Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım inan bak daha çocuk yani iş guc bilmiyor ,yemek bilmiyor , beceri yok öyle , o böylee üstünde tutuluyor,, yaptığım temizlikte yemekle insanların dilindeyim ben, herkes beğeniyor Ama kocam haric
Şans işte şansss

Canım inan bak daha çocuk yani iş guc bilmiyor ,yemek bilmiyor , beceri yok öyle , o böylee üstünde tutuluyor,, yaptığım temizlikte yemekle insanların dilindeyim ben, herkes beğeniyor Ama kocam haric
Ah ah işte şans kumar gibi birşey evlilik..daha iyi olsunlar mutlu olsunlar tabi ama gördükçe insan diyor acaba ben nerede hata yaptım da böyle oldu ki halbuki hata yok işte şans..

Öyle insanların şansı yaver gidiyor işini bilene ekmek yok canim

Ah ah işte şans kumar gibi birşey evlilik..daha iyi olsunlar mutlu olsunlar tabi ama gördükçe insan diyor acaba ben nerede hata yaptım da böyle oldu ki halbuki hata yok işte şans..
benim eşim 5 kızdan sonra tek erkek olunca iyi simartmislar canım, annesine söylüyorum zaten çok güzel yetistirmissin diye

Öyle insanların şansı yaver gidiyor işini bilene ekmek yok canim
Cnm bazen dil söyler işte kalp duymaz sizinki de öyle olmuştur eminim ..çocuklar hayat koşturmaca gucenme esine.. farklı bir tavir al ki anlasın hata da yaptıysa ama derinden al tavrını dır dır yapmadan öyle bi bak bi laf de ki ezilsin..✌ silah bu emin ol

Vay vay vay tiplerin efendisi konuştu ee başka napalım hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…