Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
ortam asitleniyor diyolar canım , nasıl oluyor bilmiyorum ben, aslında vücudumuzu gayet alkali yapıyoruz denemeden önce yine de asidik olur mi ki
Valla bilmiyorum ki pik yaptığı zamanlar Allah’ ın izniyle denense erkek olacağını düşünüyorum

Öyle cnm valla hormonlar tavan hissedebiliyorum bakalım olursa güzel olur Çin takvimi de şubatı erkek gösteriyor
Insallah canimm allah gonlundekini nasip etsinn ayrica bu saaten sonrada test yapmanin bir anlami yok eger yapiyorsan Cunkii ictigin ilac yuksek ostrojen ve progestan hormonu oldugu icin buyuyen kistinin yani yumurtanin kuculmesi icin yanii yumurta catlamasi gibi bir durum soz konusu olamaz canim yani ictigin ilac sperm öldurmuyor yumurtlamani engelliyor bilgin olsunn.. eger icerde catlamis bir yumurtan var ise yada ella etkisini gostermeden catladiysa ona yapacak birsey yok ama sen erkenden icmissin oyuzden sıkınti yasamacagini dusunuyorumm canimm dr bana boyle soylemisti

Kızlar birde yusuf suresini yazıp tasimak erkek bebek olmasi icinmis o kadar sayfayı nasil yazayim diye düşünüyom

İnlallah öyle olur cnm cidden bu ay olmazsa gelecek aya adam akıllı ilerleyecem. Test yanıltır mı emin misn cnm. Yapmam o zmn

İnlallah öyle olur cnm cidden bu ay olmazsa gelecek aya adam akıllı ilerleyecem. Test yanıltır mı emin misn cnm. Yapmam o zmn
Dr catlamamis dedikten hemen sonra ictiysen yumurtan sonerr canim ilacin amaci zaten buu yumurtaya yuksek hormon verip catlamasini engellemek insallah etkisini gostermis ve catlamasini engellemisdir artik stres yapma ve adet olacagini dusunnn❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…