Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar merhaba , nasılsınız herkese kolay gelsin. ya bu tek deneme çift deneme olayı hakkında ne düşünüyorsunuz. Bunu da bir tartışsak mı ki, Geçen gün bir yerde bunun da cinsiyeti etkileyeceğini okudum. Asıl tek denemenin kıza daha yatkınlık sağladığını söylüyordu. Ama tam emin olamadım. Çünkü benim kızım olurken aynı gün içinde iki deneme olmuştu. Sizin kızlarınızda /oğullarınızda nasıldı?

Oğlum tek deneme ve boz eskı kızlar tek denemeyle kaldık oglumuza cogumuz

kızlar hepinize tek tek yazamadım. yarın başlayıp cuma bitirelim, müftülük aradım , basladigin günün önemi yok cuma bitsin daha etkilidir dedi, herkese az sayı verdim bir günde biter canlarım. Allah hepinizin niyetini kabul etsin insallah

Arkadaşımın yeni oğlu oldu, O da tam tersi birden fazla kez deneme oldu dedi. Bir de sanki tek denemenin tutma olasılığı da çok az oluyor. Bende tek denemelerin hiç birisi başarılı olmuyor mesela.
ben pikken ve bi kez de çatlama sonrası deneyeceğim. ikisinin arasını 6-8 saat yapmayı dusunuyorum

Bana atarmisin canım

ben bitirdim canım haberin olsun

Canım senin kızlarındaki deneme sayıların nasıldı?
Canım sık iliskiydi, hamile kalmak ilkinde yumurtalama bilmiyordum 2 günde bir oluyordu, küçükte yumurtlama testi pik olmadan sadece çift çizgi olunca hafif o 3 gün olmuştu,

Oğlum tek deneme ve boz eskı kızlar tek denemeyle kaldık oglumuza cogumuz
Arkadaşımın yeni oğlu oldu, O da tam tersi birden fazla kez deneme oldu dedi. Bir de sanki tek denemenin tutma olasılığı da çok az oluyor. Bende tek denemelerin hiç birisi başarılı olmuyor mesela.
olabılır cnm ilkte basarılı oldum baklm bunda olucammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…