- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #76.141
Evet konustuk canım ama bu sefer haklı sebepten banlanmışCanim ocak ta deneme yapicak bayagi kisi var. Azramm uzmandi o konuda herkesi aklinda tutuyodu masallah. Bi rahat durmadi banlandi.
Ben limonlu soda iciyorum hergun a101 markasi fark edermi canimo zaman aynen karbonat soda devam işte ph yukselticez
Evet ama gormezden gelsek bizim icin daha iyi. InsAllah cabuk doner aramizaEvet konustuk canım ama bu sefer haklı sebepten banlanmış
Merhaba canım 6 gun perhiz fazla 5 gun olarak ayarlayabilirsen iyi olurMerhaba arkadaslar. Pek yazmasamsa takipteyim. Adetim bugun bitti dongum
24 gun. Bana tavsiyeleriniz varmi? 6 gun perhiz diye okudum ve tam yumurtalama zamaninda
2 hafta yemiş canımEvet ama gormezden gelsek bizim icin daha iyi. InsAllah cabuk doner aramiza
Gozun aydin. Nasil yaptin bizede anlativer gariAmin canım çok teşekkür ederim Inşallah en yakin zamanda sizde sırayla bu müjdeyi verin
Limonlu soda içmene gerek yok canım karbonatlı su yeterliBen limonlu soda iciyorum hergun a101 markasi fark edermi canim
Sevecenimm vardi bu konuyu acanlardan herhalde uc sene evvel. Ben bayadir 'dogurma' korkumu yenmeye calisiyordum. Ona doktor tavsiye etmisti ikincide. Oglu oldu oda 6 gun perhiz diye yazmisti zamaninda ordan aklimda kaldi. Ve ovulasyon takibi ama inanin ben onu hic anlamiyorumMerhaba canım 6 gun perhiz fazla 5 gun olarak ayarlayabilirsen iyi olur
Canım burda 6 gun Perhiz pek yapılmadı 3 ile 5 gun arası ideal testlerini buraya at bakarız. Önce bi vücudunu tanı ama direk deneme yapmaSevecenimm vardi bu konuyu acanlardan herhalde uc sene evvel. Ben bayadir 'dogurma' korkumu yenmeye calisiyordum. Ona doktor tavsiye etmisti ikincide. Oglu oldu oda 6 gun perhiz diye yazmisti zamaninda ordan aklimda kaldi. Ve ovulasyon takibi ama inanin ben onu hic anlamiyorum
Ya kizlar bu 6 gun perhiz ne dmekMerhaba canım 6 gun perhiz fazla 5 gun olarak ayarlayabilirsen iyi olur
Yumurtlama gununden önce 6 gun cinsel ilişki olmayacak demek canımYa kizlar bu 6 gun perhiz ne dmek☹
Ingiliz karbonati aldim eczaneden bide ph 8.30 yazan su aldimLimonlu soda içmene gerek yok canım karbonatlı su yeterli
Tamam süper yeterli karbonatı gunde 2 cay kasıgından fazla kullanma. Fazla yüklenmeyelim kendimizeIngiliz karbonati aldim eczaneden bide ph 8.30 yazan su aldim
Canım burda 6 gun Perhiz pek yapılmadı 3 ile 5 gun arası ideal testlerini buraya at bakarız. Önce bi vücudunu tanı ama direk deneme yapma
Himm 5 veya 6 gunluk siperm birikmis olacakYumurtlama gununden önce 6 gun cinsel ilişki olmayacak demek canım
Sen testlerini at bakalım yorumlayalım. 24 48 falan biraz riskli ama illaki erkek olsun demiyorum diyorsan deneme yap tabikiBana dua edin arkadaslar. Allah herkeze iki cinsten en hayirlisini tattirsin
Denemem lazim baska carem yok. Kiz olsada basimin ustunde hani illede erkek diye kaffayi bozacak degilim. Ama nebilim gonul istiyor. Yumurtalama donemimi az cok biliyorum artik testlerde aldim (clearblue ve normal marka) baya pahaliya maal oldu. O yuzden carsamba her sabah test edeyim diyorum. Tam iki cizgi gorundugunde iki saate bir. Cunku ; Yumurtalamafan sonra erkek olasiligi cokmus. Testler yumurtanin 24-48 saat icinde catliyabilecegini anlatiyormus yalanmi bilmiyorum. Testlerden anlayan varmi? burdan cekinerek yaptigim zaman resmini yollamak isterim yorum icin
Aynen ama 6 fazla gibi 4, 5 yeterli benceHimm 5 veya 6 gunluk siperm birikmis olacak
Aynen. Sabah saatleri ayrica spermleri en guclu oldugu zamanmis uyanik. Ben Almanyada ikamet ediyorum bazi kelimeleri malesef pek bilmiyorumHimm 5 veya 6 gunluk siperm birikmis olacak
Valla 1 litrelik suya yarim cay kasigi attim bittikce ayni olcude devam ederim bide sen hangi marka oluvasyon testi oneriyorsun canmTamam süper yeterli karbonatı gunde 2 cay kasıgından fazla kullanma. Fazla yüklenmeyelim kendimize ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?