- 14 Kasım 2019
- 737
- 1.026
- 63
- 27
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #82.261
He fiyatıda diğerlerine gçre uygun ondanmı alsam bendeCanım ben laboqoick kullanmıştım oda yanıltmıyor yıne onlardan kullanıcam
Hamd olsun iyim güzel haberleri alinca daha iyi olacağım hehehe hayırlısıyla peş peşe hebe kalalım daha iyi olacağımçok şükür cnm sen nasilsin
Kaçıncı günün doktora gittin? Tahmini yumurtlaman kaçıncı gününde oluyor genelde?Ben şuanda doktor kontrolğndeym doktor ne kadar büyüyüp kaç ml olduğunu söyler tahmini çatlama zamanını söyler. Zaten çatladığında yumurta yok olacağı için doktor yumurta görmediğinde çatlamış der. En güzeli yumurta çatladıktan 2 3 saat sonra denemek bence. Bu şekilde oğluluna kavuşan çok kişi var
Demekki beslenme tarzı da çok önemli hayırlısı ile nasip eder canım umudunu yitirmeDr dan geliyormuş kontrolden ne zaman öğrendin dedim ne yiyorsun dedim karnına top yuvarlamissin gibi zayif zaten kendisi de. Eksi yiyormuş hep limon hamile kalmadan oncede yermiş soda çok içermis genel olarak yani ..13. Haftada de erkek kesin demiş. Kocası kahvaltıda bile et yiyomusbizimki de zorla
Olur bacım olur benim etrafımda da öyle çok varKızlar ya ben yine karalar bağladım habi tanıdık uğradı bugün 2 oğlu vardı baktım karnı burnunda yine hamile maşallah falan oda erkekmis kazayla oldu demezmi bide elim ayağım boşaldı
Inşallah cnm inşallah...ah o umut olmasa zatenDemekki beslenme tarzı da çok önemli hayırlısı ile nasip eder canım umudunu yitirme
Aynrn en güzeli doktor kontrolü cnm sen bence şimdilik testle takip et deneme ayı doktora git yine sen bilirsinDimi bencede en güzeli doktor kontrolu, bende bi gidecem derdimi söylicem yardım ediyosan et etmiyosan bana yumurtamın çatladığını söyle yeter dicem yetti gari
Genede ben bi iki test alayım en azından bi ay bi bakayım hangi günler koyu çizgi oluyo 14.günler felanmı yoksa adete yakın filanmı bence benim adete yakın oluyor mesela 10undan 10una regl görüyorum ayın 5inden beri koyu kıvamda yapışkan gibi akıntım var bende yumurtlama işareti ama testlede bi bakacam doktora o güblerde giderim özele gidiyom boşa bi ay boyunca yumurta kontrolune gidip para vermiyim
Öylemi ay çok saol cnmİkizimde olmuştu ilaçla geçiyor endişe etme
Aynen valla insanın eli ayağına dolanıyorGörücez bakalım nasıl insanlar :)))) şaka canım biliyorum herkes cevap veriyor nekadar bilsende kedi kelime faydam olmuyor
Bugün 14. Gün cnm bugün gittim tahmini yumurtlama 17 yada 18. Gün cnmKaçıncı günün doktora gittin? Tahmini yumurtlaman kaçıncı gününde oluyor genelde?
Yaa vallahi bu ph çok önemli demek ya. Ablamın yemeğini tuzdan yiyemeyiz ama ona göre hala tuzsuz ama biz bi kaşık alıp kalkıyoruz çünkü gerçekten yiyilmiyor. Onunda 2 oğlu vsrDr dan geliyormuş kontrolden ne zaman öğrendin dedim ne yiyorsun dedim karnına top yuvarlamissin gibi zayif zaten kendisi de. Eksi yiyormuş hep limon hamile kalmadan oncede yermiş soda çok içermis genel olarak yani ..13. Haftada de erkek kesin demiş. Kocası kahvaltıda bile et yiyomusbizimki de zorla
Hiçte sevmem tuzlu yemeyiii, ekşiii çok yiyorum limonu dişlerim hep ama bi limonla olmuyomuş demekki ama benm iki kzmda çok emnm biz çok ilişkiye girdik çocuk yapmaya niyetlendiğşmizde böle şeylerden haberimiz yoktu çünkiŞuan makarna yiyorum ve sinirden üzerine tuz yağdırdım ağzım uyuştu tuzdan
Valla bizimde sık ilişkiydi her ikisinde de ve ben her gece yatmadan önce 1 bardak süt içerdimHiçte sevmem tuzlu yemeyiii, ekşiii çok yiyorum limonu dişlerim hep ama bi limonla olmuyomuş demekki ama benm iki kzmda çok emnm biz çok ilişkiye girdik çocuk yapmaya niyetlendiğşmizde böle şeylerden haberimiz yoktu çünkikızlar nasip tabiki ama hep kız olma ihtimalinin yüksek olduğu şekilde olmuş bizim kızlar bakalm dikkat etcez bu sefee olcakmı oğluş başliyim tuzlu yemeye bari napim
Ohh maşallah..Valla bizimde sık ilişkiydi her ikisinde de ve ben her gece yatmadan önce 1 bardak süt içerdimresmenn kıza davetiye
Demek cidden cinsiyet tesadüf değilmiş onu öğrendikOhh maşallah..evet öyle olmuş.. ben de sirkeli suyla yikaniyordum kasintim olmuştu bi ara fitil vermişti dr. Birde sirkeli vajinal duş demisti ben de sendenim yani davetiyem hazirmis..
Evet cnm ya değil.. hep varmış bazı insanlar burada okuyorum yorumları bakmış uygulamış yapmışlar bi erkek bi kız oh misDemek cidden cinsiyet tesadüf değilmiş onu öğrendik
Aunen Kesinlikle verirse şükürler olsun vermezse de şükürler olsun. Valla dün eşime dedim öyle Bi bebek kokusu özlemişim ki ya böyle minicik parmakları minicik bedebi olan bi bebiş olsaydı şimdi Offf. Diyor sanki bizim çocuklar çok büyümüş ya onlarda bebekEvet cnm ya değil.. hep varmış bazı insanlar burada okuyorum yorumları bakmış uygulamış yapmışlar bi erkek bi kız oh misolsun be kuzum balboceklerimiz her şeye bedel kucağına alıncaya kadar bu işler sonra o evlat kokusu yok mu bin şükür halimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?