Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Napim dha karnım şiddetli aağırıyo adet oldum dedim onuda içeyim tam sökülsün belki karnım ağırmaz
Cnm beş bardak suyu tencereye koy kaynat kaynayınca bir demek maydanozu içine at azcık kaynasın sonra ocağı kapat demlensin. Soğuyunca içmeye başla. İçebilşrsen afiyet olsun ☺

Kimdi canim acaba. Siliklesip yapma dedidigimiz alyayaz vardi kizi olucak. Ama pik olmadan yapani hatirlayamadim ben

S
Bende bana az kaldi bugun yarin doguracak gibi hissediyorum kendimi keske dogum tarihini sormasaydim doktora ya senin dahada az kalmis saglikla kucagina almak nasip olsun ins
Saglikla gelsin minikler icerde tutma şansım olsa dogurmam korkudan o ayri konu

Napıyorsunuz kızlar Asbei canım senin fitili aldım eczaneden yumurtlamaya 3 gün kala bıraksam testlerimi etkilermi? Sabirin ona bişey yazmadı değilmi? 8. Gün testlere başlayacağım, fitili de 5.6.7. Günler kullanacağım yumurtlama 11. Gündü geçen ayy çok takıntılıyımmm

Bence sen şimdiden başla denemeye kadar yara varsa da geçmiş olur testini de etkilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…