- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #76.041
Amin allah razi olsun ins rabbim hepimize nasip eder ❤Allah tez vakitte seni hiç ugrastirmadan inşallah gönlüne göre bi bebek nasip etsin. aslında ne kadar düşünmüyoruz desekte kafaya çok takıyoruz. stres en büyük düşman insanın hem fiziksel hem ruhsal sağlığına. vardır onun da bi zamanı inşallah. Rabbim gonlune gore versin dualarım seninle bu güzel gün hürmetine yuzunu güldürsün inşallah canim
Aynenn psikolojikk bugun akintim cok var beyaz ve kremsi sekilde yogun geliyo neden acaba bisi anlayamadimmIşte böyle düşündüğün için olmuyor cnm rahat bırak ol güzelce adetini..birak düşünme geldi mi bakayım aman oldum ha olcam deme..ugras bul başka şeyler düşün..yoksa olmuyor inan bana..tamamen psikolojik
Çok teşekkürler canım bu pozitif bakışın için. Moral oldu. Kısa zamanda gönüllerimizdekine kavuşuruz inş.Bozma bence yani moralini..elbette Her şey kısmet ama bir yolu varsa izlenmeli ..ve bir yolu var..izleyen ve ulaşan da çok.. kızı erkeği farketmez evlat gelecek sonuçta inşallah hepimize ama bir yolu varsa oradan da göz göre göre geçmek manasiz
aminn cnmAmin allah razi olsun ins rabbim hepimize nasip eder ❤
Yok canim daha öğrenemedim Bu hafta gittim ama bağdaş kurmuş oturuyormuş O yüzden öğrenemedikCanım öğrenebildin mi cinsiyeti
Ben adet olacagim zaman olur oyle seylerAynenn psikolojikk bugun akintim cok var beyaz ve kremsi sekilde yogun geliyo neden acaba bisi anlayamadimm
Teşekkür ederimTüh geçmiş olsun önce kendini iyilestir tabiki önemli.. banada seminer çıktı kimseye de satamadimsanırım ocak sonu benimki 20 sinden sonraya kaldı işte biz plan yapıyoruz sadece herşey nasip
Ayyy masallah kuzum gozun aydin.Kizlarrrrrrrrrrrrrrrr doktordan geldim şimdi
Oğlum oluyor çok şükürRabbim hepinizin muradını versin Inşallah O kadar mutluyum ki anlatamam
Simdi sira sende anlat bakalim ben biliyorum testlerini ama diger arkadaslarda gorsun. Neler yaptin.Kizlar yaaaaa nerdesiniz
Gozun aydin canim aslinda bende senin le ayni gun deneme yapacaktim ama esim evde yoktu is yerindeydi ve patronu izin vermemisti o kadar sevindimki darisi bizim basimiza insKizlarrrrrrrrrrrrrrrr doktordan geldim şimdi
Oğlum oluyor çok şükürRabbim hepinizin muradını versin Inşallah O kadar mutluyum ki anlatamam
Amin amin insAllahGozun aydin canim aslinda bende senin le ayni gun deneme yapacaktim ama esim evde yoktu is yerindeydi ve patronu izin vermemisti o kadar sevindimki darisi bizim basimiza ins
Kizlarrrrrrrrrrrrrrrr doktordan geldim şimdi
[/QUOTE
Gözün aydın cnmçok sevindim senin adına şansıyla bereketiyle sağlıkla gelsin inşallah.. allah gönlüne göre verdi
çok sevindim cokk hadi gözü aydın canimmnKizlarrrrrrrrrrrrrrrr doktordan geldim şimdi
Ayyy masallah kuzum gozun aydin.
Sağdan yumurtladim canimAsice canım hayırlısıyla kavuş yavruşuna gözün aydın ♥
Canım doktor kontrollerinde sağdan mı yumurtlamıştın hatırlıyor musun eskiyi
Teşekkürler canım darısı sizlerin başına inşallahçok sevindim cokk hadi gözü aydın canimmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?