromozomlarin dengesiyle oynarmi diye
Vajinal yapmadı cnm o yani yüzeysel sıcak sirkeli şu ile yikadi bol bol diyelim..diger enjekte dusa bende karşıyım açıkçası.. bende aynı dusu karbonatli soğuk su ile yapacağım ilişki oncesi

gün aşırı ilişki, yumurtlamaya iki gün kala bırak,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…