Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Haklısınız ama herkezin yumurtlama günü farklı oluyor hata bazen bir ay öbür aynı tutmuyor ama akintinin yyoğunluğuna göre bilirsin ddiyorlar
Canım ovulasyon testiyle daha iyi anlarsın.akıntı da ipucu veriyor tabiki ama hepimiz burda ovulasyon testi kullanıyoruz

Son düzenleme:
denemeler arka arkaya olacagi icin ben herkes icin dusundum, bi de cumadan cumaya olayi var ya niyetledigimiz kisilere yetismez diye dusundum, zaten az kisiyiz
Cumadan cumaya diye birşey yok rahat olun kim önce olacaksa ondan başlayalım böyle şartlarsanız o tarihte bitmesi gerekir ama şartlamazsanız istediğiniz tarihte biter

Cumadan cumaya diye birşey yok rahat olun kim önce olacaksa ondan başlayalım böyle şartlarsanız o tarihte bitmesi gerekir ama şartlamazsanız istediğiniz tarihte biter
Evet cnm müftülük arayıp sordum, ama bilerek bu cuma dedim çünkü araya haftasonu giriyor ve haftaya deneme yapacak olanlar fazla gibi,

Evet cnm müftülük arayıp sordum, ama bilerek bu cuma dedim çünkü araya haftasonu giriyor ve haftaya deneme yapacak olanlar fazla gibi,
Anladım canım ben dün giremedim siteye bugün de kızıma mama sandalyesi falan aldım kargo geldi onlarla uğraştım giremedim sen haber vermesen haberim olmıycak sağolasın Allah razı olsun senden

Anladım canım ben dün giremedim siteye bugün de kızıma mama sandalyesi falan aldım kargo geldi onlarla uğraştım giremedim sen haber vermesen haberim olmıycak sağolasın Allah razı olsun senden
ne yaptım ki cnm Allah sizlerden razı olsun

Kızlar birkaç gündür rahatsızım midem karnım sürekli ağrı gaz falan öldüm eskiden bir bakteri rahatsızlığı geçirdim herhalde yine o melet karnım hep şiş midemde şişiyor arada bulantı da yapıyor en önemlisi şiddetli ağrı aniden geliyor napcağımı şaşırıyorum antibiyotik tedaviside olamam şimdi emzirirken birkaç kür var onları deniycem inşallah iyi gelir

Geçmiş olsun canım cabuk geçer insallah

onu ihmal etme o bakteri kötüye gidebiliyor, Allah şifa versin inşallah cnm

Cok gecmis olsun

Benimde bi hafta tahminen haftaya çarşamba persembe✌
Aramızda 1 2 gün olur muhtemelen
Iyi valla nasil olsun idare ediyorum bulantilarim cok oluyo basimi kaldirmaya bile firsatim yokki aradavbole girip bakiyom cikiyom sen nasilsin nasil gidiyor durumlar
Geçmiş olsun napalım çekecez mecbur benimde aynı bildiğin gibi işte cuma randevum var onu bekliyom
Asbei kiz testlerin geldi mi?
Geldi valla yanıltır beni site. Gayet güzel bi şekilde üstüne de 4 gebelik testi vermişler. Sitede yazmıyordu gebelik testi falan
o yine bi işler peşindedir girmiyor siteye
Ya internetim bitmişti giremedim bi türlü valla bişi karıştırdığım yok

Iyi bari. Benim de testlerim bugun geldi. Ama benim daha cok var yumurtlamaya

Ben laboquik aldim bu defa bunu tek kullanicam canim. Zaten cok sık testte yapmicam. Bide boyle deniyeyim bakayim nasil olucak
Anladım cnm benimde elimde sadece o var 2 tane innovita kaldı. Zaten doktor kontrolünde olacak. Test çokta önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…