Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bizimkine cilve işlemez ne yaparsan yap demekki sizinki şeyine düşkün biraz ayıp oldu ama
canım valla insan olmakla alakalı, her erkek şeyine düşkün bence, ama bazıları işte bizimkiler gibi yontulmamis odun

Maşallah valla var öyle adamlar ya..ne güzel ne şansli kız.. bazen diyorum nedir altinmidir bunların ki tövbe tövbe neyi farklı ki yani böyle oluyorum kör gozume parmak işte ortada ama adamlar görmüyor

Maşallah valla var öyle adamlar ya..ne güzel ne şansli kız.. bazen diyorum nedir altinmidir bunların ki tövbe tövbe neyi farklı ki yani böyle oluyorum kör gozume parmak işte ortada ama adamlar görmüyor
Canım inan bak daha çocuk yani iş guc bilmiyor ,yemek bilmiyor , beceri yok öyle , o böylee üstünde tutuluyor,, yaptığım temizlikte yemekle insanların dilindeyim ben, herkes beğeniyor Ama kocam haric

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…