Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Merhaba canım 6 gun perhiz fazla 5 gun olarak ayarlayabilirsen iyi olur
Sevecenimm vardi bu konuyu acanlardan herhalde uc sene evvel. Ben bayadir 'dogurma' korkumu yenmeye calisiyordum. Ona doktor tavsiye etmisti ikincide. Oglu oldu oda 6 gun perhiz diye yazmisti zamaninda ordan aklimda kaldi. Ve ovulasyon takibi ama inanin ben onu hic anlamiyorum

Canım burda 6 gun Perhiz pek yapılmadı 3 ile 5 gun arası ideal testlerini buraya at bakarız. Önce bi vücudunu tanı ama direk deneme yapma

Bana dua edin arkadaslar. Allah herkeze iki cinsten en hayirlisini tattirsin
Canım burda 6 gun Perhiz pek yapılmadı 3 ile 5 gun arası ideal testlerini buraya at bakarız. Önce bi vücudunu tanı ama direk deneme yapma

Denemem lazim baska carem yok. Kiz olsada basimin ustunde hani illede erkek diye kaffayi bozacak degilim. Ama nebilim gonul istiyor. Yumurtalama donemimi az cok biliyorum artik testlerde aldim (clearblue ve normal marka) baya pahaliya maal oldu. O yuzden carsamba her sabah test edeyim diyorum. Tam iki cizgi gorundugunde iki saate bir. Cunku ; Yumurtalamafan sonra erkek olasiligi cokmus. Testler yumurtanin 24-48 saat icinde catliyabilecegini anlatiyormus yalanmi bilmiyorum. Testlerden anlayan varmi? burdan cekinerek yaptigim zaman resmini yollamak isterim yorum icin

Sen testlerini at bakalım yorumlayalım. 24 48 falan biraz riskli ama illaki erkek olsun demiyorum diyorsan deneme yap tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…