Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aa sen misin o canım ee naptın peki durum ne suan
adet olmayı bekliyorum canım. 2 .gün hormon tahlili yapılacak. Bi de doktor dedi ki ilaç başlarız yumurta geliştirici klomen denilen şey heralde ismini söylemedi. sonrasında da çatlama iğnesi onerdi

adet olmayı bekliyorum canım. 2 .gün hormon tahlili yapılacak. Bi de doktor dedi ki ilaç başlarız yumurta geliştirici klomen denilen şey heralde ismini söylemedi. sonrasında da çatlama iğnesi onerdi
Canım 3 çiçek annesi yazmıstı ona da demiştim hormon tahlili diye bence de suan en dogrusu bu, bu arada doktor kontrolü ile bende klomen kullandım sana da vesile olur inşallah

Daha önce duymamistim canim nasil oluyo ki anlamadim
ben doktor takibine başladım adetin 11.günü ilk gittiğimde yumurta çok küçüktü. ikinci gittiğim de yine öyle. test pik yaptığında gittim bu sefer hiç büyümemiş. testler pik ama yumurta 5 mm falan. olmadı yani testler bozuk dese 3 ayrı marka kullandım hepsi mi bozuk olur ki

Canım 3 çiçek annesi yazmıstı ona da demiştim hormon tahlili diye bence de suan en dogrusu bu, bu arada doktor kontrolü ile bende klomen kullandım sana da vesile olur inşallah
insallah canim bakalım hayırlısı catlatma iğnesi hakkında ne düşünüyosun peki

Canım bize catlamadan 3,4 saat öncesi ve 3,4 saat sonrası lazım catlatma ignesi ile bu zamanı bilmek pek mümkün değil sık sık takibe gidebilirsen doktora yaptır
doktora günlük gidebilirim canım konuştum onu. aklıma takilan şey mesela bugün catlar dedi. o gün deneme yaptım. ertesi gün gidip baktığım da ya çatlama mis olursa ne yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…