- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #82.241
Bana yara dedi cnm valla bilmiyorum. Önceden de defalarca enfeksiyon oldum. Fitil verdi inşallah geçeryara değilde siğil gibi bişey çıkmıştı bende. bana da riskli dediler biyopsi yaptılar. patoloji temiz çıktı canim
geçer canım inşallahhhBana yara dedi cnm valla bilmiyorum. Önceden de defalarca enfeksiyon oldum. Fitil verdi inşallah geçer
Hoş geldin. Valla canısı test olarak innovita yeşil olanı ve miratech öneriyorlar en doğru sonuç veren onlar. Alkali olmak içinde bol tuz (lu yemekler), limon muz havuç portakal suyu patates bunlar en çok alkalik yiyecekler. Artı ph yüksek olan su tüket. Suya İngiliz karbonatı atıp iç. Rabbim rast getirsinKızlar ben şimdi 7 8 ay sonra bebiş yapmayı düşünüyorum, ama kendimi çok iyi tanımak alkali diyetleri vs yapmak istiyprum, şimdiden biraz test alıp biriktirmek istiyorum lazım olacağı için çok, hangi marka alayım bana bi yardımcı olurmusunuz, bide doktora gitsem acaba yardımcı olurmu bana alkali olmam için ne yemem gerekiyor vsbu arada yazdıklarınızdan okuduğum kadarıyla net çift çizgi gördüğün günün akşamı değilde ertesi akşam tek ilişki yapmak bence daha garanti gibi erkek çocuk için ne dersiniz
Aynen bende öyle bılıyorumYara varken deneme yapma kiz icin ortam iyi olurmuş
Canım ben laboqoick kullanmıştım oda yanıltmıyor yıne onlardan kullanıcamÇok teşekkür ederim test olarak onlardan alayım, bide acaba doktor kontrolunda yumurtamın çatladığı günü doktor görebilirmi görebiliyorsa o şekilde yapnak daha güvenli değilmi yumurtanın çatladıpını kesin olarak bilip ilişkiye girmek
Burda bunları deneyip oğluşları olanlar ne zaman ilişkiye girdiler hiç haberinizvarmıvalla bu şekilde ayda tek ilişki emin olduğum günlerde yapıp beklicem 2 kızım var acelem yok ne zaman tutarsa tutsun inşallah bi oğluşum olsun
Bende şuan ondan aldım ama ne kadar güvenilir bilmiyorumCanım ben laboqoick kullanmıştım oda yanıltmıyor yıne onlardan kullanıcam
Hayırrrrhamile olunca buraları terketmeyi düşünüyorum
Amin canım sağolasınhayırlısı olsun canim
Vala guvenılır canım miratech el aynı gösterıyor ben yıne ondan alıcamBende şuan ondan aldım ama ne kadar güvenilir bilmiyorum
Ben şuanda doktor kontrolğndeym doktor ne kadar büyüyüp kaç ml olduğunu söyler tahmini çatlama zamanını söyler. Zaten çatladığında yumurta yok olacağı için doktor yumurta görmediğinde çatlamış der. En güzeli yumurta çatladıktan 2 3 saat sonra denemek bence. Bu şekilde oğluluna kavuşan çok kişi varÇok teşekkür ederim test olarak onlardan alayım, bide acaba doktor kontrolunda yumurtamın çatladığı günü doktor görebilirmi görebiliyorsa o şekilde yapnak daha güvenli değilmi yumurtanın çatladıpını kesin olarak bilip ilişkiye girmek
Burda bunları deneyip oğluşları olanlar ne zaman ilişkiye girdiler hiç haberinizvarmıvalla bu şekilde ayda tek ilişki emin olduğum günlerde yapıp beklicem 2 kızım var acelem yok ne zaman tutarsa tutsun inşallah bi oğluşum olsun
Ben ilk defa kullanacam bilmiyorum bazıları memnun bazıalrı değil. Neyse allahtan doktor kontrolünde takip ediyorum test o kadar da önemli değilVala guvenılır canım miratech el aynı gösterıyor ben yıne ondan alıcam
Bence de bana da laboquick daha iyi gibi geliyorVala guvenılır canım miratech el aynı gösterıyor ben yıne ondan alıcam
Dimi bencede en güzeli doktor kontrolu, bende bi gidecem derdimi söylicem yardım ediyosan et etmiyosan bana yumurtamın çatladığını söyle yeter dicem yetti gariBen şuanda doktor kontrolğndeym doktor ne kadar büyüyüp kaç ml olduğunu söyler tahmini çatlama zamanını söyler. Zaten çatladığında yumurta yok olacağı için doktor yumurta görmediğinde çatlamış der. En güzeli yumurta çatladıktan 2 3 saat sonra denemek bence. Bu şekilde oğluluna kavuşan çok kişi var
İkizimde olmuştu ilaçla geçiyor endişe etmeYaa sende mi adet oldun hayırlısı ne diyelim. Kızlar rahim ağzında yara var dedi ya doktor korktum ya bu yara kansere dönüşebilirmş. Kanser taramasını yap dedi doktor. Riski varmı dedim sen yinede yaptır dedi. Sizde oldumu hiç ya bu yara
Görücez bakalım nasıl insanlar :)))) şaka canım biliyorum herkes cevap veriyor nekadar bilsende kedi kelime faydam olmuyorAaaa biz öyle insanlarmıyız aşkolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?