- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #82.941
Zamanlama iyi canım inş tutunurKızlar hakkınızı helal edin çok meşgul ettim sizibiz şu durumdayken denememizi yaptık inşallah gelişmeleri paylaşacağım sizinle Rabbim ne buyurursa o olsun Eki Görüntüle 2588404
valla çok başınızı ağrıttık ya hakkınızı helal edin gerçekten ALLAH razı olsun canımsınızkiz isim gücüm bitti şükür, deneme yapanlar yordu beni
ya sen bir de 3 çiçek annesini düşün sağ olsun özelden de çok yardımcı oldu gece yarısına kadar başını ağrıttım kızınbana bugün deneme demeyin artikkk
Yarışı benle matthillda kazandık sanırım
Valla olacak okadar yarış yapıyorlar kim önce yapacak diye
Hadi hayırlısı cnm ..allah gönlündekini gobusune koymuştur inşallah ne diyelim..bende deneme yaptım bu gece..hakkimizdan hayırlısı..sabah tekrar test yapmayı unutma tam siliklesmeyi de gör cnm✌ iyi geceler
Canım az önce yaptığım testle yanıldığımı düşünmeye başladımZamanlama iyi canım inş tutunur
Sen de mi bu gece denedin canım hadi hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre versinvalla çok başınızı ağrıttık ya hakkınızı helal edin gerçekten ALLAH razı olsun canımsınız
ben de denedim canım yaptık bakalım RABBİM hayırlısını versin bekleyip göreceğizYa sen de mi yaptın niye söylemiyorsun test sonuçlarımızı karşılaştırırdıkrabbim
ya sen bir de 3 çiçek annesini düşün sağ olsun özelden de çok yardımcı oldu gece yarısına kadar başını ağrıttım kızın
Yarışı benle matthillda kazandık sanırımya da ben kaybettim. Yanlışım var sanki sen hastahaneye gidecektin yazdın
İnşallah kuzum Allah razı olsun inşallah senin oğluşun da tutunmuştur sana 9 ay somdan kucağında ağlamaktan yorsun seni inşallah. Hayırlısıyla sağlıkla ❤
Canım az önce yaptığım testle yanıldığımı düşünmeye başladımEki Görüntüle 2588448
Üstteki dün gece alttaki bu sabah. 24 saat yumurtlama sürer mi yaGaliba erken davrandım hala silikleşmedi.
3 çiçek annesi olmadı sanırım ya.
Sen de mi bu gece denedin canım hadi hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre versin
darısı sana sen ne yaptın ?Ya sen de mi yaptın niye söylemiyorsun test sonuçlarımızı karşılaştırırdıkrabbim
ya sen bir de 3 çiçek annesini düşün sağ olsun özelden de çok yardımcı oldu gece yarısına kadar başını ağrıttım kızın
Yarışı benle matthillda kazandık sanırımya da ben kaybettim. Yanlışım var sanki sen hastahaneye gidecektin yazdın
İnşallah kuzum Allah razı olsun inşallah senin oğluşun da tutunmuştur sana 9 ay somdan kucağında ağlamaktan yorsun seni inşallah. Hayırlısıyla sağlıkla ❤
Canım az önce yaptığım testle yanıldığımı düşünmeye başladımEki Görüntüle 2588448
Üstteki dün gece alttaki bu sabah. 24 saat yumurtlama sürer mi yaGaliba erken davrandım hala silikleşmedi.
3 çiçek annesi olmadı sanırım ya.
Sen de mi bu gece denedin canım hadi hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre versin
günaydınnGünaydın kızlar
Izine cikmistim cnm dinlendim biraz
olmaz mııı sen yeter ki dua et RABBİM kabul etsinCok sayfa birikmis girmeyeli deneme yapan herkese hayirli olsun insllah oglanlara gebe kalirsiniz kizlar hamile duasi kabul olur umarim
Insllah canim burda oluş amacimiz belli çünkü rabbim hepimize nasip etsin inşallah banada 2. Deolmaz mııı sen yeter ki dua et RABBİM kabul etsin
Canım zamanı geldiğinde, bana bak bundanCanım doğum tarihlerinizi yazacaksınız bakıcam işte :))
Olmaz mı kız sen yeterki dua etCok sayfa birikmis girmeyeli deneme yapan herkese hayirli olsun insllah oglanlara gebe kalirsiniz kizlar hamile duasi kabul olur umarim
Ediyorum canm hepinize nisan sonu mayis başı simdilikOlmaz mı kız sen yeterki dua etne kadar kaldı bebişe
Sağlıkla gelsin minikEdiyorum canm hepinize nisan sonu mayis başı simdilik
Sen ne arıyorsun burda anamm :)) ben çok eğleniyorum burda diye kaldım da çok matraklar yaCanım zamanı geldiğinde, bana bak bundan
Gittim canim hersey gayet iyi cok sukur 24 gun sonra cinsiyet icin gitcem merakla bekliyormPrensesim2016 canim dr gidicektin bugün galiba nasıl durumlar
Siz ikiniz nerden geliyosunuz :))))Sen ne arıyorsun burda anamm :)) ben çok eğleniyorum burda diye kaldım da çok matraklar ya
Zayıflama topiğinden am ben daha önce geldim belki hatırlarsın ozaman meraktan gelmiştim ama sizleri çok sevdim ve kaldım :)))Siz ikiniz nerden geliyosunuz :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?