Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim benim ilk önce dua cok iyi anliyorum seni nasipten öte yok bol bol dua edelim ins
insallah canim benimm Allah hanginizin gönlünde hangi bebe varsa onu nasip atsın inşallah. çok istiyorum buraya gelip sizlere müjde vermeyi. belki tanımıyoruz birbirimizi ama birbirimizi ne de güzel anlıyoruz,

Canım benim evet biliyorum bu duayı hem üstümde taşıyorum, hem kagida yazip zemzem in içine koydum onu içiyorum, üstümde rahat 3 4 dua ile geziyorum yusuf suresi falan
Birde insirah suresini gece hacet namazina kalkip kiliyosun ve ardindan 152 defa okunuyo ve hacetini yapiyosun ayrica hergün 7 21 41 70 veya 152 kere hayirli dileklerin icin canim

Adet bitimi yumurtlamadan 3 gun öncesine kadar hergun ilişki, asidik beslenme baskada bişey yok

Ah canim benim benimde erken yumurtlama oluyo adetim 7 gün sürüyo 12 gün yumurtlama sIk iliskiyi hangi ara yapicamda birakicam bilmiyorum kafam allak bullak iki aydir takipteyim benim oglnalr sanirim erken yumurtlama oldugu icin cabuk tuttu

8 ile 9. Gun ilişki olucak ozaman 10 11 12 olmayacak. Senin adet döngüsü tam erkek bebege uygunmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…