Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
4 gün de cinsel perhiz vardı canlar Ayrica eşim son zamanlarda redbull da içiyordu Etkisi var mi bilmiyorum ama enerji veriyordu
Masallah.
Boyle erkek bebegi haberi alinca o kadar cok mutlu oluyorum ki, umudum birazdaha artiyo. Rabbim once hic cocugu olmayanlara beraberinde bizlerede gonlumuzdekini nasip eder insAllah. AMIN

Kizlarrrrrrrrrrrrrrrr doktordan geldim şimdi
Oğlum oluyor çok şükür Rabbim hepinizin muradını versin Inşallah O kadar mutluyum ki anlatamam
Gozun aydin canm rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin azramda cok sewindigini hayirli olsun dememi istedi

Gozun aydin canm rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin azramda cok sewindigini hayirli olsun dememi istedi
Ikinize de çok teşekkür ederim canım Rabbim inşallah azram a da ocak da nasip eder Sende ikinci de kavuş oğluna Hepiniz gölünüzdekilere sağlıkla kavuşun inşallah

Peki canim testlerin varsa atarmisin yani deneme yaptığın o konuyu tam bi anlat
Testleri attim vanim ama pikten 12 saat oldu Hâlâ pikti sonra 1 2 saat sonra l silindisknra sabah yine pik yaptı Tam anlamiyla anlayamadim biraz karışıktı

Aynen canim normalde bi silindi o gun gece sonra tekrar pik yapti anlayamadim
Nasibinde varmis canm rabbim yazmis yoksa senin kiz olma olasılığı da vardi testtin seni yaniltti catlama ne zmn bilmiyoruz ama neyse simdi bosver bunları sen mutluluğunu yaşa

Nasibinde varmis canm rabbim yazmis yoksa senin kiz olma olasılığı da vardi testtin seni yaniltti catlama ne zmn bilmiyoruz ama neyse simdi bosver bunları sen mutluluğunu yaşa
Rabbim bu mutluluğu hepimize yaşatsın Sizler benim en büyük sırdaşım destekcimsiniz

Rabbim bu mutluluğu hepimize yaşatsın Sizler benim en büyük sırdaşım destekcimsiniz
Aminnnn ınsllah canm valla dedigin dogru en büyük sirdas burda bu amac icin buluşan arkdslariz insan en yakinina soylemezken cekinirken beni farkli anlar diye düşünürken burda birbirimze elimizden geldigince destek oluyoruz rabbim hepimize nasip etsin insllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…