Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar sorum var size folik asit erkek bebek icin önceden kullanilmalimi? Digeri soda icilmelimi? Birde pH yüksek losyonlar var onlarida bakabilirsiniz vajina icin Eki Görüntüle 2590146
Cnm soda evet içilmeli ama tuz ve limonla içtim ben..vajinal losyon için ben kendi adıma kullanmam çünkü içerden zaten ph ı yukseltiyoruz vajinaya yapılan uygulamalari riskli buluyorum deneme zamanlarında.

Sızden bsey rıca etcem kızı olup kızlarında test kullananlar bıraz bılgı vereblırmı hatta varsa testlerı paylsablırlermı
Cnm kız bebek icin test kullanma na bence gerek yok bir ay kendini tanımak için ovi gününü belirlemek için yapabilirsin sonrasında o günlere denk gelmeden bir hafta kala özellikle gün aşırı deneme yapabilirsin..sık ilişki yüzeysel cinsel ilişki misyoner pozisyonunda mesela.sut ürünü tüketmek. Sütlü tatlılar çikolata..asidik olan her besin netten bakabilirsin..deneme günü de sirkeli suyla vajina yüzeysel banyo yapabilirsin..kendini sıcak tutmalisin ..bunlar yardımcı olur umarım.. ✌ allah gönlüne göre versin

Amin cmlemıze evet test kullnmana gerek yok dyokar fakt ıkı oglm var ck skur bıtne daha ıstyrm gonlmdn gcende kız o yuzden testle ılerlmeyı ıstyrm ıkıncıdede kullnmstı sık ılıskı ıle olmstu oda

Bırde bn 31 34 gun arası oluyorm heray aynı olmyo

Amin cmlemıze evet test kullnmana gerek yok dyokar fakt ıkı oglm var ck skur bıtne daha ıstyrm gonlmdn gcende kız o yuzden testle ılerlmeyı ıstyrm ıkıncıdede kullnmstı sık ılıskı ıle olmstu oda
Cnm acaba senin vücudun mu çok alkalik.

Işte cnm sen pike yakın deneme yapacaksın o halde..allah bağışlasın ogluslarini

Işte cnm sen pike yakın deneme yapacaksın o halde..allah bağışlasın ogluslarini
Pık ıken yapmıstım ıkıncıde amın cmlemızınkını ama yum erkn catldı bu dfa pık ıkeb dsunmuyorm arastryrum smdıden ozamn kıme srduysam hep pık dedıler kızı olanlar meger onlrn pık dedıklerı cıft czguymıs

Cnm soda evet içilmeli ama tuz ve limonla içtim ben..vajinal losyon için ben kendi adıma kullanmam çünkü içerden zaten ph ı yukseltiyoruz vajinaya yapılan uygulamalari riskli buluyorum deneme zamanlarında.
Yani sirkeli su yada karbonatli sudansa bu daha mantikli degilmi acaba yurtdisinda yasiyorum ben bi alman sayfasinda okudum erkek yada kiz planlamada bu losyonlardan önermisler ve rossmannda bu tip seyler özel bölgeyle alakali yere koymuslar hani yani zararli olsa ne bilim kullanmazlar diye düsünüyorum ama tabi herkesin insiyafitimize kalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…