Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bacım poşetin içinde nerden anlıyacan ben iki marka sipariş vermiştim aynı anda aynı siteden birini getirmiş sadece adam dedim hani diğeri dedi abla bu nedir nebilim içinde ne var diğerindende haberim yok
Seninki yine gelmiş hele benimkş ne çıkacak bakak bide baktın içinden hıyar çıktı haberlerde görüyoruz hergün

Hep internetten alışveriş yaparım 4 yıldır doğru düzgün çarşıya çıkmadım hiç. Şimdiye kadar bilmediğim bi siteden 1 kere alışveriş yaptım onda da dolandırıldım
Ayyy ben de tam tersi hiç sevmem internet alışverişini sadece kesin bildiğim ürünleri alırım sonra bedenidir rengidir kalitesidir çok stres oluyorum bakmadan almam’ cıyım

Ayyy ben de tam tersi hiç sevmem internet alışverişini sadece kesin bildiğim ürünleri alırım sonra bedenidir rengidir kalitesidir çok stres oluyorum bakmadan almam’ cıyım
Yok ben hep güvendiğim siteden alıyorum hrpde güzel geliyor. Ala ala profesyonel oldum kumaşların

Ben n11 den bi defa ariel deterjan aldim, geldiginde paket patlamisti. Baktim yere biseyler parliyo. Dedim bune. Icimden bi ses 'o parlayan Tuz' dedi ve yanilmadim. Paketin % 70 i tuzdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…