Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
On sene oldu evliligime ama öyle yoruldum ki anlatamam bebeğim olmasa bırakıp gidesim
var
Sakin ol ya olur her evde öyle kavgalar. Sen gel aylarca kocana erkek bebek vermek için uğraş kocada kıymet bilmesin. Ahh bu kocaları asmak lazım

On sene oldu evliligime ama öyle yoruldum ki anlatamam bebeğim olmasa bırakıp gidesim var
Canım benim hiç canını sıkma, her evde olur öyle şeyler. erkekler anlayışsız malesef, anlamaz dinlemez kafasına göre konuşur dururlar, dinleme bile,,o yorgunluk inan hepimizde var, mesela benim eşim de HAM KÜTÜK , boşver napacaksin, takma kafaya hiç. hiç birşey senden değerli değil bunu unutma

Kimin kocası dört dörtlük ki bunların hepsi mi odun olurrr farklı bi modeli olmaz mı hiççççç

Amann boş herşey takmıyorum zaten ama insana dokunuyor neyse boş verdim zaten
Boş verdim diyorsunda anlatmak istersen biz her zman buradayız tamam mı... Çünkü bazen insan öyle gıcık oluyor ki ancak anlatarak rahatlıyor

Ay hastalık bitmeden diş başladı o bitmeden zehirlendik sırada ne var merak ediyorummm...
Saat başı kalktığında uykumu almış hissediyorum gerisini sen düşün
Ayy valla öyle çocuklarda zor oluyor 2. Çoculu ertelesen mi çok yıpranırsın çokk

Ayy valla öyle çocuklarda zor oluyor 2. Çoculu ertelesen mi çok yıpranırsın çokk
Aynen bende ondan bekliyorum Haziran falan anca katılırım herhalde aranıza iyiki geçen ay olmamış her işte bir hayır var işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…