Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
2.cocuk canım bitane kızım var...sen erkeğe hamilesin galiba...ilk cocukmu?ve çok dua etti mi canım benim şuan tek güvencem dua çünkü çok dua ediyorum
Rabbim prensesinin yanına inşallah birde prens nasip eder canim Benim 2 kizim var bu 3. olacak inşallah Zaten en önemlisi dua canım Ağzımdan hiç eksik etmedim Yeri geldi ağlayarak ettim ama cok ettim Inşallah senin de dualarını geri cevirmez Rabbim

Bu arada bir dizide izlemiştim: gelini hep kız doğuran gelinin kaynanası “tarlayı taşlı yerden avradı kardaşlı(oğlan kardeşi) olan yerden alacaksın diyordu

Bende dün pik gördüm test takibi için yapıyorum aksatmadan gel gor ki ben başka yerde eşim başka yerde bu ay şans işte şaka gibi bisey 5 günlük seminer ayrı düştük..insallah ay sonu deneme bu arada erken yumurtlama benimki net 9. Gün yumurtluyorum..bu da erken dollenmeyi getirir inşallah tutarsa..regl den 3 gün önce idrarda bile görülebilir gebelik olursa

o zaman aynen karbonat soda devam işte ph yukselticez

Bu arada bir dizide izlemiştim: gelini hep kız doğuran gelinin kaynanası “tarlayı taşlı yerden avradı kardaşlı(oğlan kardeşi) olan yerden alacaksın diyordu
valla bizde imkansız öyleyse 5 kız 1 erkek eşim, kayinpederimin de kendisi 6 kız tek erkek

benim de bu ay deneme işi yattı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…