Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Amin allah razi olsun ins rabbim hepimize nasip eder ❤

Aynenn psikolojikk bugun akintim cok var beyaz ve kremsi sekilde yogun geliyo neden acaba bisi anlayamadimm

Çok teşekkürler canım bu pozitif bakışın için. Moral oldu. Kısa zamanda gönüllerimizdekine kavuşuruz inş.

Kizlar yaaaaa nerdesiniz
Simdi sira sende anlat bakalim ben biliyorum testlerini ama diger arkadaslarda gorsun. Neler yaptin.
Bu arada hatirliyosan cok stres olmustun rahat ol arnas inda boyle olmustu demistim. O zamandan beri hissediyordum. Rabbim saglikla kucagina almayi nadip etsin

Kizlarrrrrrrrrrrrrrrr doktordan geldim şimdi
Oğlum oluyor çok şükür Rabbim hepinizin muradını versin Inşallah O kadar mutluyum ki anlatamam
Gozun aydin canim aslinda bende senin le ayni gun deneme yapacaktim ama esim evde yoktu is yerindeydi ve patronu izin vermemisti o kadar sevindimki darisi bizim basimiza ins

Amin kizlar Rabbim bu müjdeyi hepinize duyursun inşallah.Ben çok tatlı tüketen biriydim.Öncelikle tatlıyı kesmekle başladım işe Eşime paharmaton çinko keçi boynuzu özü icirdim 5 6 ay Hergün soda tükettik sadesinden Hergün 2 fincan sade türk kahvesi içtik Hazır saka su içmeye basladik Ben karbonatlı suyu tüketmedim midem bulandı 3 ay bio kadin fitil kullandım deneme yaptığım gün dahi kullandım fitil tabiki öğlen kullandım yumurtlamami hem doktor hemde testle kontrol ettim pikten 12 saat sonra deneme oldu bende tık yoktu heyecan ve stresten Denemeden sonra sağıma dönüp duamı ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…