- 23 Ağustos 2019
- 828
- 1.439
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #76.081
Aynen canım evet öyle söylemişti belkide tekrar pik yapmasının nedeni oyduKuzum hatirliyomusn zeyno demistiki silindikten sonra tekrar pik yaparsa sanki bebek tutdu manasina geliyo demisti acaba benmi yanlis hatirliyorum
Onun dogrulugu nedir pek bilinmez sonucda hepimiz catlamyi gormek icin testlere dewam ediyoruz oyle olsa hepimiz de pik olurdu diye düşünüyorumAynen canım evet öyle söylemişti belkide tekrar pik yapmasının nedeni oydu
Nasil ozendimm sana valla bide o gunu kactiya benim deneme simdi ogunu kacirdima daha bi uzuldum Allah buyuk vardir bundada bir hayrAynen canım evet öyle söylemişti belkide tekrar pik yapmasının nedeni oydu
Sağol canım Amin inşallah Darısı hepinizin başına Benim vücudum çok asidikti canim benim vücudum 5 6 ayda anca alkali oldu Senin normalde beslenme düzenin nasıl Ona göre yap Ben çok aşırı tatlı tüketirdim O da vücudu çok asidik yapıyorAsicim hayirli olsun darisi bize insaALLAH cok sevindim simdi sen demiisn biz 5 6 once basladik die bizimdemi oyle yapmamiz gerek ben diete baslayali daha 1 ay oldu
Vardır bir hayır canim Geç olsun güç olmasın Rabbim burada oğlum oluyor diye bağıra bağıra yazmayı hepinize nasip etsinNasil ozendimm sana valla bide o gunu kactiya benim deneme simdi ogunu kacirdima daha bi uzuldum Allah buyuk vardir bundada bir hayr
Aaaaa hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla gelsinKizlarrrrrrrrrrrrrrrr doktordan geldim şimdi
Oğlum oluyor çok şükürRabbim hepinizin muradını versin Inşallah O kadar mutluyum ki anlatamam
Sağol kuzum Rabbim hepinizin gönlüne göre versin InşallahAaaaa hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla gelsin
Aleykum selam canim. Allah sendende razi olsun canimAleyküm selam canim Sende çok selam söyle Özledik artık gelsin o da Ayrıca Allah hepinizden razı olsun En büyük destekçim sizlersiniz
Canim cinsel perhizin 5. Günü oldu Hayir canim yumurtlamadan sonraki tüm birleşme korunmasız olduAsice cm tam ilski zaman in cinsel perhiz sonrası ne zamandı.tek ilişki mi oldu birde..yani pik iken mi silik iken mi oldu..
Pik iken oldu canım pikken vücut daha alkali oluyor Siliklesme biraz tehlikeli benceAsice cm tam ilski zaman in cinsel perhiz sonrası ne zamandı.tek ilişki mi oldu birde..yani pik iken mi silik iken mi oldu..
Inşallah canım Senin kaçıncı çocuk Kaç haftaliksinKızlar bana da dua edin erkek olsun karnimdki
Keşke faydam olsun canim istediğiniz kadar sorun Bende çok sordum zamaninda Biiz burada yardım bulmak ve yardım etmek için variz
2.cocuk canım bitane kızım var...sen erkeğe hamilesin galiba...ilk cocukmu?ve çok dua etti mi canım benim şuan tek güvencem dua çünkü çok dua ediyorumInşallah canım Senin kaçıncı çocuk Kaç haftaliksin
Tmm benim bildiğim ve okuduğum başarılı sonuç veren pik günü 24 saat içinde ✌ siliklesme anini çok iyi takip edip kaçırmadan yapanlarda olumlu sonuç almış ancak o biraz riskli zamanlama açısından tabiki..perhiz işi de çok çok önemli bence..en az 4 gün biliyordum 5. Gün supermis..ay hayırlısı ile kucağına al oglusunuPik iken oldu canım pikken vücut daha alkali oluyor Siliklesme biraz tehlikeli bence
Gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKizlarrrrrrrrrrrrrrrr doktordan geldim şimdi
Oğlum oluyor çok şükürRabbim hepinizin muradını versin Inşallah O kadar mutluyum ki anlatamam
Rica ederim canım Rabbim inşallah sizlere de tattirirTmm benim bildiğim ve okuduğum başarılı sonuç veren pik günü 24 saat içinde ✌ siliklesme anini çok iyi takip edip kaçırmadan yapanlarda olumlu sonuç almış ancak o biraz riskli zamanlama açısından tabiki..perhiz işi de çok çok önemli bence..en az 4 gün biliyordum 5. Gün supermis..ay hayırlısı ile kucağına al oglusunusagol cvplarin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?