Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Valla 1 litrelik suya yarim cay kasigi attim bittikce ayni olcude devam ederim bide sen hangi marka oluvasyon testi oneriyorsun canm
1 litre suya 1 cay kasıgı at gunde 2 litre iç canım. Ben labaquick sevmiyorum yanıltıyor miratech olabilir cubuk testler olabilir kaset tipi test yanıltıyor ama

Cinsel perhiz durumu da kız veya erkek çocuk için farklı olmalıdır. Kız çocuk için prezervatif kullanılmamalı, adet sonrası cinsel ilişki her gün belirlenen güne kadar olmalı, sonrasında yumurtlamadan 2-3 gün sonrasına kadar ilişki olmamalı ve ardından prezervatif kullanılmalıdır. Erkek bebek için adet sonrasından belirlenen ilişki gününe kadar cinsel perhiz olmalıdır veya yumurtlamadan 4-5 gün öncesine kadar cinsel ilişki prezervatif ile olmalıdır. Zamanlı ilişkiden öncesi ve sonrası tüm birlikteliklerde prezervatif kullanılmalıdır. Eğer yumurtlamadan 3 veya daha fazla gün öncesinden ilişkiye girerseniz kız bebek olma olasılığı yüksektir. Yumurtlama zamanına daha yakın dönemde ilişki sonrası erkek bebek olma olasılığı daha fazladır" dedi.
Isı cinsiyeti etkiliyor

Gayret et iç canım burnunu tıka dik kafaya hem vucudun da temizlenmiş olur hadi bakalım 2 litre içiyorsun hergun ☺
Cidden faydasi olurmu? PH degeri sabun kullanimindan
sonra bile degistigine dair arastirmalar okumustum. Herseyi icerim ama su ingilizler yokmu karbonati bile tuaf

Cidden faydasi olurmu? PH degeri sabun kullanimindan
sonra bile degistigine dair arastirmalar okumustum. Herseyi icerim ama su ingilizler yokmu karbonati bile tuaf
Benim ph ım 4.5-5 o civarlardayken İngiliz karbonatı sonrası 7.5 a cıktı faydası olur tabiki beslenmeye de biraz dikkat edersek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…