- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #75.981
sanmıyorum ya hamileliği kolaylastiriyormus ben ondan başladım, ben bide o çok vitaminli olanlardan kullanmiyorumCanim simdi biz erkek bebek icin ugrasiyoruz ya bubdaki vitamin destegi ters etki yapmaz dimi
Doktor kan tahlili yapti gebelige hazirmiyim die okurken oyle dedi ph 6 dedine demek istediğini anlamadım
Onu yükseltmeye uğraş mutlakaDoktor kan tahlili yapti gebelige hazirmiyim die okurken oyle dedi ph 6 dedi
sanmıyorum ya hamileliği kolaylastiriyormus ben ondan başladım, ben bide o çok vitaminli olanlardan kullanmiyorum
Riske atma derim amayok canısı 3 ocak gibi olurum adet
Alakli oldugunu nasil olctunuz
Kizlar bugun sonuclarim cikti hormanlarim gayet guzel sorub yok doktora hamilelik planliyorum dedim ufak bi kist var dedi hamilelige ebgel degil dedi folik asit verdi simdi folik asit kullansammi kullanmaaammi
Birde o arkadasin onerdigi ilacida aldim
Canim ph ini yükselt 7.5 falan gecsin sular var hazir hicbirsey yapamazsan ph yuksek su alirsin karbonatli su da ise yariyomus birde folik asit tabletini arastir mutlakaDoktor kan tahlili yapti gebelige hazirmiyim die okurken oyle dedi ph 6 dedi
Cnm folik asiti deneme yapacağın zaman ovulasyondan önce bırak..birde eğer keçiboynuzu özünü sizde iciyorsaniz vitamini olan karışım seklindeyse siz içmeyin deneme olacak ay bırakın.. ben colagen içiyordum vitaminli tablet olanlardan bıraktım bi aydır onda da var folikasit. Yoksa kullanımı tabiki iyi folikasitin gebelik için destek o.sanmıyorum ya hamileliği kolaylastiriyormus ben ondan başladım, ben bide o çok vitaminli olanlardan kullanmiyorum
Canim sana azramdan msj varKizlar bugun sonuclarim cikti hormanlarim gayet guzel sorub yok doktora hamilelik planliyorum dedim ufak bi kist var dedi hamilelige ebgel degil dedi folik asit verdi simdi folik asit kullansammi kullanmaaammi
Birde o arkadasin onerdigi ilacida aldim
kızlar bu arada pazartesiden beri mecburen soğuk algınlığı ilacı ve antibiyotik kullanıyorum. boğaz ve kulak enfeksiyonu olmuşum. sizce ocakta deneme yapmasam mi ya, bu ilaçlar olumsuz etkiler mi
[/QUOTE
Cnm mecbur kullanacaksin ama antibiyotik mantar yapıyor ya bazı bunyelerde belki o yüzden sıkıntı yaşarsın çok mecbur değil sen adetten önce yada adet olunca içme artik
Onu özledik çok bitsin artık şu banCanim sana azramdan msj varfolik askit olarak folik asit olarak sadece folden icilmeliymis ha sut icmis ha folibol diyo gerci bendr folibol ictim ama eski bi üye oyle demis kendileride sana iletmemi istedi
Adet oldu mu inşallah mrk ediyorum valla iimiBen hic ozlemedim
Yokk canm olmamis halaAdet oldu mu inşallah mrk ediyorum valla iimi
Allah allah gebelikte yokYokk canm olmamis hala
Yok canm kan testi verdi dr falan gitmedi bi daha 1 haftasi kaldi ban bitmesineAllah allah gebelikte yokdr gitti mi bi daha off şu ban bitsin artık gerçekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?