Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim iliski sIk oluyo ama artik anladigim erken yumurtlama oldugu icin iste sorunum orda hemen yumurtlama olunca öncesi hangi ara sIk iliski olucak yada bi sekilde seyrelticem spermleri
Adet öncesi ve bitiminde hemen kaç gün sürüyorsa adetin temizlendiginde yani yumurtlama testinde asla koyuluk gormeden yapabilirsin sık ilişki de de eşin fazla gelmiş olacak yani gerekirse aynı gün ikinci üçüncü ilişkin de korunma ilkinde korun bu ise yarayabilir

Canim örnek olarak gönderdim bence baya ise yariyo hicbiiy yapamazsiniz arkadasim hazir su aldi ph seviyesi yuksek olanlardan
Su işi tamm burada ark hepsi alkali olan su tüketmeye çalışıyor ama bu ph testlerini ne zaman aralığında yapmalı onu bilmiyorum yumurtlama testi gibi mi suresi yoksa gün aşırımi

Canim iliski sIk oluyo ama artik anladigim erken yumurtlama oldugu icin iste sorunum orda hemen yumurtlama olunca öncesi hangi ara sIk iliski olucak yada bi sekilde seyrelticem spermleri
Yumurtlama gününden eminsen işte 2 gün önce yap birak

kızlar bu arada pazartesiden beri mecburen soğuk algınlığı ilacı ve antibiyotik kullanıyorum. boğaz ve kulak enfeksiyonu olmuşum. sizce ocakta deneme yapmasam mi ya, bu ilaçlar olumsuz etkiler mi

kızlar bu arada pazartesiden beri mecburen soğuk algınlığı ilacı ve antibiyotik kullanıyorum. boğaz ve kulak enfeksiyonu olmuşum. sizce ocakta deneme yapmasam mi ya, bu ilaçlar olumsuz etkiler mi
Antibiyotik etkili olabilir canim ama adet tarihin nasi ocak sonu gibiyse ihtimal denyebilirsin

Alakli oldugunu nasil olctunuz

Kizlar bugun sonuclarim cikti hormanlarim gayet guzel sorub yok doktora hamilelik planliyorum dedim ufak bi kist var dedi hamilelige ebgel degil dedi folik asit verdi simdi folik asit kullansammi kullanmaaammi

Birde o arkadasin onerdigi ilacida aldim

bence kullan cnm bende iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…