- 20 Kasım 2018
- 809
- 1.312
- 113
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #82.401
Aynen takmıyorumayy aman bende çok kötü bişey oldu sandım, boşver takma hiç,
Kötü bi kavga mı yoksa her evde olduğu gibi miYok canım eşimle tartistik o manada yani
İnşallah kalkmaz hiçAçılmamış ben sayfayı takip ediyorum açılınca yazarım..
Bebeği uyuttum misafirler daha evde
Çocuk ne kadar uyud o kadar burdayım canım
Erkek milleti kim bilir neyi anlamadı ya da yanlış anladıAynen takmıyorum
On sene oldu evliligime ama öyle yoruldum ki anlatamam bebeğim olmasa bırakıp gidesim varKötü bi kavga mı yoksa her evde olduğu gibi mi
Agizindan bal damlıyor böyle geceleri full uyusa da rahatlasamİnşallah kalkmaz hiç
Sakin ol ya olur her evde öyle kavgalar. Sen gel aylarca kocana erkek bebek vermek için uğraş kocada kıymet bilmesin. Ahh bu kocaları asmak lazımOn sene oldu evliligime ama öyle yoruldum ki anlatamam bebeğim olmasa bırakıp gidesim
var
Nie hala uyanıyor mu ara araAgizindan bal damlıyor böyle geceleri full uyusa da rahatlasamneyseki yaza kesecem tamamen emmesini
Amann boş herşey takmıyorum zaten ama insana dokunuyor neyse boş verdim zatenSakin ol ya olur her evde öyle kavgalar. Sen gel aylarca kocana erkek bebek vermek için uğraş kocada kıymet bilmesin. Ahh bu kocaları asmak lazım
Ay hastalık bitmeden diş başladı o bitmeden zehirlendik sırada ne var merak ediyorummm...Nie hala uyanıyor mu ara ara
Canım benim hiç canını sıkma, her evde olur öyle şeyler. erkekler anlayışsız malesef, anlamaz dinlemez kafasına göre konuşur dururlar, dinleme bile,,o yorgunluk inan hepimizde var, mesela benim eşim de HAM KÜTÜK , boşver napacaksin, takma kafaya hiç. hiç birşey senden değerli değil bunu unutmaOn sene oldu evliligime ama öyle yoruldum ki anlatamam bebeğim olmasa bırakıp gidesim var
Boşver takma o gelir peşinden zatenAmann boş herşey takmıyorum zaten ama insana dokunuyor neyse boş verdim zaten
Kimin kocası dört dörtlük ki bunların hepsi mi odun olurrr farklı bi modeli olmaz mı hiçççççCanım benim hiç canını sıkma, her evde olur öyle şeyler. erkekler anlayışsız malesef, anlamaz dinlemez kafasına göre konuşur dururlar, dinleme bile,,o yorgunluk inan hepimizde var, mesela benim eşim de HAM KÜTÜK , boşver napacaksin, takma kafaya hiç. hiç birşey senden değerli değil bunu unutma
Boş verdim diyorsunda anlatmak istersen biz her zman buradayız tamam mı... Çünkü bazen insan öyle gıcık oluyor ki ancak anlatarak rahatlıyorAmann boş herşey takmıyorum zaten ama insana dokunuyor neyse boş verdim zaten
Ayy valla öyle çocuklarda zor oluyor 2. Çoculu ertelesen miAy hastalık bitmeden diş başladı o bitmeden zehirlendik sırada ne var merak ediyorummm...
Saat başı kalktığında uykumu almış hissediyorum gerisini sen düşün
farklı modeller var da bize denk gelmemiş canimKimin kocası dört dörtlük ki hepsi bunların hepsi mi odun olurrr farklı bi modeli olmaz mı hiççççç
Aynen bende ondan bekliyorum Haziran falan anca katılırım herhalde aranıza iyiki geçen ay olmamış her işte bir hayır var işte..Ayy valla öyle çocuklarda zor oluyor 2. Çoculu ertelesen miçok yıpranırsın çokk
dün oldu canım kavgamız sakin ve rahatım zaten ama konuşmuyorum amann hanngusini Anlatayım kiBoş verdim diyorsunda anlatmak istersen biz her zman buradayız tamam mı... Çünkü bazen insan öyle gıcık oluyor ki ancak anlatarak rahatlıyor
Hiç denk bile gelmedim ahhh nerde bizde o şansssfarklı modeller var da bize denk gelmemiş canim
Kesinlşkle öyle cnm herşeyde hayır vardır bakkAynen bende ondan bekliyorum Haziran falan anca katılırım herhalde aranıza iyiki geçen ay olmamış her işte bir hayır var işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?