- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #76.201
Canim bu almanyada var ama türkiyede varmi bilmiyorum ama ovulasyonla takip var instagramda orda bi bayan satiyo uygun sanirim birde takip yapiyomus ordan alirsan bi sayfada görmüstüm canimHangi marka canim
Aa sen misin o canım ee naptın peki durum ne suanK Khvekokusu20 bende buralardayım zeyno, bana da yardımm etttesti pik olan ama yumurtası olmayan biri vardı yaa o benim işte
Daha önce duymamistim canim nasil oluyo ki anlamadimK Khvekokusu20 bende buralardayım zeyno, bana da yardımm etttesti pik olan ama yumurtası olmayan biri vardı yaa o benim işte
Muhtemelen testi sorumluydu galibaDaha önce duymamistim canim nasil oluyo ki anlamadim
Kız hangi testi kullanmıştın sen belki de testinde bozukluk vardıK Khvekokusu20 bende buralardayım zeyno, bana da yardımm etttesti pik olan ama yumurtası olmayan biri vardı yaa o benim işte
Canım testin markası neydiK Khvekokusu20 son durumum buydu cnm 14.gün doktora gittim büyümüş yumurta yoktu, pko yada herhangi bi rahatsızlığım da yokEki Görüntüle 2570423
adet olmayı bekliyorum canım. 2 .gün hormon tahlili yapılacak. Bi de doktor dedi ki ilaç başlarız yumurta geliştirici klomen denilen şey heralde ismini söylemedi. sonrasında da çatlama iğnesi onerdiAa sen misin o canım ee naptın peki durum ne suan
Canım 3 farklı test kullandım. hepsi pik ti. innovita çubuk tesT. laburik bi de ovulaKız hangi testi kullanmıştın sen belki de testinde bozukluk vardı
Canım 3 çiçek annesi yazmıstı ona da demiştim hormon tahlili diye bence de suan en dogrusu bu, bu arada doktor kontrolü ile bende klomen kullandım sana da vesile olur inşallahadet olmayı bekliyorum canım. 2 .gün hormon tahlili yapılacak. Bi de doktor dedi ki ilaç başlarız yumurta geliştirici klomen denilen şey heralde ismini söylemedi. sonrasında da çatlama iğnesi onerdi
ben doktor takibine başladım adetin 11.günü ilk gittiğimde yumurta çok küçüktü. ikinci gittiğim de yine öyle. test pik yaptığında gittim bu sefer hiç büyümemiş. testler pik ama yumurta 5 mm falan. olmadı yani testler bozuk dese 3 ayrı marka kullandım hepsi mi bozuk olur kiDaha önce duymamistim canim nasil oluyo ki anlamadim
innovita laburik ovulaCanım testin markası neydi
insallah canim bakalım hayırlısı catlatma iğnesi hakkında ne düşünüyosun pekiCanım 3 çiçek annesi yazmıstı ona da demiştim hormon tahlili diye bence de suan en dogrusu bu, bu arada doktor kontrolü ile bende klomen kullandım sana da vesile olur inşallah
Yok testlerinde yanılma bence bakalım tahlil sonucları ne gösterecekinnovita laburik ovula
Canım bize catlamadan 3,4 saat öncesi ve 3,4 saat sonrası lazım catlatma ignesi ile bu zamanı bilmek pek mümkün değil sık sık takibe gidebilirsen doktora yaptırinsallah canim bakalım hayırlısı catlatma iğnesi hakkında ne düşünüyosun peki
hayırlısı olur inşallah benim tam bu ay deneme ayımdi aslında , ph falan güzel çıkmıştı. olmaDi işte planlar tutmadı nasipYok testlerinde yanılma bence bakalım tahlil sonucları ne gösterecek
Şubat güzeldirhayırlısı olur inşallah benim tam bu ay deneme ayımdi aslında , ph falan güzel çıkmıştı. olmaDi işte planlar tutmadı nasip
doktora günlük gidebilirim canım konuştum onu. aklıma takilan şey mesela bugün catlar dedi. o gün deneme yaptım. ertesi gün gidip baktığım da ya çatlama mis olursa ne yapicamCanım bize catlamadan 3,4 saat öncesi ve 3,4 saat sonrası lazım catlatma ignesi ile bu zamanı bilmek pek mümkün değil sık sık takibe gidebilirsen doktora yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?