Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evet kullandım canım deneme yapmadığın ay kullanman iyi olur kuruluk yaparsa deneme yapacagın ay kullanmazsın
PH kac gunde yukselebiliyor? Bak simdi icime kurt dustu subattami denesem ben? Kisa ve net siz nasil hamile kaldiniz ozel bir yontem denedinizmi?

PH kac gunde yukselebiliyor? Bak simdi icime kurt dustu subattami denesem ben? Kisa ve net siz nasil hamile kaldiniz ozel bir yontem denedinizmi?
Ben 3 ay kadar düzenli içtim onun öncesinde de ara ara hep içtim. Ben yumurtlama takibi ile hamile kaldım catlamadan 3,4 saat önce ve 3,4 saat sonra iki ilişki oldu doktor takibi yaptırdım fitil kullandım beslenmeye az da olsa dikkat ettim ve bende gecen sene subatta hamile kaldım severim subatı

Cok sagol cabuk yorumun icin. Isteyenlerede dua et. Nasip sabahtan icmeye baslayalim ozaman

Onuda yiyorum onun disinda meyve surmuyoruz agzimiza canim esim bisey kullansin mi
Benim eşim 3 4 kutu sperm sayısı ve hızını artıran bitkisel takviye kullandı canım et kuruyemiş muz soda patates turk kahvesi bitter çikolata yedi hergun

Aynen. Sabah saatleri ayrica spermleri en guclu oldugu zamanmis uyanik. Ben Almanyada ikamet ediyorum bazi kelimeleri malesef pek bilmiyorum
Canim bende almanyadayim ovulasyon testini ve ph testini amazondan aldim ordan alabilirsin bende kiz bebis icin arastirmalardayim hepimiz icin hayirlisi ins

Neden ki denk mi gelmiyor koskoca ocak ayı yapma ya hep birlikte denicektik ya ocakta..
Canım boğazım da kitle tarzı birşey geliyor elime, muhtemelen baya ilaç kullanıcı. persembe doktora gidicem bakalım hayırlısı

Canim benim dedigim testlwrden alirsanwcok uygun ve 59 tane sürekli yapabilirsin takipicin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…