- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #82.481
aynen canisi başımıza geldi artıkKizlar erkeklerden beklentiyi ne kadar az tutarsaniz, o kadar huzurlu olursunuz.
Bosverin oldugu gibi kabuledin. Simdiden sonra degismezler. Takmayin
Cnm valla sor soyliyim ama bu koca işi şans bide tabi nitelikli seçim ... yani göz göre göre b..ka basmak yada bile isteye sevmeden etmeden evlenmek yada eğlence yada çocukluk bi yerde hepsi senin seçimin oluyor ve zaman geçtikçe bunun kader olmadığını biliyorsunİki evlilik mi ciddi mi ☺ anlat hocam dinliyorum
Kesinlikle cnm kaderimizde bizim elimizde değil mi zatenCnm valla sor soyliyim ama bu koca işi şans bide tabi nitelikli seçim ... yani göz göre göre b..ka basmak yada bile isteye sevmeden etmeden evlenmek yada eğlence yada çocukluk bi yerde hepsi senin seçimin oluyor ve zaman geçtikçe bunun kader olmadığını biliyorsun
Aynen dediğin gibi yapıyorum normalde ben hiç küs kalamam konuşurum AA konuşmuyorum konuşmayacağım daCnm bazen dil söyler işte kalp duymaz sizinki de öyle olmuştur eminim ..çocuklar hayat koşturmaca gucenme esine.. farklı bir tavir al ki anlasın hata da yaptıysa ama derinden al tavrını dır dır yapmadan öyle bi bak bi laf de ki ezilsin..✌ silah bu emin ol
Bir kızın eski eşinden küçğk kızın şimdiki eşinden yani dimiIlk evlilik üniversitede aşktan gözü kör olmusluktan cok cok severek 4 sene sonra gumlediikimcisi seneler sonra elbette yine sevgiyle ama aşk yok mantıkla geldi güzel de geldi oldu iste şimdi büyük kızım baba diyor eşime küçüktü çünkü evlendigimizde ilk okuldaydi. Herşey yolunda eski eşimin de ailesi var bi kızı daha oldu.. öyle..
Sevmek ah o sevmek Yok mu bende eşimi çok seviyorum ona bakarken hala icim bı tuafIlk evlilik üniversitede aşktan gözü kör olmusluktan cok cok severek 4 sene sonra gumlediikimcisi seneler sonra elbette yine sevgiyle ama aşk yok mantıkla geldi güzel de geldi oldu iste şimdi büyük kızım baba diyor eşime küçüktü çünkü evlendigimizde ilk okuldaydi. Herşey yolunda eski eşimin de ailesi var bi kızı daha oldu.. öyle..
Evet cnm öyle..Bir kızın eski eşinden küçğk kızın şimdiki eşinden yani dimi
Ne güzel ya. Bazıları o çocuğu kabul bile etmez onun çocuğu olmadığı için. Valla şanslısın hiç adama haksızlık etmeBüyük kızım görüşmüyor işte bi o sorun ergenlikte simdi malum konusmak istemiyor girmek istemiyor babasını o da çok istekli değil olmadı kendi ailesiyle vakit geçiriyor malum ..ama kızım çok şükür ki eşim sayesinde eksik kalmadı hiç..cok sıkıntı yaşadım içimde ama bi ödül varmış demekki diyorum simdi
İyi biri demekki sahiplenmesi Allah razı olsun şansınız güzel olur inşallah böyle de devam edrBüyük kızım görüşmüyor işte bi o sorun ergenlikte simdi malum konusmak istemiyor girmek istemiyor babasını o da çok istekli değil olmadı kendi ailesiyle vakit geçiriyor malum ..ama kızım çok şükür ki eşim sayesinde eksik kalmadı hiç..cok sıkıntı yaşadım içimde ama bi ödül varmış demekki diyorum simdi
Benim 4 sene bitecek. Hala onla konukurken heyecanlanırım oda beni çok sever. Bakışlardan belli olur. Birilerinin yanında eşimle konuşurken herkes ay birbirinize ne güzel bakıyorsunuz der. Ama Tabiki sürtüşmeler hep olur. Sebepte çok anlayışsızlarBenim gibi olan var mı ben mi bir tuafim on yıl olmuş gözüm heryerde onu arıyorum
Öyle etmiyorum şükür bir sorun da yok ama hep daha gerçekçi hep daha düz dümdüz bakıyorlar erkekler bizim gibi değiller o sadece yani bizim gibi olmalarıni beklemek mutsuzluk getiriyor ..cok sevmek de bence mutsuzluk yani gözü kapalı koşulsuz sevmek iyi birşey değil.. gözlerim kanadı resmen benim aglamaktan ne oldu hiç koca bir hiç en güzel yaşlarım elimde ufacık bi kız çocuğuyla geçti bu sekilde..Ne güzel ya. Bazıları o çocuğu kabul bile etmez onun çocuğu olmadığı için. Valla şanslısın hiç adama haksızlık etme
Yaa valla zor günler yaşamışsın belli ama Rabbim o eşi sana hediye olarak vermiş sana.Öyle etmiyorum şükür bir sorun da yok ama hep daha gerçekçi hep daha düz dümdüz bakıyorlar erkekler bizim gibi değiller o sadece yani bizim gibi olmalarıni beklemek mutsuzluk getiriyor ..cok sevmek de bence mutsuzluk yani gözü kapalı koşulsuz sevmek iyi birşey değil.. gözlerim kanadı resmen benim aglamaktan ne oldu hiç koca bir hiç en güzel yaşlarım elimde ufacık bi kız çocuğuyla geçti bu sekilde..
Canım ya üzülme geçmiş gitmiş düşünme yıllarını almış ama yolun aydınlığa çıkmış sen güçlü dur kızların icinÖyle etmiyorum şükür bir sorun da yok ama hep daha gerçekçi hep daha düz dümdüz bakıyorlar erkekler bizim gibi değiller o sadece yani bizim gibi olmalarıni beklemek mutsuzluk getiriyor ..cok sevmek de bence mutsuzluk yani gözü kapalı koşulsuz sevmek iyi birşey değil.. gözlerim kanadı resmen benim aglamaktan ne oldu hiç koca bir hiç en güzel yaşlarım elimde ufacık bi kız çocuğuyla geçti bu sekilde..
Olsun ya kizda olsa basim ustune ismi hazir zatenPrensesim2016 canım çok emin degılım bunun altını çizeyım çünkü tam ortada gıbı kız dıye düşündüm ama emın olamadım
Evet cnm eşim doğulu ben karşı çıkarlar istemezler dedim ama beni utandirdirlar hepsi ..esim benden 3 yaş küçük hiç evlenmemisti.. çok anlayışlı çok arkadaştır her şeyden önce inancimi yeniledim onunla hayata..şükür allah razı olsun ondan da ailesinden de bu ne olursa olsun hep dileğim..Yaa valla zor günler yaşamışsın belli ama Rabbim o eşi sana hediye olarak vermiş sana.
Sağol cnm amma konuştum ha bu arada giybet time oldu gitti..ah nerelere gittim ben deCanım ya üzülme geçmiş gitmiş düşünme yıllarını almış ama yolun aydınlığa çıkmış sen güçlü dur kızların icin
Olsun canım insanız hepimiz birbirimizle dertleşmek güzel seviyorum hepiniziSağol cnm amma konuştum ha bu arada giybet time oldu gitti..ah nerelere gittim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?