Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Asicim hayirli olsun darisi bize insaALLAH cok sevindim simdi sen demiisn biz 5 6 once basladik die bizimdemi oyle yapmamiz gerek ben diete baslayali daha 1 ay oldu
Sağol canım Amin inşallah Darısı hepinizin başına Benim vücudum çok asidikti canim benim vücudum 5 6 ayda anca alkali oldu Senin normalde beslenme düzenin nasıl Ona göre yap Ben çok aşırı tatlı tüketirdim O da vücudu çok asidik yapıyor

Nasil ozendimm sana valla bide o gunu kactiya benim deneme simdi ogunu kacirdima daha bi uzuldum Allah buyuk vardir bundada bir hayr
Vardır bir hayır canim Geç olsun güç olmasın Rabbim burada oğlum oluyor diye bağıra bağıra yazmayı hepinize nasip etsin

Asice artık sana sorar dururuz çok mutlu oldum gerçekten heyecanını paylaşıyoruz gönülden emin ol
Keşke faydam olsun canim istediğiniz kadar sorun Bende çok sordum zamaninda Biiz burada yardım bulmak ve yardım etmek için variz

Pik iken oldu canım pikken vücut daha alkali oluyor Siliklesme biraz tehlikeli bence
Tmm benim bildiğim ve okuduğum başarılı sonuç veren pik günü 24 saat içinde ✌ siliklesme anini çok iyi takip edip kaçırmadan yapanlarda olumlu sonuç almış ancak o biraz riskli zamanlama açısından tabiki..perhiz işi de çok çok önemli bence..en az 4 gün biliyordum 5. Gün supermis..ay hayırlısı ile kucağına al oglusunu sagol cvplarin icin

Rica ederim canım Rabbim inşallah sizlere de tattirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…