- 24 Ağustos 2015
- 1.975
- 3.866
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #82.041
tabi mail verir misinizBana da atarsanz çok sevinirim
Kiz bildirim gelmioki napimmNe çabuk geldin kııızzzz
Iyi valla nasil olsun idare ediyorum bulantilarim cok oluyo basimi kaldirmaya bile firsatim yokkiNe alemdesin hamilelik nasıl gidiyor ne var ne yok nerelerdesin nie girmiyon
Okumak isterdim canim bulantim var iyi deilim bugunlerde ama bi 100 tane okuyabilirim yardimci olmak amacli okurum sknti yokPrensesim2016 K Khvekokusu20 mimiraculum @Matthillda @3 cicek annesi @Blue0Pink Hamilece ve diğer kızşar tefriciye okunacak katılmak isteyen varmı
mail lütfen?mimiraculum canımcım banada atarmışın sana zahmet
Oğlum tek deneme ve boz eskı kızlar tek denemeyle kaldık oglumuza cogumuzKızlar merhaba , nasılsınız herkese kolay gelsin. ya bu tek deneme çift deneme olayı hakkında ne düşünüyorsunuz. Bunu da bir tartışsak mı ki, Geçen gün bir yerde bunun da cinsiyeti etkileyeceğini okudum. Asıl tek denemenin kıza daha yatkınlık sağladığını söylüyordu. Ama tam emin olamadım. Çünkü benim kızım olurken aynı gün içinde iki deneme olmuştu. Sizin kızlarınızda /oğullarınızda nasıldı?
Arkadaşımın yeni oğlu oldu, O da tam tersi birden fazla kez deneme oldu dedi. Bir de sanki tek denemenin tutma olasılığı da çok az oluyor. Bende tek denemelerin hiç birisi başarılı olmuyor mesela.Oğlum tek deneme ve boz eskı kızlar tek denemeyle kaldık oglumuza cogumuz
ben pikken ve bi kez de çatlama sonrası deneyeceğim. ikisinin arasını 6-8 saat yapmayı dusunuyorumArkadaşımın yeni oğlu oldu, O da tam tersi birden fazla kez deneme oldu dedi. Bir de sanki tek denemenin tutma olasılığı da çok az oluyor. Bende tek denemelerin hiç birisi başarılı olmuyor mesela.
Canım senin kızlarındaki deneme sayıların nasıldı?ben pikken ve bi kez de çatlama sonrası deneyeceğim. ikisinin arasını 6-8 saat yapmayı dusunuyorum
Bana atarmisin canımkızlar birde bi şey diyeceğim ben. şimdi bir kitap okudum ki bence herkesin okuması gerekli imkanınız varsa alın okuyun inşallah her evde bulunması gerekiyor bence. ben kitabı 2. kez okuyorum ve bazı notlar çıkardım word'de dua ile ilgili isteyen olursa mail atabilirim
tamam canım inşallahkızlar hepinize tek tek yazamadım. yarın başlayıp cuma bitirelim, müftülük aradım , basladigin günün önemi yok cuma bitsin daha etkilidir dedi, herkese az sayı verdim bir günde biter canlarım. Allah hepinizin niyetini kabul etsin insallah
ben bitirdim canım haberin olsunkızlar hepinize tek tek yazamadım. yarın başlayıp cuma bitirelim, müftülük aradım , basladigin günün önemi yok cuma bitsin daha etkilidir dedi, herkese az sayı verdim bir günde biter canlarım. Allah hepinizin niyetini kabul etsin insallah
Canım sık iliskiydi, hamile kalmak ilkinde yumurtalama bilmiyordum 2 günde bir oluyordu, küçükte yumurtlama testi pik olmadan sadece çift çizgi olunca hafif o 3 gün olmuştu,Canım senin kızlarındaki deneme sayıların nasıldı?
tamam canım benim Allah kabul etsinben bitirdim canım haberin olsun
Oğlum tek deneme ve boz eskı kızlar tek denemeyle kaldık oglumuza cogumuzKızlar merhaba , nasılsınız herkese kolay gelsin. ya bu tek deneme çift deneme olayı hakkında ne düşünüyorsunuz. Bunu da bir tartışsak mı ki, Geçen gün bir yerde bunun da cinsiyeti etkileyeceğini okudum. Asıl tek denemenin kıza daha yatkınlık sağladığını söylüyordu. Ama tam emin olamadım. Çünkü benim kızım olurken aynı gün içinde iki deneme olmuştu. Sizin kızlarınızda /oğullarınızda nasıldı?
olabılır cnm ilkte basarılı oldum baklm bunda olucammıArkadaşımın yeni oğlu oldu, O da tam tersi birden fazla kez deneme oldu dedi. Bir de sanki tek denemenin tutma olasılığı da çok az oluyor. Bende tek denemelerin hiç birisi başarılı olmuyor mesela.
Tmm cnm yani ne zmn başlasak olur önemli olan Cuma ya kadar bıtmesiben bitirdim canım haberin olsun
aynen canim cuma namazı öncesi bitiriyoruz insallahTmm cnm yani ne zmn başlasak olur önemli olan Cuma ya kadar bıtmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?