- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #81.921
Seninki yine gelmiş hele benimkş ne çıkacak bakakBacım poşetin içinde nerden anlıyacanben iki marka sipariş vermiştim aynı anda aynı siteden birini getirmiş sadece adam dedim hani diğeri dedi abla bu nedir nebilim içinde ne var diğerindende haberim yok
Valla aklıma gelmedi değilSeninki yine gelmiş hele benimkş ne çıkacak bakakbide baktın içinden hıyar çıktı haberlerde görüyoruz hergün
Ben yazdim canim. Tabi ki katiliyorum@Prensesim2016 K Khvekokusu20 @mimiraculum @Matthillda3 cicek annesi @Blue0Pink @Hamilece ve diğer kızşar tefriciye okunacak katılmak isteyen varmı
Ayyy ben de tam tersi hiç sevmem internet alışverişini sadece kesin bildiğim ürünleri alırım sonra bedenidir rengidir kalitesidir çok stres oluyorum bakmadan almam’ cıyımHep internetten alışveriş yaparım 4 yıldır doğru düzgün çarşıya çıkmadım hiç. Şimdiye kadar bilmediğim bi siteden 1 kere alışveriş yaptım onda da dolandırıldım
Yok ben hep güvendiğim siteden alıyorum hrpde güzel geliyor. Ala ala profesyonel oldum kumaşlarınAyyy ben de tam tersi hiç sevmem internet alışverişini sadece kesin bildiğim ürünleri alırım sonra bedenidir rengidir kalitesidir çok stres oluyorum bakmadan almam’ cıyım
Öylenci canım saat 2 den 10 a kadar bu haftaH
hımm gececimi geç geliyormuş
Normalde güvenilen bi site tüüüBen n11 den bi defa ariel deterjan aldim, geldiginde paket patlamisti. Baktim yere biseyler parliyo. Dedim bune. Icimden bi ses 'o parlayan Tuz' dedi ve yanilmadim. Paketin % 70 i tuzdu
canım bende yazmıştım özelden@Prensesim2016 K Khvekokusu20 @mimiraculum @Matthillda3 cicek annesi @Blue0Pink @Hamilece ve diğer kızşar tefriciye okunacak katılmak isteyen varmı
Aynen kismet degilmis. Geri yolladim ama kargo biraz gec geldi aldi. Urun yoldayken iade suresi doldu. Para da gitti deterjan da.Normalde güvenilen bi site tüüü
Gülsem mi ağlasam mıAynen kismet degilmis. Geri yolladim ama kargo biraz gec geldi aldi. Urun yoldayken iade suresi doldu. Para da gitti deterjan da.
Ben hic almadim burdan. Kapida odemeli mi?
Ben okuyorum zaten kuzum ama adetliyim diye biraktim daha dun hastalandimAytanesii GECEGOZLUMMM elimraaa Asice 4444 salati tefriciye katilir misiniz kizlar, tamam derseniz bana ozelden mesaj atin lutfen
Evet kapıda ödemeBen hic almadim burdan. Kapida odemeli mi?
Adetliyken de okunur ama cnmBen okuyorum zaten kuzum ama adetliyim diye biraktim daha dun hastalandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?