- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #76.241
InsAllah hersey rast gider. Rabbim gonlune gore verirgidicem canım inşallah bekliyorum bakalım hemen gidicem panik atak oldum yemin ederim
Ben artık hep burdayım canımEvet evet haklısın bence de iğne olmasın, şubatta deniycem bakalım buralarda olursuniz inşallah hepiniz
aminn cumlemizin inşallah canım benimmInsAllah hersey rast gider. Rabbim gonlune gore verir
Ederim canım dua listesi de yaparız katılım olursainsallah canim dua et nolur
ayy canım benim hepiniz iyiki varsınızBen artık hep burdayım canım
tabi ne güzel olur canım Rabbim kolaylık versin inşallahEderim canım dua listesi de yaparız katılım olursa ☺
Canim benim ilk önce dua cok iyi anliyorum seni nasipten öte yok bol bol dua edelim insEvet evet haklısın bence de iğne olmasın, şubatta deniycem bakalım buralarda olursuniz inşallah hepiniz
insallah canim benimm Allah hanginizin gönlünde hangi bebe varsa onu nasip atsın inşallah. çok istiyorum buraya gelip sizlere müjde vermeyi. belki tanımıyoruz birbirimizi ama birbirimizi ne de güzel anlıyoruz,Canim benim ilk önce dua cok iyi anliyorum seni nasipten öte yok bol bol dua edelim ins
Cano banada yardimDoktor takibi ve testle hallederiz Allahın izniyle
Adet bitimi yumurtlamadan 3 gun öncesine kadar hergun ilişki, asidik beslenme baskada bişey yokCano banada yardimvarsa bilgilerin ama ben tam tersi
Bunu bende cok okudum müsait bir zamanda okuduklarımın listesini yapıp atayım buraya ben gecmiş sayfalarda var atmıştım ama tekrar atayımEki Görüntüle 2570424 bunu yapabilirsin canim
Canım benim evet biliyorum bu duayı hem üstümde taşıyorum, hem kagida yazip zemzem in içine koydum onu içiyorum, üstümde rahat 3 4 dua ile geziyorum yusuf suresi falanEki Görüntüle 2570424 bunu yapabilirsin canim
ne güzel olur cnmBunu bende cok okudum müsait bir zamanda okuduklarımın listesini yapıp atayım buraya ben gecmiş sayfalarda var atmıştım ama tekrar atayım
Hg canimKızlarrrrr ben geldim
Gozun aydin bebegi kucagina aldinKızlarrrrr ben geldim
Birde insirah suresini gece hacet namazina kalkip kiliyosun ve ardindan 152 defa okunuyo ve hacetini yapiyosun ayrica hergün 7 21 41 70 veya 152 kere hayirli dileklerin icin canimCanım benim evet biliyorum bu duayı hem üstümde taşıyorum, hem kagida yazip zemzem in içine koydum onu içiyorum, üstümde rahat 3 4 dua ile geziyorum yusuf suresi falan
Hosbuldum canım evet darısı basınızaGozun aydin bebegi kucagina aldin
Adet bitimi yumurtlamadan 3 gun öncesine kadar hergun ilişki, asidik beslenme baskada bişey yok
8 ile 9. Gun ilişki olucak ozaman 10 11 12 olmayacak. Senin adet döngüsü tam erkek bebege uygunmuşAh canim benim benimde erken yumurtlama oluyo adetim 7 gün sürüyo 12 gün yumurtlama sIk iliskiyi hangi ara yapicamda birakicam bilmiyorum kafam allak bullak iki aydir takipteyimbenim oglnalr sanirim erken yumurtlama oldugu icin cabuk tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?