- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #76.161
1 litre suya 1 cay kasıgı at gunde 2 litre iç canım. Ben labaquick sevmiyorum yanıltıyor miratech olabilir cubuk testler olabilir kaset tipi test yanıltıyor amaValla 1 litrelik suya yarim cay kasigi attim bittikce ayni olcude devam ederim bide sen hangi marka oluvasyon testi oneriyorsun canm
Ben 1 litre suyu 3 gunde iciyorum canimm1 litre suya 1 cay kasıgı at gunde 2 litre iç canım. Ben labaquick sevmiyorum yanıltıyor miratech olabilir cubuk testler olabilir kaset tipi test yanıltıyor ama
Gayret et iç canım burnunu tıka dik kafaya hem vucudun da temizlenmiş olur hadi bakalım 2 litre içiyorsun hergunBen 1 litre suyu 3 gunde iciyorum canimm
bana umut oldunuzzzz cansiniz yaaaGayret et iç canım burnunu tıka dik kafaya hem vucudun da temizlenmiş olur hadi bakalım 2 litre içiyorsun hergun ☺
Innovita nasil canim diyer onerdigin butcemi asiyor☹Gruba geldigim belli oldu çenemden
Cidden faydasi olurmu?Gayret et iç canım burnunu tıka dik kafaya hem vucudun da temizlenmiş olur hadi bakalım 2 litre içiyorsun hergun ☺
Oda iyi canım cubuk test alabilirsin ondanInnovita nasil canim diyer onerdigin butcemi asiyor☹
Tamam bu ay il defa yapicm hani bakim nasil oluyomus subatta nasipse deneme yapicamOda iyi canım cubuk test alabilirsin ondan
Benim ph ım 4.5-5 o civarlardayken İngiliz karbonatı sonrası 7.5 a cıktı faydası olur tabiki beslenmeye de biraz dikkat edersekCidden faydasi olurmu?PH degeri sabun kullanimindan
sonra bile degistigine dair arastirmalar okumustum. Herseyi icerim ama su ingilizler yokmu karbonati bile tuaf
Süper buraya atarsın bakarız ne zman catlıyor kac saat pik kalıyorOda iyi canım cubuk test alabilirsin ondan
Tamam ben giiti gidiyordan siparis edecegim gelsin baslayacagimSüper buraya atarsın bakarız ne zman catlıyor kac saat pik kalıyor
Sizin oglunuz varmi? Oglu olan kaciyor dahada gelmiyor bu forum'a geneldeBenim ph ım 4.5-5 o civarlardayken İngiliz karbonatı sonrası 7.5 a cıktı faydası olur tabiki beslenmeye de biraz dikkat edersek
Fitil de kullanabilirsin aslında şimdiTamam ben giiti gidiyordan siparis edecegim gelsin baslayacagim
Fitilmi o ne ise yariyorFitil de kullanabilirsin aslında şimdi
Evet var ben uzun zamandır burdayım 2 ay kadar gittim dogum yaptım geldimSizin oglunuz varmi? Oglu olan kaciyor dahada gelmiyor bu forum'a genelde
Rahim temizliyor vajinayı alkali hale getiriyorFitilmi o ne ise yariyor
O super hemen alirim ne kadar ne zman nasil kullanicm yazarsan canim bi de ben kalinorda aldim burda arkadas yazmistiRahim temizliyor vajinayı alkali hale getiriyor
Kalinor ne canım. Adet olunca lekelenme seklinde gelirya bitime yakın ozaman basla kullan 1 kutu bak bakalım sende kuruluk falan yapıyor muO super hemen alirim ne kadar ne zman nasil kullanicm yazarsan canim bi de ben kalinorda aldim burda arkadas yazmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?