- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #75.941
valla cnm teyzemin oğlanlar büyüdü yarın sorayım hatırlarsanız, arkadaşın birinı yazdım sana tutmuştu, diğeri de adeti hatirlamiyor yeni doğum yaptiCanım bir hafta adetle istemesemde olsaeperhiz oluyor ama sadece bu yeterli mi emin değilim o oğlanlara hamile kaldıklarında bioları neymiş baksak doğum tarihlerini yazsana birde hamile kaldığında ki ayı ve günü bakalu
Tamam canım yine tanıdık birileri olursa bakalu sonuçta herkes faydalanacak bundan ikizimin kızı var oda hatırlamıyor nezaman olduğunavalla cnm teyzemin oğlanlar büyüdü yarın sorayım hatırlarsanız, arkadaşın birinı yazdım sana tutmuştu, diğeri de adeti hatirlamiyor yeni doğum yapti
Ovulasyon testi al birde adetimde hormon testi yaptır daha ince yaptırdığon vardoysa at bakayım bende hormonal sorun çok yaşadım doktorlar düzeltecegine bocdular kendi kendime hallettim rabbimin yardımı ile elimizden gelirse sanada yardım edelim canımBende yumurtlama oluyo mu onu bile bilmiyorum ki
Cnm bende çok duydum bunu ama erken yumurtlamasi var belli ki 8. 9. Gün yunuertlayanlarda bemceyada daha erken..ama kesin yumurtlama var bence..kızlar adet bittigi gün deneme hakkında ne düşünüyorsunuz, teyzem 3 oğluna da bittiği gün hamile kalmış. Bi kaç arkadaşım yine öyle çok eminler adet bittiği gün olduğundann. sizlerin fikri nedir
mutlaka yazarım cnmTamam canım yine tanıdık birileri olursa bakalu sonuçta herkes faydalanacak bundan ikizimin kızı var oda hatırlamıyor nezaman olduğuna
Canım adetin ikinci günü gidicem bakacaklar. ilaç ve catlatma iğnesi dedi bakalım bilmiyorum. evde ki testler pikken yumurta yoktu mesela gittim baktirdimOvulasyon testi al birde adetimde hormon testi yaptır daha ince yaptırdığon vardoysa at bakayım bende hormonal sorun çok yaşadım doktorlar düzeltecegine bocdular kendi kendime hallettim rabbimin yardımı ile elimizden gelirse sanada yardım edelim canım
zaten o gün mutlaka yine test atar doktora giderim baktirmayaCnm bende çok duydum bunu ama erken yumurtlamasi var belli ki 8. 9. Gün yunuertlayanlarda bemceyada daha erken..ama kesin yumurtlama var bence..
Canim esinin ph seviyesini nasil ölçütünKizlar benimde 3 oglum var Allaha emanet söylemek istedigim 3 ünede hatirladigim adet sonrasi 3.kazaama iyikide olmus daha önce yumurtlama takibi yapmadim hic iki aydir yapiyorum anladim yumurtlamam cok erken oluyo 7 gün sürüyor adetten 3 gun sonra falan yumurtluyorum benimde kiz bebek olasiligi zor gibi nasil olucak bilmiyorum sastim birde ph seviyesini ölctüm esimin baya alkalik oda etkiliyor sanirim bilgilendirmek istedim sizi canlar
Canim ben yurtdisinda kaliyorum burda eczanelerde oluyor sanirim türkiyedede vardir büyük ihtimal idrarlada oluyor birde bizim icinde vajina icine biraz bekletip ölcebilirsin renk degerine göre anlasiliyo pakette renk düzenekleri var alkalik ve asidik icinCanim esinin ph seviyesini nasil ölçütün
Bu arada rabbim gonlune gore versin insAllah
Anladim canim cok sagol. Bi bakayimCanim ben yurtdisinda kaliyorum burda eczanelerde oluyor sanirim türkiyedede vardir büyük ihtimal idrarlada oluyor birde bizim icinde vajina icine biraz bekletip ölcebilirsin renk degerine göre anlasiliyo pakette renk düzenekleri var alkalik ve asidik icin
Tskler bilgi için.. allah gönlümüzden geçenleri verir inşallah sağlıkla.. kız bebek icin asidik olmalısınız bunun için diyetler var elbette biliyorsunuzdur belki.zor değil sık ilişki yumurtlama oncesi 2 gün kala bırakın ilişkiyi.sirkeli şu ile yüzeysel de olsa duş ilişki öncesi ve eşiniz de sıcak bölgesel duş..iliski öncesi.. arkadaşım uyguladı ovulasyon takip de ederek iki oğlu var birde kızı olacak inşallahKizlar benimde 3 oglum var Allaha emanet söylemek istedigim 3 ünede hatirladigim adet sonrasi 3.kazaama iyikide olmus daha önce yumurtlama takibi yapmadim hic iki aydir yapiyorum anladim yumurtlamam cok erken oluyo 7 gün sürüyor adetten 3 gun sonra falan yumurtluyorum benimde kiz bebek olasiligi zor gibi nasil olucak bilmiyorum sastim birde ph seviyesini ölctüm esimin baya alkalik oda etkiliyor sanirim bilgilendirmek istedim sizi canlar
Allah inşallah bi de kız nasip etsin sanaKizlar benimde 3 oglum var Allaha emanet söylemek istedigim 3 ünede hatirladigim adet sonrasi 3.kazaama iyikide olmus daha önce yumurtlama takibi yapmadim hic iki aydir yapiyorum anladim yumurtlamam cok erken oluyo 7 gün sürüyor adetten 3 gun sonra falan yumurtluyorum benimde kiz bebek olasiligi zor gibi nasil olucak bilmiyorum sastim birde ph seviyesini ölctüm esimin baya alkalik oda etkiliyor sanirim bilgilendirmek istedim sizi canlar
Ayy hayal gibi geliyor banaAnladim canim cok sagol. Bi bakayim
Ayy ya neler arastirmadim canim da deneme yok suanTskler bilgi için.. allah gönlümüzden geçenleri verir inşallah sağlıkla.. kız bebek icin asidik olmalısınız bunun için diyetler var elbette biliyorsunuzdur belki.zor değil sık ilişki yumurtlama oncesi 2 gün kala bırakın ilişkiyi.sirkeli şu ile yüzeysel de olsa duş ilişki öncesi ve eşiniz de sıcak bölgesel duş..iliski öncesi.. arkadaşım uyguladı ovulasyon takip de ederek iki oğlu var birde kızı olacak inşallahyapabilirsiniz arkadaşlara da sorabilirsiniz burada hemen herkesin 2 kızı var
Tskler bilgi için.. allah gönlümüzden geçenleri verir inşallah sağlıkla.. kız bebek icin asidik olmalısınız bunun için diyetler var elbette biliyorsunuzdur belki.zor değil sık ilişki yumurtlama oncesi 2 gün kala bırakın ilişkiyi.sirkeli şu ile yüzeysel de olsa duş ilişki öncesi ve eşiniz de sıcak bölgesel duş..iliski öncesi.. arkadaşım uyguladı ovulasyon takip de ederek iki oğlu var birde kızı olacak inşallahyapabilirsiniz arkadaşlara da sorabilirsiniz burada hemen herkesin 2 kızı var
Vajinal yapmadı cnm o yani yüzeysel sıcak sirkeli şu ile yikadi bol bol diyelim..diger enjekte dusa bende karşıyım açıkçası.. bende aynı dusu karbonatli soğuk su ile yapacağım ilişki oncesiAyy ya neler arastirmadim canim da deneme yok suanbakalim önümüzdeki aylarda ins sirkeli suda mi denedi arkadasiniz acaba o beni korkutuyor kromozomlarin dengesiyle oynarmi diye
Bi ph cubugu eksikti onu da aldım sindiCanim esinin ph seviyesini nasil ölçütün
Bu arada rabbim gonlune gore versin insAllah
gün aşırı ilişki, yumurtlamaya iki gün kala bırak,Kizlar benimde 3 oglum var Allaha emanet söylemek istedigim 3 ünede hatirladigim adet sonrasi 3.kazaama iyikide olmus daha önce yumurtlama takibi yapmadim hic iki aydir yapiyorum anladim yumurtlamam cok erken oluyo 7 gün sürüyor adetten 3 gun sonra falan yumurtluyorum benimde kiz bebek olasiligi zor gibi nasil olucak bilmiyorum sastim birde ph seviyesini ölctüm esimin baya alkalik oda etkiliyor sanirim bilgilendirmek istedim sizi canlar
Eczanede yoktu ben bulamadım farklı amaçlarda var hangisini alsak bende alicamBi ph cubugu eksikti onu da aldım sindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?