- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #82.961
Ayni kaderi paylasiyoz be arkadasSiz de yatınsabaha bana mesaj yığmayın oku oku bitmiyor
Evet hatırlıyorum peki sen deneme yapmicakmisinZayıflama topiğinden am ben daha önce geldim belki hatırlarsın ozaman meraktan gelmiştim ama sizleri çok sevdim ve kaldım :)))
Bende bana az kaldi bugun yarin doguracak gibi hissediyorum kendimi keske dogum tarihini sormasaydim doktora yaEdiyorum canm hepinize nisan sonu mayis başı simdilik
Canım kızım daha 8 aylık birazcık büyüsün deneriz ne kaybederiz ki :))Evet hatırlıyorum peki sen deneme yapmicakmisin
Sakin ol kız şimdi değil nere doğuruyorsun :)) o tahminler tutmuyor bı kere kendini strese sokma :))S
Bende bana az kaldi bugun yarin doguracak gibi hissediyorum kendimi keske dogum tarihini sormasaydim doktora yasenin dahada az kalmis saglikla kucagina almak nasip olsun ins
Dün geceye göre açılmış bence zaten bikereden açılmazki ikinci denemeyi de yaptın mı?Ya sen de mi yaptın niye söylemiyorsun test sonuçlarımızı karşılaştırırdıkrabbim
ya sen bir de 3 çiçek annesini düşün sağ olsun özelden de çok yardımcı oldu gece yarısına kadar başını ağrıttım kızın
Yarışı benle matthillda kazandık sanırımya da ben kaybettim. Yanlışım var sanki sen hastahaneye gidecektin yazdın
İnşallah kuzum Allah razı olsun inşallah senin oğluşun da tutunmuştur sana 9 ay somdan kucağında ağlamaktan yorsun seni inşallah. Hayırlısıyla sağlıkla ❤
Canım az önce yaptığım testle yanıldığımı düşünmeye başladımEki Görüntüle 2588448
Üstteki dün gece alttaki bu sabah. 24 saat yumurtlama sürer mi yaGaliba erken davrandım hala silikleşmedi.
3 çiçek annesi olmadı sanırım ya.
Sen de mi bu gece denedin canım hadi hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre versin
Canım ben de zamanı geldiğinde bilgilerden yararlanayim diye uzun süredir takip ediyorumSen ne arıyorsun burda anamm :)) ben çok eğleniyorum burda diye kaldım da çok matraklar ya
İkinci deneme de bu akşam olur hala testim koyu görünüyor ya. Acele ettim sanırımDün geceye göre açılmış bence zaten bikereden açılmazki ikinci denemeyi de yaptın mı?
Tamam canım ozaman gelsin am inceden diyet yaoman gerektiğini biliyorsun ozaman :)Canım ben de zamanı geldiğinde bilgilerden yararlanayim diye uzun süredir takip ediyorum
Oda birşey mi beni beğeni prensesi yapmışlar :)))Bi saat girmedim 110 bildirim gelmiş kurban olammm napionuzz
Bi saat girmedim 110 bildirim gelmiş kurban olammm napionuzz
110 yine iyi benşmki 156Bi saat girmedim 110 bildirim gelmiş kurban olammm napionuzz
Canim bu aksam da dene. Stres yapma eskilerden arnas var onunda senin ki gibi oldu. Ogluna hamile cok sukur.İkinci deneme de bu akşam olur hala testim koyu görünüyor ya. Acele ettim sanırım
Senin testler nasıl gidiyorCanim bu aksam da dene. Stres yapma eskilerden arnas var onunda senin ki gibi oldu. Ogluna hamile cok sukur.
Ben de aslında şeyi hatırladım biri vardı test sonuçlarını atıyordu o da. Kızlar pik olmuş mu diye soruyordu kızlar olmadı henüz dediği halde biraz erken ilişkiye girmişti onun da kız olmuştuCanim bu aksam da dene. Stres yapma eskilerden arnas var onunda senin ki gibi oldu. Ogluna hamile cok sukur.
Kızlar bakın bursa başımın ağrıdığını söylemişim ya kesin o zmn yumurtam çatlıuırdu kii aynı zamanda kasığım da ağrıyordu akıntım da vardı ama ben takmıyordm hiç aklıma bile gelmedi çaylaması çünkü daha çok var sanıyordumBurdayım ama gidiyorumstresten migren vurdu başıma başımın ağrısından duramıyorum. Temizlik yapıyorum
Bundan ban yedim zatenBlue0Pink canim verdim oy sana
Protein diyeti mi canım ?Tamam canım ozaman gelsin am inceden diyet yaoman gerektiğini biliyorsun ozaman :)
Potasyum diyeti cnmProtein diyeti mi canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?