Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hiç denk bile gelmedim ahhh nerde bizde o şansss
Canım erkek kardesim benim için en büyük örnek, kardesim duvar siliyor mesela, tum balkonlari o yikiyor, gelinimiz haftada 2 gün çalışıyor o günler evi süpürüp mopla siliyor, yemek yapıyor vs vs... en önemlisi karısına toz kondurmuyor, prensese kimse en ufak şey diyemiyor

Anaa valla ben dayanamazdım her halde öyle Bi gelinimiz olsa. Kıskandım galiba

Mükemmel mis hiç tozlanmaz yengen

Anaa valla ben dayanamazdım her halde öyle Bi gelinimiz olsa. Kıskandım galiba
valla ben onların adına seviniyorum canım daha iyi olsunlar inşallah, ama insan imreniyor, bizim kütük geçenlerde ayakkabısını boyamadim diye coştu mesela, işte erkek var erkek var

valla ben onların adına seviniyorum canım daha iyi olsunlar inşallah, ama insan imreniyor, bizim kütük geçenlerde ayakkabısını boyamadim diye coştu mesela, işte erkek var erkek var
Valla kıskandım yengeni ama abim ona laf söyledim diye bana kızacak olursa da dayanamazdım ama benimki öyle olsaydı Tabiki hayır demezdim

Valla kıskandım yengeni ama abim ona laf söyledim diye bana kızacak olursa da dayanamazdım ama benimki öyle olsaydı Tabiki hayır demezdim
yok canım benle tartışmazlar zaten ikisi de cesaret edemez, büyükleri olduğum için, aramız çok iyi zaten, ama gerçekten insan imreniyor

valla öyle canım benden 6 7 yaş küçük zaten, kardesim 30 gelin 25 yasinda , isveyle cilveyle avucunun içine aldı,
Zaten erkek bir tek cilve ile yola geliyor yaaa gerçi bazı erkekler yontulmamis olduklarından onlara cilvede sökmez

Anüüü 2 dk da ne ezdik erkekleri yaaaa

Zaten erkek bir tek cilve ile yola geliyor yaaa gerçi bazı erkekler yontulmamis olduklarından onlara cilvede sökmez

Anüüü 2 dk da ne ezdik erkekleri yaaaa
ayy ben cilveli bi insan istesem de olamam, valla erkek gibi dovusurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…