- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #75.961
Eczanede yoktu ben bulamadım farklı amaçlarda var hangisini alsak bende alicamaynen bu o eksik suan
ay bilmiyorum ki laboquik aldım ne ise yarayacak bende merak ediyorumEczanede yoktu ben bulamadım farklı amaçlarda var hangisini alsak bende alicamaynen bu o eksik suan
gün aşırı ilişki, yumurtlamaya iki gün kala bırak,
Adet öncesi ve bitiminde hemen kaç gün sürüyorsa adetin temizlendiginde yani yumurtlama testinde asla koyuluk gormeden yapabilirsin sık ilişki de de eşin fazla gelmiş olacakCanim iliski sIk oluyo ama artik anladigim erken yumurtlama oldugu icin iste sorunum orda hemen yumurtlama olunca öncesi hangi ara sIk iliski olucak yada bi sekilde seyrelticem spermleri
Su işi tamm burada ark hepsi alkali olan su tüketmeye çalışıyor ama bu ph testlerini ne zaman aralığında yapmalı onu bilmiyorum yumurtlama testi gibi mi suresi yoksa gün aşırımiCanim örnek olarak gönderdim bence baya ise yariyo hicbiiy yapamazsiniz arkadasim hazir su aldi ph seviyesi yuksek olanlardan
benim ph her zaman yüksek cnm zaten de eşime baktırmadim hiç bunu da öyle aldım ne bileyimCanim örnek olarak gönderdim bence baya ise yariyo hicbiiy yapamazsiniz arkadasim hazir su aldi ph seviyesi yuksek olanlardan
Yumurtlama gününden eminsen işte 2 gün önce yap birakCanim iliski sIk oluyo ama artik anladigim erken yumurtlama oldugu icin iste sorunum orda hemen yumurtlama olunca öncesi hangi ara sIk iliski olucak yada bi sekilde seyrelticem spermleri
Antibiyotik etkili olabilir canim ama adet tarihin nasi ocak sonu gibiyse ihtimal denyebilirsinkızlar bu arada pazartesiden beri mecburen soğuk algınlığı ilacı ve antibiyotik kullanıyorum. boğaz ve kulak enfeksiyonu olmuşum. sizce ocakta deneme yapmasam mi ya, bu ilaçlar olumsuz etkiler mi
Alakli oldugunu nasil olctunuzKizlar benimde 3 oglum var Allaha emanet söylemek istedigim 3 ünede hatirladigim adet sonrasi 3.kazaama iyikide olmus daha önce yumurtlama takibi yapmadim hic iki aydir yapiyorum anladim yumurtlamam cok erken oluyo 7 gün sürüyor adetten 3 gun sonra falan yumurtluyorum benimde kiz bebek olasiligi zor gibi nasil olucak bilmiyorum sastim birde ph seviyesini ölctüm esimin baya alkalik oda etkiliyor sanirim bilgilendirmek istedim sizi canlar
Nerden aldin cnm nereye sorsam yok musBi ph cubugu eksikti onu da aldım sindi
yok canısı 3 ocak gibi olurum adetAntibiyotik etkili olabilir canim ama adet tarihin nasi ocak sonu gibiyse ihtimal denyebilirsin
gittigidiyor dan aldım canimNerden aldin cnm nereye sorsam yok mus
Sağlık ocağında yaptırdığımız rutin idrar tahlillerin de ph bakılıyor, ph seviyesi yüksekse vücut alkali demek, o ölçüde küçükse asidik demek.Alakli oldugunu nasil olctunuz
Kizlar bugun sonuclarim cikti hormanlarim gayet guzel sorub yok doktora hamilelik planliyorum dedim ufak bi kist var dedi hamilelige ebgel degil dedi folik asit verdi simdi folik asit kullansammi kullanmaaammi
Birde o arkadasin onerdigi ilacida aldim
doktr dedi hemsireye ph 6 yazSağlık ocağında yaptırdığımız rutin idrar tahlillerin de ph bakılıyor, ph seviyesi yüksekse vücut alkali demek, o ölçüde küçükse asidik demek.
Canim simdi biz erkek bebek icin ugrasiyoruz ya bubdaki vitamin destegi ters etki yapmaz dimibence kullan cnm bende iciyorum
ne demek istediğini anlamadımdoktr dedi hemsireye ph 6 yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?