- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.941
Gül kiz. Ders oldu bana ne alirsin internetten deterjani. Adim basi market. Neyime gerekse artik.Gülsem mi ağlasam mı
Şansa bak
Kargocuyu birakma. Rica et bak oyle ver parayi kabul ederseEvet kapıda ödeme
Sahi deterjanı nie ordan aldın ki. Bakkalda bile var ne diye 3 4 gün kargo bekliyonGül kiz. Ders oldu bana ne alirsin internetten deterjani. Adim basi market. Neyime gerekse artik.
tamam canim senin sayini bozmayalim hic oyleyse, sen kendininkine devam etBen okuyorum zaten kuzum ama adetliyim diye biraktim daha dun hastalandim
Yok asla bırakmazlar ki açmamıKargocuyu birakma. Rica et bak oyle ver parayi kabul ederse
Gercektenmi ben kendime basladim hep adet olunca birakiyodum devam edeyim bari okumayaAdetliyken de okunur ama cnm
Canim vardi zaten deterjanim. Acileyeti yoktu. Site de gezinirken indirim gozume carpti oyle aldim.Sahi deterjanı nie ordan aldın ki. Bakkalda bile var ne diye 3 4 gün kargo bekliyon
Et ey cnm tesbihat bu ayet falan olsa okunmaz. Tesbihat abdestsiz de okunur adetliyken deGercektenmi ben kendime basladim hep adet olunca birakiyodum devam edeyim bari okumaya
Ders oldu sanadaCanim vardi zaten deterjanim. Acileyeti yoktu. Site de gezinirken indirim gozume carpti oyle aldim.
Bende tam soracaktim abdest aliyomusnuz diye ben normalde abdestsizde okumaya korkuyodum saogol canimEt ey cnm tesbihat bu ayet falan olsa okunmaz. Tesbihat abdestsiz de okunur adetliyken de
Sıkıntı olmaz cnm ama abdestli olursa tabi daha güzel olurBende tam soracaktim abdest aliyomusnuz diye ben normalde abdestsizde okumaya korkuyodum saogol canim
Belli oldu simdi senin neden her ay ayni halti yedigin. Gecelik siparis vermis mişDers oldu sanadabende aramızda kalsın ama bikaç gecelik aldım bilmediğim bir siteden bana annane geceliği geldi sadece 1 tanecik tmm bi tane gönderdiniz bari giyilecek bişi olsaydı
Yaa Allah seni ne etmesin öldüm gülmektenBelli oldu simdi senin neden her ay ayni halti yedigin. Gecelik siparis vermis miş
hiç bilmiyorum bu siteyi
Sana bi sure yasak canimYaa Allah seni ne etmesin öldüm gülmektenlazım oluyır napim
Ama cnm benim bildiğim cuma günü başlayıp haftaya cuma ezan okumadan bitmesi lazımkizlar henuz 6 kisiyiz, yarin oglene kadar bekleyelim , baska yazan olmazsa paylasalim
Öyle malesef napalım sıkacaz dişimiziSana bi sure yasak canim
oyle yapariz canimm, bu cuma deneyecek olan var mi, niyet ederiz , cok kisi olursak zaten cabuk biterAma cnm benim bildiğim cuma günü başlayıp haftaya cuma ezan okumadan bitmesi lazım
Benim haftaya salı gibi görünüyor benden önce deneyecek varsa ondan başlayayımoyle yapariz canimm, bu cuma deneyecek olan var mi, niyet ederiz , cok kisi olursak zaten cabuk biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?