Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Dr dan geliyormuş kontrolden ne zaman öğrendin dedim ne yiyorsun dedim karnına top yuvarlamissin gibi zayif zaten kendisi de. Eksi yiyormuş hep limon hamile kalmadan oncede yermiş soda çok içermis genel olarak yani ..13. Haftada de erkek kesin demiş. Kocası kahvaltıda bile et yiyomus bizimki de zorla

Kaçıncı günün doktora gittin? Tahmini yumurtlaman kaçıncı gününde oluyor genelde?

Demekki beslenme tarzı da çok önemli hayırlısı ile nasip eder canım umudunu yitirme

Kızlar ya ben yine karalar bağladım ha bi tanıdık uğradı bugün 2 oğlu vardı baktım karnı burnunda yine hamile maşallah falan oda erkekmis kazayla oldu demezmi bide elim ayağım boşaldı
Olur bacım olur benim etrafımda da öyle çok var

ŞIMDI dicegimle yere yapistim dr u demiş ki genel bi oran var bi kız bi oğlu olanın %50 şansı var iki kiz veya iki oğlu olanın diğer cinsiyet için yani 2 ve daha fazla gebelik geçiren demiş %25 şansı var demiş ya deme dedim gitme bi daha dedim o dr a

Aynrn en güzeli doktor kontrolü cnm sen bence şimdilik testle takip et deneme ayı doktora git yine sen bilirsin

Görücez bakalım nasıl insanlar :)))) şaka canım biliyorum herkes cevap veriyor nekadar bilsende kedi kelime faydam olmuyor
Aynen valla insanın eli ayağına dolanıyor
Kaçıncı günün doktora gittin? Tahmini yumurtlaman kaçıncı gününde oluyor genelde?
Bugün 14. Gün cnm bugün gittim tahmini yumurtlama 17 yada 18. Gün cnm
Yaa vallahi bu ph çok önemli demek ya. Ablamın yemeğini tuzdan yiyemeyiz ama ona göre hala tuzsuz ama biz bi kaşık alıp kalkıyoruz çünkü gerçekten yiyilmiyor. Onunda 2 oğlu vsr

Şuan makarna yiyorum ve sinirden üzerine tuz yağdırdım ağzım uyuştu tuzdan
Hiçte sevmem tuzlu yemeyiii, ekşiii çok yiyorum limonu dişlerim hep ama bi limonla olmuyomuş demekki ama benm iki kzmda çok emnm biz çok ilişkiye girdik çocuk yapmaya niyetlendiğşmizde böle şeylerden haberimiz yoktu çünki kızlar nasip tabiki ama hep kız olma ihtimalinin yüksek olduğu şekilde olmuş bizim kızlar bakalm dikkat etcez bu sefee olcakmı oğluş başliyim tuzlu yemeye bari napim

Valla bizimde sık ilişkiydi her ikisinde de ve ben her gece yatmadan önce 1 bardak süt içerdim resmenn kıza davetiye

Valla bizimde sık ilişkiydi her ikisinde de ve ben her gece yatmadan önce 1 bardak süt içerdim resmenn kıza davetiye
Ohh maşallah.. evet öyle olmuş.. ben de sirkeli suyla yikaniyordum kasintim olmuştu bi ara fitil vermişti dr. Birde sirkeli vajinal duş demisti ben de sendenim yani davetiyem hazirmis..

Ohh maşallah.. evet öyle olmuş.. ben de sirkeli suyla yikaniyordum kasintim olmuştu bi ara fitil vermişti dr. Birde sirkeli vajinal duş demisti ben de sendenim yani davetiyem hazirmis..
Demek cidden cinsiyet tesadüf değilmiş onu öğrendik

Demek cidden cinsiyet tesadüf değilmiş onu öğrendik
Evet cnm ya değil.. hep varmış bazı insanlar burada okuyorum yorumları bakmış uygulamış yapmışlar bi erkek bi kız oh mis olsun be kuzum balboceklerimiz her şeye bedel kucağına alıncaya kadar bu işler sonra o evlat kokusu yok mu bin şükür halimize

Aunen Kesinlikle verirse şükürler olsun vermezse de şükürler olsun. Valla dün eşime dedim öyle Bi bebek kokusu özlemişim ki ya böyle minicik parmakları minicik bedebi olan bi bebiş olsaydı şimdi Offf. Diyor sanki bizim çocuklar çok büyümüş ya onlarda bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…