Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ya sen de mi yaptın niye söylemiyorsun test sonuçlarımızı karşılaştırırdık rabbim
bana bugün deneme demeyin artikkk
ya sen bir de 3 çiçek annesini düşün sağ olsun özelden de çok yardımcı oldu gece yarısına kadar başını ağrıttım kızın

Valla olacak okadar yarış yapıyorlar kim önce yapacak diye
Yarışı benle matthillda kazandık sanırım ya da ben kaybettim. Yanlışım var sanki sen hastahaneye gidecektin yazdın
Hadi hayırlısı cnm ..allah gönlündekini gobusune koymuştur inşallah ne diyelim..bende deneme yaptım bu gece..hakkimizdan hayırlısı..sabah tekrar test yapmayı unutma tam siliklesmeyi de gör cnm✌ iyi geceler

İnşallah kuzum Allah razı olsun inşallah senin oğluşun da tutunmuştur sana 9 ay somdan kucağında ağlamaktan yorsun seni inşallah. Hayırlısıyla sağlıkla
Zamanlama iyi canım inş tutunur
Canım az önce yaptığım testle yanıldığımı düşünmeye başladım
Üstteki dün gece alttaki bu sabah. 24 saat yumurtlama sürer mi ya Galiba erken davrandım hala silikleşmedi.

3 çiçek annesi olmadı sanırım ya.
valla çok başınızı ağrıttık ya hakkınızı helal edin gerçekten ALLAH razı olsun canımsınız
Sen de mi bu gece denedin canım hadi hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre versin

ben de denedim canım yaptık bakalım RABBİM hayırlısını versin bekleyip göreceğiz

darısı sana sen ne yaptın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…