Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
S
Bende bana az kaldi bugun yarin doguracak gibi hissediyorum kendimi keske dogum tarihini sormasaydim doktora ya senin dahada az kalmis saglikla kucagina almak nasip olsun ins
Sakin ol kız şimdi değil nere doğuruyorsun :)) o tahminler tutmuyor bı kere kendini strese sokma :))

Dün geceye göre açılmış bence zaten bikereden açılmazki ikinci denemeyi de yaptın mı?

Canim bu aksam da dene. Stres yapma eskilerden arnas var onunda senin ki gibi oldu. Ogluna hamile cok sukur.
Ben de aslında şeyi hatırladım biri vardı test sonuçlarını atıyordu o da. Kızlar pik olmuş mu diye soruyordu kızlar olmadı henüz dediği halde biraz erken ilişkiye girmişti onun da kız olmuştu gelen Allah’tan yine de akşam test yapıp yine deneriz

Burdayım ama gidiyorum stresten migren vurdu başıma başımın ağrısından duramıyorum. Temizlik yapıyorum
Kızlar bakın bursa başımın ağrıdığını söylemişim ya kesin o zmn yumurtam çatlıuırdu kii aynı zamanda kasığım da ağrıyordu akıntım da vardı ama ben takmıyordm hiç aklıma bile gelmedi çaylaması çünkü daha çok var sanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…