Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
yara değilde siğil gibi bişey çıkmıştı bende. bana da riskli dediler biyopsi yaptılar. patoloji temiz çıktı canim
Bana yara dedi cnm valla bilmiyorum. Önceden de defalarca enfeksiyon oldum. Fitil verdi inşallah geçer

Kızlar ben şimdi 7 8 ay sonra bebiş yapmayı düşünüyorum, ama kendimi çok iyi tanımak alkali diyetleri vs yapmak istiyprum, şimdiden biraz test alıp biriktirmek istiyorum lazım olacağı için çok, hangi marka alayım bana bi yardımcı olurmusunuz, bide doktora gitsem acaba yardımcı olurmu bana alkali olmam için ne yemem gerekiyor vs bu arada yazdıklarınızdan okuduğum kadarıyla net çift çizgi gördüğün günün akşamı değilde ertesi akşam tek ilişki yapmak bence daha garanti gibi erkek çocuk için ne dersiniz

Hoş geldin. Valla canısı test olarak innovita yeşil olanı ve miratech öneriyorlar en doğru sonuç veren onlar. Alkali olmak içinde bol tuz (lu yemekler), limon muz havuç portakal suyu patates bunlar en çok alkalik yiyecekler. Artı ph yüksek olan su tüket. Suya İngiliz karbonatı atıp iç. Rabbim rast getirsin

Çok teşekkür ederim test olarak onlardan alayım, bide acaba doktor kontrolunda yumurtamın çatladığı günü doktor görebilirmi görebiliyorsa o şekilde yapnak daha güvenli değilmi yumurtanın çatladıpını kesin olarak bilip ilişkiye girmek

Burda bunları deneyip oğluşları olanlar ne zaman ilişkiye girdiler hiç haberinizvarmı valla bu şekilde ayda tek ilişki emin olduğum günlerde yapıp beklicem 2 kızım var acelem yok ne zaman tutarsa tutsun inşallah bi oğluşum olsun

Canım ben laboqoick kullanmıştım oda yanıltmıyor yıne onlardan kullanıcam

Ben şuanda doktor kontrolğndeym doktor ne kadar büyüyüp kaç ml olduğunu söyler tahmini çatlama zamanını söyler. Zaten çatladığında yumurta yok olacağı için doktor yumurta görmediğinde çatlamış der. En güzeli yumurta çatladıktan 2 3 saat sonra denemek bence. Bu şekilde oğluluna kavuşan çok kişi var

Vala guvenılır canım miratech el aynı gösterıyor ben yıne ondan alıcam
Ben ilk defa kullanacam bilmiyorum bazıları memnun bazıalrı değil. Neyse allahtan doktor kontrolünde takip ediyorum test o kadar da önemli değil

Dimi bencede en güzeli doktor kontrolu, bende bi gidecem derdimi söylicem yardım ediyosan et etmiyosan bana yumurtamın çatladığını söyle yeter dicem yetti gari
Genede ben bi iki test alayım en azından bi ay bi bakayım hangi günler koyu çizgi oluyo 14.günler felanmı yoksa adete yakın filanmı bence benim adete yakın oluyor mesela 10undan 10una regl görüyorum ayın 5inden beri koyu kıvamda yapışkan gibi akıntım var bende yumurtlama işareti ama testlede bi bakacam doktora o güblerde giderim özele gidiyom boşa bi ay boyunca yumurta kontrolune gidip para vermiyim

İkizimde olmuştu ilaçla geçiyor endişe etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…