- 23 Ağustos 2019
- 828
- 1.439
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #76.061
Masallah.4 gün de cinsel perhiz vardı canlar Ayrica eşim son zamanlarda redbull da içiyordu Etkisi var mi bilmiyorum ama enerji veriyordu
Gozun aydin canm rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin azramda cok sewindigini hayirli olsun dememi istediKizlarrrrrrrrrrrrrrrr doktordan geldim şimdi
Oğlum oluyor çok şükürRabbim hepinizin muradını versin Inşallah O kadar mutluyum ki anlatamam
Ikinize de çok teşekkür ederim canım Rabbim inşallah azram a da ocak da nasip eder Sende ikinci de kavuş oğluna Hepiniz gölünüzdekilere sağlıkla kavuşun inşallahGozun aydin canm rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin azramda cok sewindigini hayirli olsun dememi istedi
Insllah canim insllah catlama anini bilmiyorsun dimi yanlis hatirlamiyorum test yapamamistinIkinize de çok teşekkür ederim canım Rabbim inşallah azram a da ocak da nasip eder Sende ikinci de kavuş oğluna Hepiniz gölünüzdekilere sağlıkla kavuşun inşallah
Gerçekten biliyordum çok şükür inan çok sevindim vayyyvayyyyyy beeeeeeeeKizlarrrrrrrrrrrrrrrr doktordan geldim şimdi
Oğlum oluyor çok şükürRabbim hepinizin muradını versin Inşallah O kadar mutluyum ki anlatamam
Peki canim testlerin varsa atarmisin yani deneme yaptığın o konuyu tam bi anlatIkinize de çok teşekkür ederim canım Rabbim inşallah azram a da ocak da nasip eder Sende ikinci de kavuş oğluna Hepiniz gölünüzdekilere sağlıkla kavuşun inşallah
Canim K Khvekokusu20 slm soyledi sana cok sevinmis. Gozun aydin dedi.4 gün de cinsel perhiz vardı canlar Ayrica eşim son zamanlarda redbull da içiyordu Etkisi var mi bilmiyorum ama enerji veriyordu
Insallahh yaa cokkk istiyorumm gelsinnn artikkkkBen adet olacagim zaman olur oyle seyler
Masallahhh allah bagislasin insallah saglikla kucagina alirsinnKizlarrrrrrrrrrrrrrrr doktordan geldim şimdi
Aynen canim normalde bi silindi o gun gece sonra tekrar pik yapti anlayamadimInsllah canim insllah catlama anini bilmiyorsun dimi yanlis hatirlamiyorum test yapamamistin
Sağol canım benim Rabbim hepinizi sevindirsin inşallahGerçekten biliyordum çok şükür inan çok sevindim vayyyvayyyyyy beeeeeeee
Testleri attim vanim ama pikten 12 saat oldu Hâlâ pikti sonra 1 2 saat sonra l silindisknra sabah yine pik yaptı Tam anlamiyla anlayamadim biraz karışıktıPeki canim testlerin varsa atarmisin yani deneme yaptığın o konuyu tam bi anlat
Inşallah canim Rabbim hepinize gostersinMasallahhh allah bagislasin insallah saglikla kucagina alirsinn
Nasibinde varmis canm rabbim yazmis yoksa senin kiz olma olasılığı da vardi testtin seni yaniltti catlama ne zmn bilmiyoruz ama neyse simdi bosver bunları sen mutluluğunu yaşaAynen canim normalde bi silindi o gun gece sonra tekrar pik yapti anlayamadim
Aleyküm selam canim Sende çok selam söyle Özledik artık gelsin o da Ayrıca Allah hepinizden razı olsun En büyük destekçim sizlersiniz
Rabbim bu mutluluğu hepimize yaşatsın Sizler benim en büyük sırdaşım destekcimsinizNasibinde varmis canm rabbim yazmis yoksa senin kiz olma olasılığı da vardi testtin seni yaniltti catlama ne zmn bilmiyoruz ama neyse simdi bosver bunları sen mutluluğunu yaşa
Kuzum hatirliyomusn zeyno demistiki silindikten sonra tekrar pik yaparsa sanki bebek tutdu manasina geliyo demisti acaba benmi yanlis hatirliyorumAynen canim normalde bi silindi o gun gece sonra tekrar pik yapti anlayamadim
Aminnnn ınsllah canmRabbim bu mutluluğu hepimize yaşatsın Sizler benim en büyük sırdaşım destekcimsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?