- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #82.421
4 çocuk içinde onlar bi b.kluk çıkarmasa olmuyor ki zatenndün oldu canım kavgamız sakin ve rahatım zaten ama konuşmuyorum amann hanngusini Anlatayım ki
Bende hiç denk gelmedim cevremdekiler bile bildiğin ayiiiHiç denk bile gelmedim ahhh nerde bizde o şansss
AynnennnnnBende hiç denk gelmedim cevremdekiler bile bildiğin ayiii
Canım erkek kardesim benim için en büyük örnek, kardesim duvar siliyor mesela, tum balkonlari o yikiyor, gelinimiz haftada 2 gün çalışıyor o günler evi süpürüp mopla siliyor, yemek yapıyor vs vs... en önemlisi karısına toz kondurmuyor, prensese kimse en ufak şey diyemiyorHiç denk bile gelmedim ahhh nerde bizde o şansss
Anaa valla ben dayanamazdım her halde öyle Bi gelinimiz olsa. Kıskandım galibaCanım erkek kardesim benim için en büyük örnek, kardesim duvar siliyor mesela, tum balkonlari o yikiyor, gelinimiz haftada 2 gün çalışıyor o günler evi süpürüp mopla siliyor, yemek yapıyor vs vs... en önemlisi karısına toz kondurmuyor, prensese kimse en ufak şey diyemiyor
Mükemmel mis hiç tozlanmaz yengenCanım erkek kardesim benim için en büyük örnek, kardesim duvar siliyor mesela, tum balkonlari o yikiyor, gelinimiz haftada 2 gün çalışıyor o günler evi süpürüp mopla siliyor, yemek yapıyor vs vs... en önemlisi karısına toz kondurmuyor, prensese kimse en ufak şey diyemiyor
valla ben onların adına seviniyorum canım daha iyi olsunlar inşallah, ama insan imreniyor, bizim kütük geçenlerde ayakkabısını boyamadim diye coştu mesela, işte erkek var erkek varAnaa valla ben dayanamazdım her halde öyle Bi gelinimiz olsa. Kıskandım galiba
Trip rekoru bende galibaHadi ilk denk geldiğiniz kişi ben oluyum
Şaka yapiyorum ay çocuktan sonra bizde bazen tripleşe biliyoruz
valla öyle canım benden 6 7 yaş küçük zaten, kardesim 30 gelin 25 yasinda , isveyle cilveyle avucunun içine aldı,Mükemmel mis hiç tozlanmaz yengen
Valla kıskandım yengeni ama abim ona laf söyledim diye bana kızacak olursa da dayanamazdımvalla ben onların adına seviniyorum canım daha iyi olsunlar inşallah, ama insan imreniyor, bizim kütük geçenlerde ayakkabısını boyamadim diye coştu mesela, işte erkek var erkek var
Bizde de Bende çok seviyorum hıh demeyi bir de gulmesem beni daha ciddiye alacak ama bazen elimde değil..Trip rekoru bende galiba
Trip değil o şakacıktan tripBizde de Bende çok seviyorum hıh demeyi bir de gulmesem beni daha ciddiye alacak ama bazen elimde değil..
Bizimkine cilve işlemez ne yaparsan yap demekki sizinki şeyine düşkün biraz ayıp oldu amavalla öyle canım benden 6 7 yaş küçük zaten, kardesim 30 gelin 25 yasinda , isveyle cilveyle avucunun içine aldı,
yok canım benle tartışmazlar zaten ikisi de cesaret edemez, büyükleri olduğum için, aramız çok iyi zaten, ama gerçekten insan imreniyorValla kıskandım yengeni ama abim ona laf söyledim diye bana kızacak olursa da dayanamazdımama benimki öyle olsaydı Tabiki hayır demezdim
Zaten erkek bir tek cilve ile yola geliyor yaaa gerçi bazı erkekler yontulmamis olduklarından onlara cilvede sökmezvalla öyle canım benden 6 7 yaş küçük zaten, kardesim 30 gelin 25 yasinda , isveyle cilveyle avucunun içine aldı,
Nefsine düşkün diyeydin gacıııBizimkine cilve işlemez ne yaparsan yap demekki sizinki şeyine düşkün biraz ayıp oldu ama
ayy ben cilveli bi insan istesem de olamam, valla erkek gibi dovusurumZaten erkek bir tek cilve ile yola geliyor yaaa gerçi bazı erkekler yontulmamis olduklarından onlara cilvede sökmez
Anüüü 2 dk da ne ezdik erkekleri yaaaa
İmrenmemek elde miyok canım benle tartışmazlar zaten ikisi de cesaret edemez, büyükleri olduğum için, aramız çok iyi zaten, ama gerçekten insan imreniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?