- 19 Ekim 2019
- 130
- 197
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #76.181
Dun addeten temizlendim hemen baslarim pazartsi sende kullandkn mi cnmKalinor ne canım. Adet olunca lekelenme seklinde gelirya bitime yakın ozaman basla kullan 1 kutu bak bakalım sende kuruluk falan yapıyor mu
Evet kullandım canım deneme yapmadığın ay kullanman iyi olur kuruluk yaparsa deneme yapacagın ay kullanmazsınDun addeten temizlendim hemen baslarim pazartsi sende kullandkn mi cnm
Tamam canim sen bana adini yaz pazartesi alirimEvet kullandım canım deneme yapmadığın ay kullanman iyi olur kuruluk yaparsa deneme yapacagın ay kullanmazsın
İki fitil var biri biokadın digeri neopenatron canım hangisini kullanırsanTamam canim sen bana adini yaz pazartesi alirim
PH kac gunde yukselebiliyor? Bak simdi icime kurt dustu subattami denesem ben? Kisa ve net siz nasil hamile kaldiniz ozel bir yontem denedinizmi?Evet kullandım canım deneme yapmadığın ay kullanman iyi olur kuruluk yaparsa deneme yapacagın ay kullanmazsın
Canim kalinor potasyum bide selenyum mu ne destegi icinİki fitil var biri biokadın digeri neopenatron canım hangisini kullanırsan
Ben 3 ay kadar düzenli içtim onun öncesinde de ara ara hep içtim. Ben yumurtlama takibi ile hamile kaldım catlamadan 3,4 saat önce ve 3,4 saat sonra iki ilişki oldu doktor takibi yaptırdım fitil kullandım beslenmeye az da olsa dikkat ettim ve bende gecen sene subatta hamile kaldım severim subatıPH kac gunde yukselebiliyor? Bak simdi icime kurt dustu subattami denesem ben? Kisa ve net siz nasil hamile kaldiniz ozel bir yontem denedinizmi?
Okadarına gerek yok canım ya yüklenmeyin kendinize okadar muz ye hergunCanim kalinor potasyum bide selenyum mu ne destegi icin
Bu eş içinse benim eşimde kullandı takviye ilac canımCanim kalinor potasyum bide selenyum mu ne destegi icin
Onuda yiyorum onun disinda meyve surmuyoruz agzimiza canim esim bisey kullansin miOkadarına gerek yok canım ya yüklenmeyin kendinize okadar muz ye hergun
Cok sagol cabuk yorumun icin. Isteyenlerede dua et. Nasip sabahtan icmeye baslayalim ozamanBen 3 ay kadar düzenli içtim onun öncesinde de ara ara hep içtim. Ben yumurtlama takibi ile hamile kaldım catlamadan 3,4 saat önce ve 3,4 saat sonra iki ilişki oldu doktor takibi yaptırdım fitil kullandım beslenmeye az da olsa dikkat ettim ve bende gecen sene subatta hamile kaldım severim subatı ❤
Benim eşim 3 4 kutu sperm sayısı ve hızını artıran bitkisel takviye kullandı canım et kuruyemiş muz soda patates turk kahvesi bitter çikolata yedi hergunOnuda yiyorum onun disinda meyve surmuyoruz agzimiza canim esim bisey kullansin mi
Rica ederim canım burdaki herkese her zaman dua ediyorumCok sagol cabuk yorumun icin. Isteyenlerede dua et. Nasip sabahtan icmeye baslayalim ozaman
Canim esine kullandiginin adinida verdde bebde alim oda kullansin canim sen nerde oturuyorsunRica ederim canım burdaki herkese her zaman dua ediyorum ❤ en kısa zamanda nasip etsin inşallah saglıklı bir sekilde
Canim bende almanyadayim ovulasyon testini ve ph testini amazondan aldim ordan alabilirsin bende kiz bebis icin arastirmalardayim hepimiz icin hayirlisi insAynen. Sabah saatleri ayrica spermleri en guclu oldugu zamanmis uyanik. Ben Almanyada ikamet ediyorum bazi kelimeleri malesef pek bilmiyorum
Canım boğazım da kitle tarzı birşey geliyor elime, muhtemelen baya ilaç kullanıcı. persembe doktora gidicem bakalım hayırlısıNeden ki denk mi gelmiyor koskoca ocak ayıyapma ya hep birlikte denicektik ya ocakta..
Canim benim dedigim testlwrden alirsanwcok uygun ve 59 tane sürekli yapabilirsin takipicinBana dua edin arkadaslar. Allah herkeze iki cinsten en hayirlisini tattirsin
Denemem lazim baska carem yok. Kiz olsada basimin ustunde hani illede erkek diye kaffayi bozacak degilim. Ama nebilim gonul istiyor. Yumurtalama donemimi az cok biliyorum artik testlerde aldim (clearblue ve normal marka) baya pahaliya maal oldu. O yuzden carsamba her sabah test edeyim diyorum. Tam iki cizgi gorundugunde iki saate bir. Cunku ; Yumurtalamafan sonra erkek olasiligi cokmus. Testler yumurtanin 24-48 saat icinde catliyabilecegini anlatiyormus yalanmi bilmiyorum. Testlerden anlayan varmi? burdan cekinerek yaptigim zaman resmini yollamak isterim yorum icin
Canim hayirli olsun cok sevindimAllah razı olsun canım Hep duamdasınız Hepniz gönlünuzdekilere en yakın zamanda kavuşun inşallah
hiç bilmiyorum canım farketmez bence. ama bi yerdeokumustum kizilay marka yazıyordu iyi olarakBen limonlu soda iciyorum hergun a101 markasi fark edermi canim
Hangi marka canimCanim benim dedigim testlwrden alirsanwcok uygun ve 59 tane sürekli yapabilirsin takipicin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?