Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Tüh be yine de umutluydum ben malum polyanna
He kızz ama benim içimde hep bi soru işareti vardı zaten geç kaldım geç kaldım diye aslında o zaman sıcağı sıcağına anlamamışız çatlama 3.30 daki testimde olmuş bunu buraya ilk yazıyorum.. neyse kısmey değilmiş zaten çatlama sürem kısa oyüzden piki gördüğümde deneyecem inş bu ay olur inşaAllah

Ayy bana da atsana canım

Bende iilk bebegime adetin bitiminden sonraki gün hamile kaldım kızım oldu 3yıl sonra bir de oglum olsun bu defter burda kapansın diyorum hayirlisiyla bu ay basliycaz denemelere çin takvimine göre erkek bu ay aama bilemiyorum sizin kesin dediginiz yöntemler var mi

merhaba , Allah gonlune gore versin insallah ,yapılanların hiç biri kesin değil ama en yüksel ihtimali yumurta takibi,

Rabbim gönlüne göre versin canım bence de en çok dua ve yumurtlama gününü değerlendirme

Rabbim gönlüne göre versin canım bence de en çok dua ve yumurtlama gününü değerlendirme
Haklısınız ama herkezin yumurtlama günü farklı oluyor hata bazen bir ay öbür aynı tutmuyor ama akintinin yyoğunluğuna göre bilirsin ddiyorlar

Haklısınız ama herkezin yumurtlama günü farklı oluyor hata bazen bir ay öbür aynı tutmuyor ama akintinin yyoğunluğuna göre bilirsin ddiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…