- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #82.061
Canım ovulasyon testiyle daha iyi anlarsın.akıntı da ipucu veriyor tabiki ama hepimiz burda ovulasyon testi kullanıyoruzHaklısınız ama herkezin yumurtlama günü farklı oluyor hata bazen bir ay öbür aynı tutmuyor ama akintinin yyoğunluğuna göre bilirsin ddiyorlar
Cumadan cumaya diye birşey yok rahat olun kim önce olacaksa ondan başlayalım böyle şartlarsanız o tarihte bitmesi gerekir ama şartlamazsanız istediğiniz tarihte biterdenemeler arka arkaya olacagi icin ben herkes icin dusundum, bi de cumadan cumaya olayi var ya niyetledigimiz kisilere yetismez diye dusundum, zaten az kisiyiz
Evet cnm müftülük arayıp sordum, ama bilerek bu cuma dedim çünkü araya haftasonu giriyor ve haftaya deneme yapacak olanlar fazla gibi,Cumadan cumaya diye birşey yok rahat olun kim önce olacaksa ondan başlayalım böyle şartlarsanız o tarihte bitmesi gerekir ama şartlamazsanız istediğiniz tarihte biter
Banda atarmısın canımatıyorum hemen
Anladım canım ben dün giremedim siteye bugün de kızıma mama sandalyesi falan aldım kargo geldi onlarla uğraştım giremedim sen haber vermesen haberim olmıycak sağolasın Allah razı olsun sendenEvet cnm müftülük arayıp sordum, ama bilerek bu cuma dedim çünkü araya haftasonu giriyor ve haftaya deneme yapacak olanlar fazla gibi,
ne yaptım ki cnm Allah sizlerden razı olsunAnladım canım ben dün giremedim siteye bugün de kızıma mama sandalyesi falan aldım kargo geldi onlarla uğraştım giremedim sen haber vermesen haberim olmıycak sağolasın Allah razı olsun senden
Geçmiş olsun canım cabuk geçer insallahKızlar birkaç gündür rahatsızım midem karnım sürekli ağrı gaz falan öldüm eskiden bir bakteri rahatsızlığı geçirdim herhalde yine o melet karnım hep şiş midemde şişiyor arada bulantı da yapıyor en önemlisi şiddetli ağrı aniden geliyor napcağımı şaşırıyorum antibiyotik tedaviside olamam şimdi emzirirken birkaç kür var onları deniycem inşallah iyi gelir
onu ihmal etme o bakteri kötüye gidebiliyor, Allah şifa versin inşallah cnmKızlar birkaç gündür rahatsızım midem karnım sürekli ağrı gaz falan öldüm eskiden bir bakteri rahatsızlığı geçirdim herhalde yine o melet karnım hep şiş midemde şişiyor arada bulantı da yapıyor en önemlisi şiddetli ağrı aniden geliyor napcağımı şaşırıyorum antibiyotik tedaviside olamam şimdi emzirirken birkaç kür var onları deniycem inşallah iyi gelir
Cok gecmis olsunKızlar birkaç gündür rahatsızım midem karnım sürekli ağrı gaz falan öldüm eskiden bir bakteri rahatsızlığı geçirdim herhalde yine o melet karnım hep şiş midemde şişiyor arada bulantı da yapıyor en önemlisi şiddetli ağrı aniden geliyor napcağımı şaşırıyorum antibiyotik tedaviside olamam şimdi emzirirken birkaç kür var onları deniycem inşallah iyi gelir
Aramızda 1 2 gün olur muhtemelenBenimde bi hafta tahminen haftaya çarşamba persembe✌
Geçmiş olsun napalım çekecez mecburIyi valla nasil olsun idare ediyorum bulantilarim cok oluyo basimi kaldirmaya bile firsatim yokkiaradavbole girip bakiyom cikiyom sen nasilsin nasil gidiyor durumlar
Geldi valla yanıltır beni site. Gayet güzel bi şekilde üstüne de 4 gebelik testi vermişler. Sitede yazmıyordu gebelik testi falanAsbei kiz testlerin geldi mi?
Ya internetim bitmişti giremedim bi türlü valla bişi karıştırdığım yoko yine bi işler peşindedir girmiyor siteye
Iyi bari. Benim de testlerim bugun geldi. Ama benim daha cok var yumurtlamayaAramızda 1 2 gün olur muhtemelen
Geçmiş olsun napalım çekecez mecburbenimde aynı bildiğin gibi işte cuma randevum var onu bekliyom
Geldi valla yanıltır beni site. Gayet güzel bi şekilde üstüne de 4 gebelik testi vermişler. Sitede yazmıyordu gebelik testi falan
Ya internetim bitmişti giremedim bi türlü valla bişi karıştırdığım yok
Laboquick iyi mi sizce yaIyi bari. Benim de testlerim bugun geldi. Ama benim daha cok var yumurtlamaya
Ben laboquik aldim bu defa bunu tek kullanicam canim. Zaten cok sık testte yapmicam. Bide boyle deniyeyim bakayim nasil olucakLaboquick iyi mi sizce ya
Anladım cnm benimde elimde sadece o var 2 tane innovita kaldı. Zaten doktor kontrolünde olacak. Test çokta önemli değilBen laboquik aldim bu defa bunu tek kullanicam canim. Zaten cok sık testte yapmicam. Bide boyle deniyeyim bakayim nasil olucak
Rabbim emeklerimizi bosa vermesin insAllahAnladım cnm benimde elimde sadece o var 2 tane innovita kaldı. Zaten doktor kontrolünde olacak. Test çokta önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?