- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #76.221
şubat sana getirdiği uğuru bize de getirir inşallahŞubat güzeldir ❤
Kac mm oldugunu ögrenirsen cok sıkıntı olmaz, ama dedigim gibi hergun gitmen lazımdoktora günlük gidebilirim canım konuştum onu. aklıma takilan şey mesela bugün catlar dedi. o gün deneme yaptım. ertesi gün gidip baktığım da ya çatlama mis olursa ne yapicam
İnşallahşubat sana getirdiği uğuru bize de getirir inşallah
Canim sen adet oldun mu?şubat sana getirdiği uğuru bize de getirir inşallah
19 mm den sonra çatlama bekliyoruz dedi ama bilmiyorum, dene dediği gün yapmaz bakalım. çatlama mis olursa yine mi deneme yapmam lazım. yada evde test yapicam 2 saatte bir kafam çok karisikKac mm oldugunu ögrenirsen cok sıkıntı olmaz, ama dedigim gibi hergun gitmen lazım
yok canısı 3 ünde olurum heraldeCanim sen adet oldun mu?
Catlatma ignesi testi pozitif gösterir canım onu yapamazsın19 mm den sonra çatlama bekliyoruz dedi ama bilmiyorum, dene dediği gün yapmaz bakalım. çatlama mis olursa yine mi deneme yapmam lazım. yada evde test yapicam 2 saatte bir kafam çok karisik
21 22 mm de catlar gunde 1 ile 3 mm arası büyür yumurta sen ilk önce iğnesiz bi deneme yapsana gene doktor takibi yaptırarak19 mm den sonra çatlama bekliyoruz dedi ama bilmiyorum, dene dediği gün yapmaz bakalım. çatlama mis olursa yine mi deneme yapmam lazım. yada evde test yapicam 2 saatte bir kafam çok karisik
catlatma iğnesi de öyleyse yattı bence çünkü benim en korktuğum şey çatlamayı kaçırmak yada erken davranmakCatlatma ignesi testi pozitif gösterir canım onu yapamazsın
Ben bu aksam oldum. Pazartesi doktora gidicem hormon tahlili icin. Bakalim ne dicekyok canısı 3 ünde olurum heralde
dimi daha mantıklı geliyor bana da , doktor iğne şaşma yapmaz 1 2 saat oynar belki ama etkilemez dedi fakat duydum ki bazen çatlamıyormuş dedikleri saatte21 22 mm de catlar gunde 1 ile 3 mm arası büyür yumurta sen ilk önce iğnesiz bi deneme yapsana gene doktor takibi yaptırarak
Kacırmazsın canım panik yok sem hergun doktora gidebiliyorsan sıkıntı yokcatlatma iğnesi de öyleyse yattı bence çünkü benim en korktuğum şey çatlamayı kaçırmak yada erken davranmak
hadi hayırlısı canım güzel haberlerle gel insallahBen bu aksam oldum. Pazartesi doktora gidicem hormon tahlili icin. Bakalim ne dicek
Sende olunca git tahlil yaptir mutlakayok canısı 3 ünde olurum heralde
36 diyor 40. Saatte bile catladıgı oluyor doktor banada önerdi ben istemedim sen önce iğnesiz bi denedimi daha mantıklı geliyor bana da , doktor iğne şaşma yapmaz 1 2 saat oynar belki ama etkilemez dedi fakat duydum ki bazen çatlamıyormuş dedikleri saatte
giderim canım o konu tamamdirKacırmazsın canım panik yok sem hergun doktora gidebiliyorsan sıkıntı yok
Doktor takibi ve testle hallederiz Allahın izniylegiderim canım o konu tamamdir
gidicem canım inşallah bekliyorum bakalım hemen gidicem panik atak oldum yemin ederimSende olunca git tahlil yaptir mutlaka
Evet evet haklısın bence de iğne olmasın, şubatta deniycem bakalım buralarda olursuniz inşallah hepiniz36 diyor 40. Saatte bile catladıgı oluyor doktor banada önerdi ben istemedim sen önce iğnesiz bi dene
insallah canim dua et nolurDoktor takibi ve testle hallederiz Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?