- 4 Aralık 2019
- 753
- 1.622
- 43
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.901
Tmm belli oldu bu ay da buhar olup ucacagiz desene..Kızlar bildiğiniz dualar varsa onları da paylaşın yazıp suyu içilecek üzerinde taşınacak bu ay tutsun inşaAllah
Hımm kaçıncı sayfadaki acepcanim gecmis sayfalarda yazmistim ben, yazdigim kagidi bulamiyorum, yazdigim hersey cevsen seklinde ustumde tasiyorum, zemzeme yazdigim dualarda icinde silindi, gecmise bakabilsen keske
canim hic bilmiyorum cok uzak degil yakin zamandaHımm kaçıncı sayfadaki acep
Napalım bacım Rabbimden herşekilde istiyoruz inşaAllah nasip ederTmm belli oldu bu ay da buhar olup ucacagiz desene..
Hımm tamam bakayım internetten de bakarım bulduklarımı atarım buraya inşcanim hic bilmiyorum cok uzak degil yakin zamanda
Bende uzandım eşimi bekliyorum birazdan işden dönecek yemek felan yerNapıyorsunuz kızlar
hımm gececimi geç geliyormuşBende uzandım eşimi bekliyorum birazdan işden dönecek yemek felan yer
Elim alışmışKızzz Azra beğenmekten yazamıyorsun iki kelime
Ben de full beğeniyorum hep beğeni prensesimidir ne ondan seçiliyorumElim alışmış
Napıyırsunız ne var ne yok. Yarın kargom gelir sizce test gelir mi yoksa dolandırılır mıyımKızzz Azra beğenmekten yazamıyorsun iki kelime
Benden daha çok mu beğeniyon neBen de full beğeniyorum hep beğeni prensesimidir ne ondan seçiliyorumbugün gene ödül verdiler
gelir insallahhNapıyırsunız ne var ne yok. Yarın kargom gelir sizce test gelir mi yoksa dolandırılır mıyımbilmediğim bi siteden aldım ilk defa
Gelir inşaAllah bu ay hersey güzel olacak inşaAllahNapıyırsunız ne var ne yok. Yarın kargom gelir sizce test gelir mi yoksa dolandırılır mıyımbilmediğim bi siteden aldım ilk defa
Senin ceza aldığın zamanlardan fark atıyorumdurBenden daha çok mu beğeniyon ne
Kargo gelince kargonun şekline bakacam test gibi duruyorsa alırım yok anormal bi paketse tanımıyorum yanlış geldiniz derimGelir inşaAllah bu ay hersey güzel olacak inşaAllahiçini daraltmaaaa
Ben o farkları kapatırım boş durmamSenin ceza aldığın zamanlardan fark atıyorumdur
Bacım poşetin içinde nerden anlıyacanKargo gelince kargonun şekline bakacam test gibi duruyorsa alırım yok anormal bi paketse tanımıyorum yanlış geldiniz derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?