- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #79.541
Beklerim morale destege ihtiyacim olacakDogurursunnn dogurursunn korkma eben olarak yanina gelecemm
Canim ya erkek bebeklerde anne idrari açık renk olurmus dikkat ettin mi sen gercekligi var mi acabaBenimde öyleydi canim Ama bak Rabbim verdi elhamdülillah Rahat ol
Keşke pirt diye gelsee
Kacisi yok gelecek kesin ama nasil gelecekKeşke pirt diye gelseeama o bebe buraya gelecekk minnoss prensess
Valla bilmiyorum ki pik yaptığı zamanlar Allah’ ın izniyle denense erkek olacağını düşünüyorumortam asitleniyor diyolar canım , nasıl oluyor bilmiyorum ben, aslında vücudumuzu gayet alkali yapıyoruz denemeden önce yine de asidik olur mi ki
Hımm hayırlısı olsun hakkına canımmmAzram ertesi gün hapı aldı
Saol cnm benmHımm hayırlısı olsun hakkına canımmm ❣
Gerçekten de açık renk benim canim ama gerçek mi tesadüf mü bilmiyorumCanim ya erkek bebeklerde anne idrari açık renk olurmus dikkat ettin mi sen gercekligi var mi acaba
Canim farmasinin varmış o onu kullanmış internette de varmışAsice ph damlası hangisini kullanmışlar, adını söyledi mi? Eczaneye sorduğumda yok dedi.
Seninki olmuştur Allah’ ın izniylebenim sonum ne olacak acep
Insallah canimm allah gonlundekini nasip etsinn ayrica bu saaten sonrada test yapmanin bir anlami yok eger yapiyorsan Cunkii ictigin ilac yuksek ostrojen ve progestan hormonu oldugu icin buyuyen kistinin yani yumurtanin kuculmesi icin yanii yumurta catlamasi gibi bir durum soz konusu olamaz canim yani ictigin ilac sperm öldurmuyor yumurtlamani engelliyor bilgin olsunn.. eger icerde catlamis bir yumurtan var ise yada ella etkisini gostermeden catladiysa ona yapacak birsey yok ama sen erkenden icmissin oyuzden sıkınti yasamacagini dusunuyorumm canimm dr bana boyle soylemistiÖyle cnm valla hormonlar tavan hissedebiliyorumbakalım olursa güzel olur Çin takvimi de şubatı erkek gösteriyor
Farmaside varmış canimAsice ph damlası hangisini kullanmışlar, adını söyledi mi? Eczaneye sorduğumda yok dedi.
İnlallah öyle olur cnm cidden bu ay olmazsa gelecek aya adam akıllı ilerleyecem. Test yanıltır mı emin misn cnm. Yapmam o zmnInsallah canimm allah gonlundekini nasip etsinn ayrica bu saaten sonrada test yapmanin bir anlami yok eger yapiyorsan Cunkii ictigin ilac yuksek ostrojen ve progestan hormonu oldugu icin buyuyen kistinin yani yumurtanin kuculmesi icin yanii yumurta catlamasi gibi bir durum soz konusu olamaz canim yani ictigin ilac sperm öldurmuyor yumurtlamani engelliyor bilgin olsunn.. eger icerde catlamis bir yumurtan var ise yada ella etkisini gostermeden catladiysa ona yapacak birsey yok ama sen erkenden icmissin oyuzden sıkınti yasamacagini dusunuyorumm canimm dr bana boyle soylemisti❤
Çıktı yapılsa olmaz mıKızlar birde yusuf suresini yazıp tasimak erkek bebek olmasi icinmis o kadar sayfayı nasil yazayim diye düşünüyom
Dr catlamamis dedikten hemen sonra ictiysen yumurtan sonerr canim ilacin amaci zaten buu yumurtaya yuksek hormon verip catlamasini engellemek insallah etkisini gostermis ve catlamasini engellemisdir artik stres yapma ve adet olacagini dusunnn❤❤❤İnlallah öyle olur cnm cidden bu ay olmazsa gelecek aya adam akıllı ilerleyecem. Test yanıltır mı emin misn cnm. Yapmam o zmn
İnşallah canım benim dua etBenimde öyleydi canim Ama bak Rabbim verdi elhamdülillah Rahat ol
insallah canim benimm dua etSeninki olmuştur Allah’ ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?